Yaprak Dökümü - Kanal D

gülçin bende göndermişitm ama çımadı
çok fazla gönderen var sanırım

buğün bütün bölümü izlemedim ama bir kısmı dikkatimi çekti.ellerindeki para ile bir semtteki eve bakıyorlar ve indirim falan istiyorlar .adam olmaz diyor..sonra leyla buradaki ev kiraları ne kadar diyor.adam 2000 lira diyor.leylada paranın faizi ile kiraya çıkalım diyor...o noktada ooohhhhaaaaaaaaa dedim..hem yakınıp duruyorlar paramız yok diye hemde istanbulun bilmem neresindeki lüks semtte 2000 lira kira ile oturacaklar..ayol 500-600 liralık 700 liralık evler nerenize yetmiyor..sanırım konaklarda büyüyünce ,yaşayınca 2000 liradan az kiralık ev kesmiyor onları..birde zavallı diye gösteriyorlar onları...hey Allahım yaaaaaaaaaa...doğru dürüst yazın ya şu senaryoyu

canım allah kimseyi düşürmesin. insan bi hayattta aynı düzeyde gidince kendine yediremiyor oyüzden kirası çok olan evlere baktılar....zamanla onlarda anlıyacaklar ama bence iş işten çokdan geçti..... leyla yine saflığını yaptı. ne işi vardı oğuzun evinde?şevket hayal peşinde koşan katıra uyarsa iyi olmayacak gibi görünüyor. yemekte leyla ona demedi bu kadar macera yeter diy:kızgın:e.... aaaaaa .... bunca şeyden sonra alirıza beyde oğluna uyarsa pes derim artık....

kızlar yeni bölümün reklamında neler gösterdiler
kısaca özetleyebilirmisiniz

gelecek bölümde necla ile cem tartışıyorlardı.
araları açılacak galiba malum meseleden........

yaw bwn anlamadım..
leyla cok abartıo oguzla gecmişini..
gecti gitti iste ne diye kurcalıyo..
ne diye gitti oguza vermeye mi gitti anlamadım wallahi..

evin parası harcanacakmı şvket batırıcakmı..

işe giricem die 3 kurştndamı olcaklarr???*

Kitaba göre Leyla birisinin metresi oluyor...Ailesine bakıyor ya....
Ben avukat Can beyin metresi olacak sanıyordum ama bu durumda Oğuz' un yani eski kocasının metresi olacak galiba :kızgın:

Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..

Çiğdem' cim sen o bölümü de kaçırdın galiba :1rolleyes:
Bu bölümüde izledik Necla' nın evden ayrıldığı dönemlerde :smiley-cool:

Çiğdem' cim sen o bölümü de kaçırdın galiba :1rolleyes:
Bu bölümüde izledik Nejla' nın evden ayrıldığı dönemlerde :smiley-cool:

HIM OLABİLİR ALİ RIZA BEYE FELÇ İNCEK KİTAPTA ÖYLEYDİ ..

LEYLA BAKIYODI AİLEYE.......:1shok:

bu dizinin sonu kitaba mutabık olurda kötükedihüsoferhundeyekötükedihüso bişi olmazsa kahrımdan ölürüm vallakafamçokkarıştı:eek:klava:

Kitaba göre Leyla birisinin metresi oluyor...Ailesine bakıyor ya....
Ben avukat Can beyin metresi olacak sanıyordum ama bu durumda Oğuz' un yani eski kocasının metresi olacak galiba :kızgın:

sanırım öyle olcak ve o evde yaşayacklar oğuzun aldı evde şevket katırın yüzünden hapse girecek parada ucup gidecek:nazar:cem nejlada tartışdıklarına göre onlardad olcak bişey ferhundede kesin evi alan adamla evlenirdelikafadulden

Evet bencede bu sahne oldu..
Zaten fragmandakiyle birebir hiç olmadı, mesala neclayıda , leyla ve annesi cafede çalışırken görüyorlardı ama öyle bir sahne hiç olmadı..

arkadaşlar ferhunde,şevket ve sedefi bahçede el ele gördü..hatta alirıza beyler falan gitmişlerdi ailecek sedefte dışarıda onları izliyordu onlar çıkınca o girdi ve ferhunde de bahçede onları elele görüp döndü..
ve neclayıda kafede ,eyla ile annesi gördü,terapiden çıkıp kafeye oturmaya gitmişlerdi o zaman gördü çok iyi hatırlıyorum her iki sahneyide..zaten eski bölümleri izlerseniz görürsünüz..

Yaprak Dökümü Dizisi 104. Bölüm Fragmanı izle Yaprak Dökümü Dizisi 104. Bölüm Fragmanı canlı izle Yaprak Dökümü Dizisi 104. Bölüm Fragmanı seyret

kızlar burda yeni bölümün fragmanı var bende iyi seneryo ile biteceğini sanıyordum ama bedia ener (neyir hanım) romanın sonuna sadık kalınacağını soyledıgı ıcın olayların akışından romanın sonunu kötü yazdım... romanda leyla can bey (avukat) sevgilisi oluyordu ama can bey ayrıldı diziden bence şimdi de eski kocasının metresı oluyor yukarda izlerseniz anlarsanız oguzla sarmaş dolaş oluyorlar... sedef falan ne oluyor onu bılemıyorum zaten o karekterler romanda yok... ayrıca şevket babasından inşaat işi için para istiyor Ali Rıza bey de olumlu bakmıştı paralar gidecek bunlar evsiz barksız kalacaklar .... Necla da sanırım malum meseleden dolayı Cem le tartışıyor belkıde bu tartışma ayrılmalarına bile sebep olacak...

oğuz çiçekleri koydunmu odana diye sarılıyor leyla ya ... leyla sen etrafımdakileri araştırıyorsun, beni şasırtıyorsun, benim içim üzülüyorsun sen gerçekten değişmişsin diyor oğuz a diyor ... yalnız leyla nazmı de ayrılmasının sebebini yani ferhundeyi öğreniyor babası yapma kızım diyor dikenlerini kendine batıracak zavalli bir insan diyor ferhunde için...

çarşamba akşamları spora gideceğim için artık izleyemeyeceğim diziyi
dün de izleyemedim
başka birgün tekrarı oluyor mu acaba?

104. bölüm fragmanı

[dailymotion]video/x8kgck_yaprak-dokumu-104-bolum-fragman_shortfilms[/dailymotion]

Öptüm Ceren'cim Şeniz

X