Yaprak Dökümü - Kanal D

Valla bende çok ağladım ama ağlanacak bişey daha diyim size 174 bölüm x 3 saat : 24)bir gün= 21.75 gün yani kısaca hayatımızın tamı tamına 22 gününü bu diziyi seyrederek geçirmişiz tekrar izlenilenleri saymazsak :KK59:

harıkasın laraya merakedıpte hesapladıgın seye bak :KK70: cokhoş:KK34:

Öff ölüm anında çok ağladım. hele Şevketin babam diye bağıran sesi hâla kulaklarımda. İyiki eşim evde değildi ya değilse bu akşam epey fırça yerdim filmlere ağlıyorum diye. bir diziyi daha böylece bitirdik başından beri izlemesemde, severek izlediğim bir diziydi.

her ne kadar son bikac senedir izlemesemde
guzel diziydi kotu bitti:KK58:
boyle olmamaliydi bencede
gitti cinar gitti:KK43:

oldugu gibi sedefi koymuslar bizene onun düğününden ayoll:KK47:

mütün emekler boşa gitiiii acıdım valla öle bir son olmalıydıki mesela askı memnu gibi:KK31:

evet sedefin düğününden başka bişi izlemedik.

gardaki hayriyenin durumu beni üzdü.çok zor

bence istanbulda kalmayı hayriye istememiştir.

şevket matmazelden bilet alırken alık alık baktı bir an aaaa deniz hanım sizsiniz diyecek sandım:)))) abartmıyorum.

aşkı memnu ekibinden bi matmazelle süleyman efendiyi gördüm başka kim vardı?
birde şevket bilet isterken sanki 3 öğrenci dedi benmi yanlış duydum.(öğrenci bileti)
daha ne ağlamaklı bölüm sonları izledik final sönük kaldı bence ali rıza beyin ölümü hariç

bencede yıllar sonrasından gösterebilirlerdi.
sedefin hamam sefasını izleyeceğimize necla cadısı fakirleşmişmi? ferhunde kötü yollaramı düşmüş?ferhundenin üvey kardeşi olmuşmu ? şevket yine bi sebebten hapse düşmüşmü ?leyla oğuzla hapishanede nikahmı kıymış? ayşe kimlerle birlikkte onları öğrenirdik hiç değilse

Son düzenleme:
bence son olarak çok sönüktü...
sürekli sedef in düğününü izledik..
trabzon a gitmeleride başka saçmalık leyla nın parası vardı..
şevkette çalışr bakardı koşa koşa trabzon a gidiyolar ağlaya sızlaya mecburlar gibi..
ama alirıza bey e çok üzüldüm gitti koca çınar..

hep baba rollerini oynuyor ya baba evinden beri insan konduramıyor.
şevket gay deseler şaşırmazdım hiç mesela :KK37:

iste insanlar konduramasin diye oynuyordur oda, sevgili rolu oynasa daha cok romantizm olacak hep 30-40 yillik evli oluyorki aradaki heyecan bitsin :KK53:

bence son olarak çok sönüktü...
sürekli sedef in düğününü izledik..
trabzon a gitmeleride başka saçmalık leyla nın parası vardı..
şevkette çalışr bakardı koşa koşa trabzon a gidiyolar ağlaya sızlaya mecburlar gibi..
ama alirıza bey e çok üzüldüm gitti koca çınar..

bence parasizliktan degil o sehirde kotu anilari oldugu
icin gitmek istediler...

ama ben en son trende hayriye hatirliyodu ya
Ali riza aman canim evimize gidiyoruz e bende olmedim daha
demesine agladim cok kotuydu...

valla ben çok ağladım.mahvoldum gerçekmiş gibi.ama aklıma bir yakınını kaybetmenin ne kadar acı olduğu geldi hep.bu beni çok ağlattı.

bölümün çoğunluğu sedefindi açıkçası sedefli sahneler çoktu ama sonuna doğru güzeldi,ben ali rızanın öldüğü sahneye ağladım çok duygusaldı,bunca zamandır dizinin bitmesini istiyordum ama okadar alışmışımki 5 seneye yakın bi süredir izleyince tabi insan boşluğa düşmüş gibi oldum:KK43:

Offf Allahıııımmmmmm çok ağladıııııımmmm :KK43:(

Ağlama sebebi tabii ki Ali Rıza Bey'in ölümüydü.İnsanın aklına türlü şeyler geliyor o sahnede.(Ki babam da görünüş olarak,kişilik özellikleri olarak ona benzetilirdi :KK43:( ) Ancak sonunu bende beğenmeyenlerdenim.Saçma olmuş,kopuk olmuş.Bende bekledim 1 sene sonra yazısını falan en azından ama o kadar ağlama krizine girmeme rağmen sonu ahım şahım güzel değildi.Aşk-ı Memnu çok daha güzeldi...

Şimdi ben nasıl uyuyacağım yaa :KK43:((

X