Yaprak Dökümü - Kanal D

Ali Rıza hariç hiç birine üzülmedim hepsi kendi keyfinde koştu.Anneleri bile adamı iteleyip kakaladı.Kızlar zaten kendi keyiflerinde.Necla hanım para görünce zaten babasını bile tanımaz

necla da annesini yanına alması lazımdı ya nedne almadı saçma sapan final yapmışlar ya
ama veda sahneleri etkiledi beni ağladım orda hele necla ve leyla sarıldığında

son bölüm kesin rekor kırdı 47 kişi şuan sayfsyı okuyor. milyonlar tv yi izliyor...

natali adamı bir bıraktı bırakış o bırakış bunlar feryat ederken bari gelebilirdi...

Topik aldı başını gidiyo

Toplam 51 kullanıcı konuyu okuyor. (41 üye ve 10 ziyaretçi)
redlight71 pelinsubahar Leyla01 YARDIM ChoqSeqeR derinss Esrs ladygeorgia derdojojo kibela24 nilim ceyda_26 Menekse_57 er_ca sahgull hurrem julia__ elay83 huri37 MaviEge belay KanCicegi Nazlı Bebek lalli Gloxinia bestem09 serra_ist melike_ecesuu simsek675 Ardayasbu berra_ keykey beyaz toprak qwert ebrusen BuzlarUlkesi blueworld yasemin81 ececikkk35 melocum emk87

leyla da amma vuruyo cocuga pat pat cani acicak masumun

leyla hayriye sevket ve ufaklik ayse he bide ali rizanin kusu :))

hiç sürpriz bi final olmadı aslında
necla hanım ağlıyor .yılda bir ararsa iyi anasını ablasını
ferhunde hanım 4 ayak üstüne düştü yinee buldu ali sarperi

o şevkette hiç ağlamasın anam babam üzülür kahrolurmu demedi gitti oğuzun suçunu üstüne aldı

Son sahne Aski Memnudan alintiydi..

Babamin bile bakarken gozleri doldu, ben cekindigim icin odamda rahat rahat agladim

5 yılın sonu ya az degılllllllllllllll

herkes merak edıyorlar

Romanı degıştıre değiştire bır hal oldu..

Adam o kadar sıkıntı cektı olumlerden dondu en mutlu gununde oldu bu ne sacmalıkk

Ali Rıza hariç hiç birine üzülmedim hepsi kendi keyfinde koştu.Anneleri bile adamı iteleyip kakaladı.Kızlar zaten kendi keyiflerinde.Necla hanım para görünce zaten babasını bile tanımaz

haklısın valla bu neclada para gani kardeşim insan bi ev almaszmı istanbuldan ucuz olsun ufak olsun ama insanın içi elvermezki donuk bu kız sinir oldum...bide ferhundenin ağlamasına cok üzüldüm aslında ali rizayı baba gibi grüyordu offf içim sıkıldı vallaha

hiç bişey söyleyecek halim kalmadı....deli gibi ağladım

bahçedeki o sahne beni bitirdiiii

şiştim resmen ağlamaktannn,ferhundenin evdeki halide çok vurucuydu......

içim parçalandı ali rıza beye.....kendi babamı düşündüm...konuşamıycammm

56 olduk
huri37 herseyduzelirmi AyTanem berranurum Kedicikk zeliş82 Gloxinia manikk kurdelam belay kibela24 AySeCeYLiN Menekse_57 ceyda_26 Egerian withoutnick temmuzz BEBEKKAFA zeliha1308 ladygeorgia hurrem _sena_ pelinsubahar askitom_85 ruzgaryagmur sahgull derdojojo KanCicegi MaLiBu Nazlı Bebek yasemin81 Leyla01 YARDIM elay83 MaviEge bestem09 serra_ist simsek675 Ardayasbu berra_ keykey beyaz toprak qwert BuzlarUlkesi blueworld

vallahi şu salak nejlaya sinirimden uyku tutmaz beni bu gece
ne biçim evlat bu be,düşman başına.o kadar paraya anasına ev almadı ya,o da evladından görür ama
uyuuuuuuuuuz :95:

Toplam 61 kullanıcı konuyu okuyor. (52 üye ve 9 ziyaretçi)

julia__ Menekse_57 herseyduzelirmi temmuzz zeliha1308 AySeCeYLiN huri37 Melek BEBEKKAFA redlight71 Katreee sahgull derinss berranurum Egerian _sena_ elixsir derdojojo pelinsubahar kibela24 ladygeorgia askitom_85 melike_ecesuu zeliş82 AyTanem sessiz fırtına Kedicikk ceyda_26 hurrem withoutnick manikk belay ruzgaryagmur KanCicegi MaLiBu Nazlı Bebek yasemin81 Leyla01 YARDIM elay83 MaviEge bestem09 simsek675 Ardayasbu berra_ keykey beyaz toprak qwert BuzlarUlkesi blueworld

ama hayriyeye çok üzüldüm akdıncaz.
sezon başından beri sedef de sedef ha evleniyo ha bilmem napıyo ondan da hiç bi sürpriz çıkmadı madem evlenecekdi 29 aralığımı buldu 29 aralıkda 29 aralık evlenip gitseydi önceden salak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…