Yaprak Dökümü - Kanal D

ben kendi adıma yanlış anlamadım...
ben her zamn filimlere birde ciddi boyuttan bakarım...
belkide çekimde tuaflıklar vardır...
ama insan öğle bakıncada komik yanını göremiyor...
birde zaten bu sıralar çok duygusalım...

mesala fatmagülün suçu ne dizisindeki tecavüz sahnesini hala aklımdan atamadım...
bana gerçekmiş gibi etki yaptı...

bence o tecavüz sahnesi oldukça kötüydü zaten izleyen tüm kadınların tüyleri ürpermiştir bir parça kimsenin başına gelmesin öyle feci bir olay inşallah

evet arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın muhtaç olmak çok zor bir arkadaşında babası hastaymış çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun,bizim güldüğümüz kısım bunu diziye iyi yansıtamamışlar yani olay orda dramatiklikten çıkıyo başka bir hal oluyo objektif bakın parça parça düşünün bütün olarak izlemeyin,mesela:

oğuz:bak bugün de hava ne kadar güzel iyice de gezdin yoruldun şimdi seni eve götürür bi güzel karnını doyururuz tatlıda seversin sennn aman da amaann baklava da alırız sana(adam nerdeyse balonda alalım elma şekeride dicek yani)

ali rıza bey:çek ellerini üstümden kahrolasıca,hainlerr, düşmanlarr,ellerinize düştüm ,4yanım sarıldı,istemiyorum yemicem işte yemicem çok sevdiğim baklavamı bile yemicem
yani seslendirme yerine başka bir şey yapsalarmış ya da konuşabilseydi ama konuşmasaydı ali rıza daha iyi olurdu böyle bazı dialoglar çok gülünç olmuş yani umarım anlatabilmişimdir demek istediğim noktayı lütfen başka yerlere çekmeyin ben dizi üstüne konuşuyorum gerçek hayatla bir ilgisi yoktur yerimseniben

bende aynen sana katılıyorum canım bencede ordaki dramı yansıtamamışlar alirıza beyin oğuzun konuşmalarının üzerine yaptığı mimik ve düşünce konuşmaları benide güldürdü ama bu tabiki dizinin bize yansıttığı havaya dair bi gülümsemeydi yoksa hayatta gerçek anlamda bu halde olan insanların acizliğine değil ki yakın zamanda böyle bişey sevdiğim bi insanın başına gelmişken rabbim kimsenin başına vermesin..

youtube ye girmedende olmuyor yaa.
biz bir ara dns ayaralrını falan değiştik...
rahat rahat giyorduk
sonra ne olduysa yine giremedik...
şimdide anti sansür diye bir program indirdim...
indirmesi kurulumu çok basit...
benim pc de hiç bir sorunda yapmadı
ilk indirdiğinde bir kere kuruyorsun o kadar...
sonra nerde youtube videosu varsa hepsine bakabirsiniz...

geçmiş olsun canım...allah yardımcınız olsun....
tabiki insan sevdiği saydığı birine bakarken öyle davranamaz...
o filimin abartması olmuş biraz...

zaten filimde o hayriye hanımı bir kaşık suda boğasım geldi...
gıcık şey....
birde nejla gerçekten hiç çekilmiyor...
sonradan görme ne olacak...

Allah razı olsun canım...

geçmiş olsun incitanem..

Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallahhh:Saruboceq:

Allah razı olsun canım. Amin inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Babam engelli ve her işini bizler görüyoruz. Bundan asla gocunmayız, şikayet etmeyiz. O, bizim canımız kanımız... Yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Asla rahatsızlık vermek istemez, hep der ama o bizim herşeyimiz neden ona hizmet etmekten rahatsızlık duyalımki... Bu bölümü izlerken annemin de benim de gözlerimiz doldu, ikimiz de aynı şeyleri hissettik biliyorum. Evet o bir dizi ama Ali Rıza'nın durumunda olan o kadar çok insan var ki... Rabbim hepsinin yardımcısı olsun :Saruboceq:

geçmiş olsun canım...Allah yardımcısı olsun babanında sizinde....zor bişey bakan içinde bakılan içinde...ama anne,baba işte tabiki bakılacak...onlar biz bebekken altımıza üstümüze yaparken bize baktılar,yeri gelince bizimde görevimiz elbet...tabiki küçük bebekle koca insan bir değil bakım açısından ama mecbur bir yerde...aksi vicdansızlık olur...

ben Ali Rızanın ''oyuncuğunu'' komik bulduğumu söyledim![/COLOR]

yoksa,elbette kimse o durumdaki bir insan için komik vs demez,diyemez.
lütfen yanlış anlamalar olmasın..
Allah kimseyi, o şekilde biçare koymasın inşallah...

[/B]

aminn....:Saruboceq:

demek istediğinizi anladım,sinirlenmeye gerek yok....

ben oyunculuk açısından da beğendim....

evet arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın muhtaç olmak çok zor bir arkadaşında babası hastaymış çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun,bizim güldüğümüz kısım bunu diziye iyi yansıtamamışlar yani olay orda dramatiklikten çıkıyo başka bir hal oluyo objektif bakın parça parça düşünün bütün olarak izlemeyin,mesela:

oğuz:bak bugün de hava ne kadar güzel iyice de gezdin yoruldun şimdi seni eve götürür bi güzel karnını doyururuz tatlıda seversin sennn aman da amaann baklava da alırız sana(adam nerdeyse balonda alalım elma şekeride dicek yani)

ali rıza bey:çek ellerini üstümden kahrolasıca,hainlerr, düşmanlarr,ellerinize düştüm ,4yanım sarıldı,istemiyorum yemicem işte yemicem çok sevdiğim baklavamı bile yemicem
yani seslendirme yerine başka bir şey yapsalarmış ya da konuşabilseydi ama konuşmasaydı ali rıza daha iyi olurdu böyle bazı dialoglar çok gülünç olmuş yani umarım anlatabilmişimdir demek istediğim noktayı lütfen başka yerlere çekmeyin ben dizi üstüne konuşuyorum gerçek hayatla bir ilgisi yoktur yerimseniben

dediğim gibi ben oyunculuk açısından da beğendim....farklı düşünceler olabilir..ilk mesajınızda böyle anlatmadığınız için öyle yoruma açık bi mesajdı...

birde bakış açısıyla ilgili bişey..ben mesela izlerken o durumdaki birinin hissettiklerini düşünerek izlediğim için hiç aklıma gelmedi bu dedikleriniz...

geçmiş olsun canım...Allah yardımcısı olsun babanında sizinde....zor bişey bakan içinde bakılan içinde...ama anne,baba işte tabiki bakılacak...onlar biz bebekken altımıza üstümüze yaparken bize baktılar,yeri gelince bizimde görevimiz elbet...tabiki küçük bebekle koca insan bir değil bakım açısından ama mecbur bir yerde...aksi vicdansızlık olur...

Sağol canım Allah razı olsun. Tabii ki bakacağız. O yeter ki iyi olsun, mutlu olsun... Bir de neşeli ki anlatamam. Bizden fazla yaşam sevincine sahip desem yeridir. Rabbimin babam, annem ve bizler için imtihanı buymuş... Allah beterlerinden saklasın hepimizi :Saruboceq:

ben Ali Rızanın ''oyuncuğunu'' komik bulduğumu söyledim!

aminn....:Saruboceq:

demek istediğinizi anladım,sinirlenmeye gerek yok....

ben oyunculuk açısından da beğendim....

sinirlenme yoktu ki,yanlış anlaşılmayı istememek vardışutarafagitti

aferin şu Ayşeye.. ufak-tefek ama ne işler hallediyor, helal olsun..

Hayriye hanım da bu bölümde daha bir şirin, hadi hayırlısı :hulya:

ben Ali Rızanın ''oyuncuğunu'' komik bulduğumu söyledim![/COLOR]

[/B]

sinirlenme yoktu ki,yanlış anlaşılmayı istememek vardışutarafagitti

ünlem işareti olunca tepkili bir cümle gibi geldi,o nedenle öyle yorumladım...

peki....yerimseniben

X