Yaprak Dökümü - Kanal D

Ali Rıza Bey'in Büyükçekmece'de göl kenarında İstanbul'la dertleştiği sahne şimdiden internette rekor kırıyor.

Ali Rıza Bey, annesini ve kız kardeşini kaybettikten sonra küstüğü İstanbul'a yeni bir aile olarak nice umutlarla geri dönüşünün nasıl da büyük bir yenilgiyle sonuçlandığını çarpıcı bir dille anlatıyor.

İşte duygu yüklü fragman...

Yolun Sonu, Fragman -2 / Yaprak Dökümü / Diziler / Video / Kanal D Web TV

kanald.com.tr

evimizin bir parçası olmuştu bu dizi
farkında olmadan çok alıştık
bitince arayacağız :gitme:

Fragmani bende gordum canim

Yeni bolum fragmani ne zaman verilecek aceba, merakla bekliyorum

En son ne oldu unuttum valla, baya oldu izleyeli.. -tatlicadiarzu-

onlarda tadında bıraksalardı tek iyi bişey olsaydı dizide.sakız gibi sündürmeselerdi...
ohhhhhhhh yandann zemuszemus hihoyyyt :sm_cool: zıp zıpp zıppppppp
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 zip zip ziplayacaginiza izlemeseydiniz kafanizda bitirseniz diziyi
reyting aldi diye uzamazdi

kaydirigubbakcemile3 zip zip ziplayacaginiza izlemeseydiniz kafanizda bitirseniz diziyi
reyting aldi diye uzamazdi

İSTER ZIPLARIM İSTER ANKARA HAVASI OYNARIM zemuszemus kaydirigubbakcemile2 delikafadulden :teytey: :teytey: O BANA KALMIŞ BİŞEY:bbo: .DİZİ KENDİ MALINIZ GİBİ DAVRANMAYIN LUTFEN:1no2: .TADINDA BIRAKSALARDI GEÇEN SENE BİTCEKTİ.AMA BAKTILAR REYTİNGLER İYİİ UZATTILARDA UZATTILAR :mymeka: .AŞKI MEMNU GİBİ ÇOKK REYTİNG ALAN BİR DİZİYİ BİTİREN AY YAPIM BUNDA HATA ETTİİİ :1shok: HAA SOON 15 BLM İZLEYECEKMİYİM TABİKİ İZLEYECEĞİ SİZİN İÇİN BİR MAHSURU YOKSA.sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanabDİZİ BİTSİN DEMEK KALAN BLMLERİ İZLEMEMEK ANLAMINADA GELMEZbuyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

ikili tartışmaya girmeyin
son 15 bölüm topiğin kapanmasını istemiyorsanız
isteyen izler istemeyen izlemez

bunuın neresi tartışmaa ?art niyet yok,küfürlü rencide edici hiç birşey yok.fikrimizi yani fikrimii paylaşıyorum hepsi bu :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bunuın neresi tartışmaa ?art niyet yok,küfürlü rencide edici hiç birşey yok.fikrimizi yani fikrimii paylaşıyorum hepsi bu :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hafif var gibi
bn uyarımı yapimde gülçinim gerisi size kalmış
sonuçta bn yokken
gelip bi bakıyorum
kazen gelmiş geçmiş
grileşen üyeler var
bnde onlardan olmanızı istemediğim için
kısacası sizin için

izleyip izlememe tercihinizi siz bilirsiniz tabi
bu arada yaprak dökümünün reytingleri aski memnudan daha yüksek oldugu icin devam ediyor

Başlasın artık seyredelim dizimizi bakalım neler olacak 29 aralık final inşallah kitaba sadık kalırlar ....:hulya: :hulya:

tamam canımyerimsenibenyerimseniben.susdum .herşey bizim için.kaç senedir grileşmedik bundann böylede olmaz inşallahh:1rolleyes:

evet ya. bence de bitmeseydi..
esere sadık kalmaktan geçtim, farklı bi yaprak dökümü halini aldı bu dizi. daha güncel. yani ne çıkarsa olur, bakalım...

ayrıca dizi izlemek kitap okumktan farklıdır, sonunu merak etmedim hiç. sonraki bölümü merak ettim.
kitapta da var aslında aynı. normal bi kitabı bitirmek isteriz, evet, ama roman bitmesin isteriz nasıl, aynen öyle...

bitince başa dönsünler dermişim :dance:

valla bu dizi artık alışkanlık oldu kaç sezon geçti sayamadım bile
ama yinede dört gözle bekliyorum delikafadulden

160. BölümÇarşamba 20:00 Evlatlarını yeniden kanatlarının altında toplayıp, dağılan ailesini bir araya getirmeye çalışan Ali Rıza Bey’in yorgun bedeni, Şevket’in cinayet suçundan tutuklandığını öğrenmesi ile yıkılır.
Necla ailesine sırtını dönmüş, Fikret ise tek başına yeni hayatını kurma çabasına girmiştir. Çaresiz kalan Hayriye Hanım artık son umut kapısı olarak Oğuz’u görmektedir. Bu süreçte, Ali Rıza Bey’e en büyük düşmanına teslim olmak hastalığından daha ağır gelmektedir.
Suçluluk duygusu altında ezilen Leyla, anne ve babasına uzattığı yardım eliyle kendini avutmaktadır. Şevket ise işlemediği suçun bedelini ödemeye devam ederken, Sedef’in hapishaneye ziyaretiyle sarsılır. Bu ziyaret Şevket’e kaybettiklerinin acısını bir kez daha hatırlatır.
Şevket’in birini öldüreceğine inanmayan Ferhunde’nin gözü Tekin Ailesi’nin ve Oğuz’un üzerindedir. Necla’nın evliliğinde baş gösteren sorunlardan kaçarak kendini işe vermesi, Ali ile aralarındaki mesafenin giderek açılmasını sağlar.
Aradan aylar geçmesine rağmen Fikret’in ayrılık kararından vazgeçmeyeceğini anlayan Tahsin, ona daha yakın olabilmek için İstanbul’a yerleşmeye karar verir. Ali Rıza Bey, kendisini düşmana teslim eden herkese çok öfkelidir. Ama en çok canını acıtan Şevket’in böyle bir suçu işlemiş olmasıdır. Artık Şevket’i affetmesi mümkün değildir. Duruşma günü avukatın savunmasına güvenen herkesin ümidinin söndüğü anda, Ali Rıza Bey için bir ışık yanar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…