Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dizi bitince büyük bir boşluk olacak hayatımda. :çok üzgünüm:
Çok alışmışım ya...
heyecanla bekliyorum yarını özlemiştim sanki kendi ailemmiş gibi üzülüyorum izlerken şimdiden biticek diye üzülüyorum
ali riza bu sezon rahat edecek zaten yurumeye hali yoktu zor yuruyodu sempatiksalakcinni
ali rıza beye inme inmiş.yazık olan adamcağıza oldu.hayriye cadısıda buldu hemen zengin evi iyi yaşamı ali rıza beye bağırıp duruyor.çok sinsi kadın çok..
Ben daha ilk bolumde gozlerimin doldugunu hatirliyorum. O zaman daha taninmamisti.
Dizinin hikayesi elestirilebilir fakat ben yapimi cok begendim. Insallah yine boyle bi dizi cikar.
sabah gözümü açar açmaz eşime dedim bugün çarşamba di mi ,yaprak dökümü günü kaydirigubbakcemile3
sıkıldım dedim ,bu kadar da olmaz dedim, bikaç hafta seyretmekten vazgeçtim ama bağımlılık yaptı seyretmeden duramıyorum
akşam olsa da seyretsek :lepi:
Ben daha ilk bolumde gozlerimin doldugunu hatirliyorum. O zaman daha taninmamisti.
Dizinin hikayesi elestirilebilir fakat ben yapimi cok begendim. Insallah yine boyle bi dizi cikar.