Yaprak Dökümü - Kanal D

hade bağalım başlasın artıkkbayanssulusmile

Bu dizi bitince büyük bir boşluk olacak hayatımda. :çok üzgünüm:
Çok alışmışım ya...

akannehir

160. Bölüm

Çarşamba 20:00 Evlatlarını yeniden kanatlarının altında toplayıp, dağılan ailesini bir araya getirmeye çalışan Ali Rıza Bey’in yorgun bedeni, Şevket’in cinayet suçundan tutuklandığını öğrenmesi ile yıkılır.
Necla ailesine sırtını dönmüş, Fikret ise tek başına yeni hayatını kurma çabasına girmiştir. Çaresiz kalan Hayriye Hanım artık son umut kapısı olarak Oğuz’u görmektedir. Bu süreçte, Ali Rıza Bey’e en büyük düşmanına teslim olmak hastalığından daha ağır gelmektedir.

Suçluluk duygusu altında ezilen Leyla, anne ve babasına uzattığı yardım eliyle kendini avutmaktadır. Şevket ise işlemediği suçun bedelini ödemeye devam ederken, Sedef’in hapishaneye ziyaretiyle sarsılır. Bu ziyaret Şevket’e kaybettiklerinin acısını bir kez daha hatırlatır.

Şevket’in birini öldüreceğine inanmayan Ferhunde’nin gözü Tekin Ailesi’nin ve Oğuz’un üzerindedir. Necla’nın evliliğinde baş gösteren sorunlardan kaçarak kendini işe vermesi, Ali ile aralarındaki mesafenin giderek açılmasını sağlar.
Aradan aylar geçmesine rağmen Fikret’in ayrılık kararından vazgeçmeyeceğini anlayan Tahsin, ona daha yakın olabilmek için İstanbul’a yerleşmeye karar verir. Ali Rıza Bey, kendisini düşmana teslim eden herkese çok öfkelidir. Ama en çok canını acıtan Şevket’in böyle bir suçu işlemiş olmasıdır. Artık Şevket’i affetmesi mümkün değildir. Duruşma günü avukatın savunmasına güvenen herkesin ümidinin söndüğü anda, Ali Rıza Bey için bir ışık yanar..

ohaoldumsmile

heyecanla bekliyorum yarını özlemiştim sanki kendi ailemmiş gibi üzülüyorum izlerken şimdiden biticek diye üzülüyorum

heyecanla bekliyorum yarını özlemiştim sanki kendi ailemmiş gibi üzülüyorum izlerken şimdiden biticek diye üzülüyorum

Ben daha ilk bolumde gozlerimin doldugunu hatirliyorum. O zaman daha taninmamisti.

Dizinin hikayesi elestirilebilir fakat ben yapimi cok begendim. Insallah yine boyle bi dizi cikar.

ali rıza beye inme inmiş.yazık olan adamcağıza oldu.hayriye cadısıda buldu hemen zengin evi iyi yaşamı ali rıza beye bağırıp duruyor.çok sinsi kadın çok..

ali riza bu sezon rahat edecek zaten yurumeye hali yoktu zor yuruyodu sempatiksalakcinni

ali rıza beye inme inmiş.yazık olan adamcağıza oldu.hayriye cadısıda buldu hemen zengin evi iyi yaşamı ali rıza beye bağırıp duruyor.çok sinsi kadın çok..

rahatça istediği herşeyi yapıcak hayriye hanım alirıza bey engel oluyodu ona artık istediği gibi rahat yaşar oğuzun paralarıyla istediği oldu sanırım ali rızayıda huzurevinemi ne göndericek en fragmanda öyle anladım

Ben daha ilk bolumde gozlerimin doldugunu hatirliyorum. O zaman daha taninmamisti.

Dizinin hikayesi elestirilebilir fakat ben yapimi cok begendim. Insallah yine boyle bi dizi cikar.

ben izlerken hep üzülüyorum neler yaşıyolar ne acılar çekiyolar diye gözyaşlarıyla eşimde dalga geçiyo benimle inşallah canım öyle bi dizi yine olur aslında yaprak dökümü bitmese ben izlediğim diziler bitince bi boşluk hissediyorum

sabah gözümü açar açmaz eşime dedim bugün çarşamba di mi ,yaprak dökümü günü kaydirigubbakcemile3

sıkıldım dedim ,bu kadar da olmaz dedim, bikaç hafta seyretmekten vazgeçtim ama bağımlılık yaptı seyretmeden duramıyorum

akşam olsa da seyretsek :lepi:

insan bazen bukadarda olurmu diyo ama yinede vazgeçilmiyo

yaprakları süpürücez gene bu gecekaydirigubbakcemile2

gerçekten kaliteli bir yapım oyuncularıda yine öyle
bende yaprak dökümünden sonra yeni bir dizi bekliyorum sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…