Yaprak Dökümü - Kanal D

yok bu kadarıda fazla yahu..şevket suçu üstlenirse tam enayilik..cezada alır zaten çünkü mekanı basmıştı herkes şahit..leylanın çocuğu babasız kalmasın diye mi suçu üstlenecek çok saçma....zaten bu ailenin başına gelenler yeteri kadar saçma..reşat nuri güntekin'in tüm romanları böyle.. herkes mutsuz, felakaketler içinde, ihanet var vs..nasıl bir ruh haline sahipmiş o yazar ki bunları yazmış diye düşünüyorum..hiç mi insanların mutlu olmasını istemiyormuş tövbe tövbe akannehir

neclanın başına hiçbir şey gelmeyecek mi..yüzüğü bie sırf annesini küçük düşürmek için hasetinden babasının göreceği yere koydu...

ben yine diyorum o neclanın mutluluğu uzun sürmeyecek..
ali sarper kesin psikopat çıkacak...

ben yine diyorum o neclanın mutluluğu uzun sürmeyecek..
ali sarper kesin psikopat çıkacak...

eski karisiyla yakinlasmalar baslar necla kiskanir,,, kavgalar baslar..
daha sonrada neclaya belki siddet uygulamaya baslar..
oda baba evine geri dönmek ister,,, babasida kabul etmez..:kahve:

eski karisiyla yakinlasmalar baslar necla kiskanir,,, kavgalar baslar..
daha sonrada neclaya belki siddet uygulamaya baslar..
oda baba evine geri dönmek ister,,, babasida kabul etmez..:kahve:

sonra kotu yola duser,
ali riza onu takib eder
sonra affeder
sonra tekrar aliye doner
sonra ali onu geri dovmeye devam eder
sonra ali roza nejlanin resimlereii yirtar atar
hayriye nejladan gizli gizli para alir
sonra.....................
yani bunlarin sonu yok
:nazar:

misafirlerim vardı izleyemedim..sizden özet isteyip yormayayım sizi şekerler..
bugün tekrarını izleyeceğim dizinin.
haftayada sezon finali olmasına hem seviniyorum hem üzülüyorum..
ne etcüz şimdi çarşamba akşamları :)

evet evet neclanın başına da birşey gelmeli sırnaşık şey

gerçek hayatta kimsenin kötülüğünü istemem napayım diziye uydurdum kendimi madem ailenin her ferdine özellikle leylaya hep kötü şeyler oluyor bari kötü kadın çekirge neclaya da olsun dimi..:p ferhunde bile onun kadar şanslı değil..

bu kadar hukuk dersi okuduğumdan mıdır nedir hiç bir alanda adaletsizliğe dayanamıyorum ..hep leylaya hep leylaya ohh ne ala..azcuk adalet istiyoruz:teytey:

nejla çok güzel ama dizideki karakterinden neftret ediyorum sanane annen seni terkedemedi leylayıda edemez neden yüzüğünü babanın görmesini sağlıyorsunki
oğuz ona geri döndü diye haset yapıyor
leyla olmasaydı sen o eve giremezdin ama o sana ablalık yaptı sen hala cahil cühela davranıyosun
ya leyla çok iyi niyetli bir kız içinde hiç kin yok
ama nejla çok kinci
zaten hayatta hep iyi niyetliler kazanır kinciler yapıp yapıp kenara çekilipte izleyenlerde el üstünde tutulur
kendinden biliyorum kaybettiklerim hep iyi niyetimden

cadi necla.. bile bile o yuzugu oraya koymasina sinir oldum.
her zaman 4 ayak ustune dustu, ama nasilsa dizi bi sezon daha surecek, neclayi da aci dolu gunler bekliyor bence. pek bi havalarda..
ali riza da dayak yiyen kadincagizin hikayesini dinledi ya belki leyla nin da kiz oldugu aklina gelir.. yazik cok uzuluyorum leyla icin, neclanin yaptiklarini yapmadi ama hep leyla suclaniyor..
ya bi de sedef gicik sefketi aradi ya yasadiklarimizdan sonra aramak istedim gibi biseyler soyledi, ne yasadilar ki allasen..
emirin ailesi de cok sicak kanli insanlarlar..
ferhunde aglarina takacak bi zavalli daha buldu..
izlemeyeyim diyorum, ertesi gunu tekrarlarina bakkiyorum.
dokulsun artik su yapraklar!

Fikret adama tavir yapti yapti, baktiki adam ondan ümidini kesdi, diger kadinla görüsüyor hemen kendine bir psikolog aramaya basladi zavallim : )

Neclanin yüzügü ortaya koymasina sinir oldum, Leyla onun yerinde olsaydi birde annesine teslim ederdi yüzügü babam görmesin üzülmesin diye

hiç tat vermeyen bi dizi haline geldi artık yaa,ekşın gerek zannımca-tatlicadiarzu-

ali,neclayi dogurtup cocugu alip eski karisina donecekksempatiksalakcinnidiger sezon tuyosu bendennbuyrunnnnnnnnn

X