Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar bencede fahriye evcenin yüzü çok güzel fiziği filanda am maalesef çok donuk bir kız kıvrak yüz hatlarına sahip değil bence çalıkuşu için fazla tanınmamış bir karakter bulup onuda fahriye gibi meşhur etseler daha iyi değilmi hep aynı yüzlerden sıkıldık artık

ağva balayı için gittiğimiz yerdi izlerken balayım geldi aklıma
gerçekten harika bi doğası var

o salak şevket mayfa bozuntusuna kafa tutuyo ...
neyine güveniyosa aklıma mithatın şevketi eşşek sudan gelinceye dek dövdüğü sahne geldi =)
keyifle izlemiştiiiiim =)))))))

evet ya v tunnelden açılıyoda kaçıncı bölüm bu haftaki öyle bakim bende

evlensin sedeffff mutlu olsun emir çok tatlı çocuk

ank06 öpüldün cnm

Sedefin bir ömur boyu Sevketi bekliyecegini sandilar herhalde. Nasilda bozuluyor herkez duyunca.

hayriye bi tuhaftı zaten hala sedeften söz ediyodu bitmiş gitmiş işte ne kurcalıyosun :mymeka:emirle evlendiğide iyi olmuş şevket sümsüğünden kurtulmuş oldu artık,ne bekliyosa şevkette

kızlar dizi bittikten hemen sonra yeni fragmanı koymuştum ben.. çok geç filan değil yani..

anoooowww şimdi gördüm yeni fragmanda..... sedef evlenmeye karar vermiş diyo hayriyede bön bön bakıyooooooooooooooooooooooooooooo

hayriye bi tuhaftı zaten hala sedeften söz ediyodu bitmiş gitmiş işte ne kurcalıyosun :mymeka:emirle evlendiğide iyi olmuş şevket sümsüğünden kurtulmuş oldu artık,ne bekliyosa şevkette

kaydirigubbakcemile3 bu hayriye her zaman tuhaf zaten. hic isinamadim basindan beri, bi kendini dusunuyo baska kimseyi dusundugu yok.. :umursamaz:

sedef de allaha sukur gozunu acti, sosyallesti de yeryuzundeki tek erkegin sevket olmadigini anladi.. zemuszemus hos bir cocuk emir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…