Yaprak Dökümü - Kanal D

Bu ne hiz masallah kaydirigubbakcemile3

Cok sagol canim sayende hemen izledim opuyorumnanaktan

Sevket mafya Seyfo'ya meydan okuyor, salak.. Daha baslarina neler gelecek... akannehir
rica ederim..

ferhunde de yeni tanıştığı adama bana çok tanıdık geliyosun diyor.. şevketi kastediyor aslında. bu adam da onun kadar saf :)))

bu akşam çok sıkıldım yine.. haftaya yine sıkılıcam..

iyi geceler kızlar. ben döküliim.

Bu bolumde Ferhunde ile yeni cocuk Ismail'in sahnelerini cok begendim. ne guzel vakit gecirdiler oyle; biraz olsun icim acildi o kadar olayli karakter icinde. =]

yaprak dökümünü izlemem normalde ama zap yaparken baktım göl kenarındaki mekan ne kadar harikaydı içim gitti..otelin önü çiçeklerle kaplı,hamak,göl kenarında koltuklar,kahvaltı yaptıkları yer müthişti hepsi..öyle bir yerlere gitmeye ihtiyacım var bu aralar nerde vardır diye araştırma yaparken gördüm..canım çekti..

bu arada ferhundeye mutlu olmak yakıştı..ilk 2 sezon kaçırmadan izlemştim sonra çok sıkıldım bıraktım.hep bi kötülük hep bi fesatlık yapıyordu..ilk defa normal biri gibi gördüm.bisiklet sürmesi,
dondurma yemesi falan..insana benzemiş. :)

kızlar son 2 bölümdür izleyemiyorum ya neler kaçırdım ferhundenin yanındaki o adamda nerden çıktı ?

bende ferhundenin kaldığı o yere bayıldım. neresi acaba?
tam kafa dinlemelik.
kıskanç necla da hamile kalmak istiyormuş. alsanaalsanasmile

dün gece misafirlikteydim tam izleyemedim sadece ilgimi çeken ferhunde o yeni çocuğa sen burda garsonlukmu yapıyorsun diye bir şey sordu oda burası ailemin ben yardım ediyorum dedi.
ben.... bilmem neyim dedi. çocuğun neiş yaptığını anlayamadım. ama tek anladığım çocuk ii bişey ki ferhunde çocukla gezdi yoksa nerde ferhunde garsonlarla falan gezecek.
ferhundenin acitasyon yapmasından da miğdem bulanıyor
dizinin başlarında ilk kocasına çektirdiklerini göstermişti .şevkete şuna buna hala mazlum ferhunde rolü kesiyor ya deli oluyorum

basta yuzvermedi cocuga baktiki parali yanasti sempatiksalakcinni oteli ve restaurantlari var

ızlerken uykum geliyor bu diziyi izlerken. 1 saat vardı bitmesine kapattım yattım.. Mıy mıy mıy ay fenalık geldi.. ısmailin ailesini görünce içim cız etti "Ferhunde'ye bölüp parçalamak ve küçük küçük yemek için işte yeni bir aile" dedim..

salak nejla salak ferhunde ikiside öyle gıcık oluyorum ya

diziyi nasıl uzatacaklarını şaşırdılar bi o aile kalmıştı yıkılmayan onlarda yıkılacak

dun ki bolumu izleyebilmek icin israr etsemde iii iii ...yok izleyemedim hersey cok agir ilerliyor sanki hic bitmiycek gibi ve daha da sinir bozucu olmaya basladi dizide ki tesadufler cok sacma...
ali riza tahsin ile konusmasinda kendi sutten cikma ak kasik gibi konusuyor sanki eski pavyon karisi arkadasiyla hayriye'ye ragmen gorusmedi mi...kadin oldu de ileri gideme di ali riza:roflol:
ali riza ne is yapsa bi pislik orada bitiyor ve adam tutturamiyo ne yapsin simdide kitapci dukkanina mafya cokecek:roflol:
kizini kendi izinde surukleyen sacide kizini is yerine goturuyor...yuhhh.. git merdiven sil be kadin bu kadarda olmaz hersey normal oldu artik
ferhunde'nin yeni avinin babasi alkollu yerde 'Allah bereket versin' diyor...
hayriye ile nehir'in sacidenin kaynanasinin olumune sahid olmasi garip koskoca istanbul'da...sacide'yi sevket alicak galiba....
say say bitmez...
ali riza'nin basina gelmedik kalmadi cinnet gecirip ailesinide kendinide sebep olanlarida ortadan kaldirmadi...

FERHUNDENİN YENİ AVI grafikermiş. öyle söyledi. ailesine yardım ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…