Yaprak Dökümü - Kanal D

eheee ferhundenin öpüştüğü adama dikkat edin.
bisiklet sürerlerken ki sahneye sankim hık demiş mahsun kırmızıgülün burnundan düşmüş :roflol::roflol::roflol:

bir yaprakların döküldüğü gece dahaaazemuszemus

yaw ben bu diziyi izlerken baş ağrısı sahibi oluorum-tatlicadiarzu-

müzikten duyamadığım için konuşmaları,sesi açıyorum amaaa gene de müziğin sesinden bişeycik duyamıyorum..
bu ne volümdür anlamadım ki yaaa off yanii :eek:klava:

yaw ben bu diziyi izlerken baş ağrısı sahibi oluorum-tatlicadiarzu-

müzikten duyamadığım için konuşmaları,sesi açıyorum amaaa gene de müziğin sesinden bişeycik duyamıyorum..
bu ne volümdür anlamadım ki yaaa off yanii :eek:klava:

evet meg ben de rahatsızım bu durumdan. replikleri duyacam diye açıyorum sesi, sonra bi müzik çıkıyo bangır bangır.. bi ayar çekemediler şu işe..

tahsin mektubu okumadan yırttı ama ne iyi yaptıı.. baharın kaynanası öldü ya tahsine mi sığınacak yoksam?

vala yeni bolumde siginmiyo belki ilerki bolumlerde olabilir istende cikardilarya kesin arar tahsini bu arada emir sedefe evlenme teklif ediyo,ferhunde iyiyice sirnasiyo cocuga,ali sarper eski karisiyla gorusuyo,tahsin haka yalvariyo falan filann yani uzatmalari oynuyolar iyice

çarşamba günü başka bir kanalda reytingi yüksek olacak bi dizi koymuyorlar ki yaprak dökümünün etekleri tutuşsun.. hakkaten yine çook sıkıcı bir bölüm daha bizleri bekliyor.

X