Yaprak Dökümü - Kanal D

cevriye hanımada çok yazık olduya yalnızlıktan bunalmış onun asıl derdi koca ondan saldırıyo durmadan fikrete bence fikret cevriye hanımı esra erola desti izdivaca götürse sorun kökten çözülür:roflol::roflol::roflol:

eheeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
olur mu?
olur valla kaydirigubbakcemile5

yazık oldu cevriye hanıma yaw kadının hastalığı başlıycak yine olan garibim fikrete olacak

Ben de mutlu bi final olsun istiyorum yaa ozellikle Ali Rıza BEY için umarım oldurmeye falan kalkmazlar adamı herkees mutlu olsun..

cok sükür eski yaprak dökümü tadini almaya basladim yine, yeni sevkete hic isinamadim, hala menekse ile halildeki karakteri ordaymis gibi geliyor bana kötü adam rolünüde baya iyi oynamisti, sevket rolüne yakistiramadim onu bi türlü.

Ferhunde'ye gelince, annemle cok tartisiriz onun yüzünden o tam bi Tekin ailecisi bense hem Tekin ailesine hemde yer yer Ferhunde'ye hak verenlerdenim, sonucta oda kolay bi hayat gecirmemis bu kötü hallerini hep ona bagliyorum. Ha Nazmi olayini biraz abartti belki herseyi anlatmakla, ama evlendikten sonra bunlari ögrenseydi Nazmi dahami iyi olurdu.. Necla ve Leyla ikiside suclular, halada hatalarinin bedellerini cekiyorlar.. Olanda Ali Riza amcaya oluyor kiyamam ya :çok üzgünüm:

olan hep leyla'ya oluyor. necla'nın kapıyı vurup gitmesini haklı görmüyorum. kendince haklı olabilir ama leyla orada kötü durumdayken ona destek olmalıydı. herkes hayatını kurdu tam leyla da mutlu olacakken ferhunde'nin yaptıkları yüzünden yine hastaneye yatmak zorunda kalacak.
ferhunde zor bir hayat yaşamış olabilir ama kendi leventle birlikte olurken oh ne ala. iş şevkete gelince kıskançlık yapıyor. kocası hapisteyken levente koştu. hayriye hanım yakalamıştı onları.

o an leylaya destek olabilecek son kişi necla olurdu heralde bence gitmesi çok mantıklıydı

şevketin ferhundenin yaptıklarına şaşırmaması lazım. sonuçta kendiside ferhunde evliyken onla görüştü. ondan boşandı şevketle evlendi. şevketde kendisiyle evliyken bi başkasına gideceğini bal gibide bilmeliydi.

olan hep leyla'ya oluyor. necla'nın kapıyı vurup gitmesini haklı görmüyorum. kendince haklı olabilir ama leyla orada kötü durumdayken ona destek olmalıydı. herkes hayatını kurdu tam leyla da mutlu olacakken ferhunde'nin yaptıkları yüzünden yine hastaneye yatmak zorunda kalacak.
ferhunde zor bir hayat yaşamış olabilir ama kendi leventle birlikte olurken oh ne ala. iş şevkete gelince kıskançlık yapıyor. kocası hapisteyken levente koştu. hayriye hanım yakalamıştı onları.

ya bende leylanin kendisini sürekli madur göstermesinden biktim ya
zamaninda oguzla kirisitiriken iyidi ama neclanin elinden oguzu alirken iyiydi ama
simdi hep o eziliyor hep o üzülüyor vs vs bunaltiyor bazen tavirlariyla

evt bende leylaya kızıyorum herkezi suçluyor ama kendini hiç suçlamıyo insan bir kendine bakar sonra başkalaırnda suç arar

tamam leyla da şuçsuz değil. zaten o yaptığı hatanın bedelini bebeğini düşürerek ödedi. ve oğuzla evlenirken ne nişanı oldu ne düğünü. babası yüzüne bile bakmadı. kolunun altında bir bohça ile çıktı evden. babası nikahta yoktu. oğuzun tavırları zaten mutsuzlukla ödedi bedelini. ama necla ne yaptı cem gibi bir çocuğu bırakıp leylanın kocasını elinden aldı kaçtı. ve sonra hiçbirşey olmamış gibi cem ile evlendi. leyla suçlu ama herşeyin her olumsuz şeyin sonucu ona patlıyor. abisi hapiste yattı ablası kaçarak evlendi necla kocasıyla kaçtı tam mutlu olacak kendine bir eş buluyor bütün olanların hesabı ondan soruluyor. neden kim suçluysa ona hesap sormuyorlar. onların arasında akıl sağlığını yitiren leyla değil mi? ve necla yı affeden de o! niye şimdi mutlu olacakken herşey altüst olsun. ve hesabı ondan sorulsun. necla da kapıyı vurup çıkıyor. affeden leyla olmasına karşı yaptığı hoş değil yıkılan yine leyla! üstelik necla yı ölümden kurtardı. ablasını desteklemesi gerekirdi. leyla yine akıl hastanesine yatacak. zaten ali rıza bey de leyla yı haklı görüyor.
bakalım yarın akşam neler olacak???

Son düzenleme:
Arkadaslar Leyla yaptiklarini cekiyor.. ben suna inanirim biz ETME BULMA dünyasinda yasiyoruz.. Kuaförde sevketin nisanlanacagini söylemeyecekti.. Kendi kasindi sonucta.. ve bedelini cekiyor.

Nejla bence en dogrusunu yapti,bide orda oturup ah leylam canim leylam mi deseydi..

X