Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla mi masum ya yapmayin allah askina ablasinin sevgilisine kendisini yamamak icin yapmadigi kalmadi sonra da masum ayaklarina yatti yok kocamla kactin dedi be kizim sen de kizin sevgilisinden bebek yapmadin mi sen necisin?
terbiyesiz yahu valla sinirlendim.

Leyla tecavüze ugradi arkadaslar, o olay isteyerek olmadi yani...
Leyla masum degil elbette, oguzun pesinden kosmasi tek hatasi, ve oguzla evliyken havalara girmisti kürkler falan filan...

yine SÜPER bir bölümdü...
olan bahtsız leyla,ya oldu.her zamanki gibi.
ama gerçeklerde er,yada geç öğrenilecekti.
cevriye hanım bile kadın tutup fikret,lerin herşeyini öğrenmişti.

bu arada cevriye hanım da yıkıldı.

şu leylanın benim ne suçum var diye feryat etmesine sinir oluyorum herkez yaptıklarının bedelini ödüyor onun b.............mu işi vardı o gece oğuzun evine gitti sonrada bana tecavüz etti diye yaygara yaptı ha ozaman tecavüz etti sonra kendi isteğinle girmedinmi adamın koynuna ne zamanki oğuzun patronunun karısıyla beraber olduğunu öğrendi ve merdivenlerden düşüp çocuğu düşürdü oğuzu birden istemeyen zorla evlendirilen durumuna düştü komik yani o kadar istemediğin adamdıda neden kardeşinle kaçması bukadar seni de lirtti

bir hata bütün hayatını etkiledi
çok düşündürücü
ve yapılan bir hatanın hayatının sonuna kadar
devam etmesi çok üzücü.

aklın başına geliyor ama
hala o hatanın bedelini
ödüyorsun.

şevket hariç ,diğer oyuncular inanılmaz rol yapıyorlar.çok yetenekliler

kesinlikle katılıyorum sinir oluyorum çok şevkete ya..hiç yalışmıyor diziye..tamam sonradan katıldı karekterin kabullenmek zor oluyor ama hiç güzel rol yapamıyor..saf saf bakıyor sürekli..yönetmen bu kadar iyi oyuncuları bir araya getirirken,sonradan da olsa şevket rölü için daha iyi birini seçmeliydi..

arkadaşlar ilerleyen bölümlerde neler olacak bileniniz var mı?.şevket tekrar cezaevine düşecek onu biliyorum ben..

aslında şevketi oynayanda güzel rol yapıyor biz eski şevkete alıştıkya ondan bide adam o kadar güzel rol yapıyorki herkez adamdan nefret ediyor sapık diye

Leyla tecavüze ugradi arkadaslar, o olay isteyerek olmadi yani...
Leyla masum degil elbette, oguzun pesinden kosmasi tek hatasi, ve oguzla evliyken havalara girmisti kürkler falan filan...

tecavuze ugradi da oraya ne diye gitti? tecavuze ygradiktan sonra o herifle isteyerek birlikte olmadi adam bunun suratina bakmiyordu kullaniyordu ne kadr kotu davraniyordu o yine gidiyordu..
unutmayin kizlar dizinin baslarini dersaneye giderken de yakin arkadasinin sevgilisini ayartmisti hatta motosiklete yasli bi adama carpip oldurmuslerdi

şu leylanın benim ne suçum var diye feryat etmesine sinir oluyorum herkez yaptıklarının bedelini ödüyor onun b.............mu işi vardı o gece oğuzun evine gitti sonrada bana tecavüz etti diye yaygara yaptı ha ozaman tecavüz etti sonra kendi isteğinle girmedinmi adamın koynuna ne zamanki oğuzun patronunun karısıyla beraber olduğunu öğrendi ve merdivenlerden düşüp çocuğu düşürdü oğuzu birden istemeyen zorla evlendirilen durumuna düştü komik yani o kadar istemediğin adamdıda neden kardeşinle kaçması bukadar seni de lirtti

valla bireir yazmisiz :)

leyladada var canım oguza yan gözle bile bakmamalıydı kardeşinin sevgilisiydi

Ben ferhundeyi öldürürsem ceza alırmıyım..ne kadar alırım...kötükedihüso

Alırsanda ben seninle paylaşırım cezayı kötükedihüso Geberticem yeminle, parçapinçik edicem onu :mymeka:

leyla mi masum ya yapmayin allah askina ablasinin sevgilisine kendisini yamamak icin yapmadigi kalmadi sonra da masum ayaklarina yatti yok kocamla kactin dedi be kizim sen de kizin sevgilisinden bebek yapmadin mi sen necisin?
terbiyesiz yahu valla sinirlendim.

Kesinlikle katılıyorum, Leyla masum değil. Herkes hakettiğini yaşar, ne kadar üzücü olsada yaşananlar haketti bence.

kızlar farkındamısınız gülşen ona isim vermedi,anlatmadıda dışarı çıkacağı kişiyi anlatırmı tanıyor ferhundeyi kesin elinden alır çocuğu

Aynı şeyi düşündüm izlerken :roflol::roflol:

Şu ailede en çok Ali Rıza beye, Ayşe'ye ve Fikret'e üzülüyorum :çok üzgünüm:

sevdigi adam evleniyorr hastanede tanışmıştı ordan bir hemşireyle evleniyor bunada dügün davetiyesini göndermiş

Yaa canım sen böyle diyorsun ama.. levent diziden ayrılmış daha doğrusu senaryodaki rolü bu kadarmış ve ilerleyen bölümlerde ferhunde şevket ilişkisi ön plana çıkacakmış. Gazetede okudum.
Bu arada bomba gibi bir bölüm olacak gibi duruyor. Acaba nazmiyle ayrılacaklar mı hiç tahmin edemiyorum ama büyük ihtimal bitecek gibi...

Ondanmı bugün Levent gözükmedi hiç CADIARZU
Bu hiç iyi olmadı yaa, Ferhunde'yle Şevket'i bunca olaydan sonra biraraya senaryo bile getirmemeli bence :1no2:
Bu arada Nazmi'ye çok üzüldüm yıkıldı resmen... Ama önümüzdeki bölümde galiba Leyla'ya dönüş yapıyor gösterdiği kadarıyla.
Ben yine ağlak ağlak izledim her bölüm olduğu gibi, sonra aynaya bir baktımki tüm rimeller yanaklarımda :bbo:

ay cevriye hanıma üzüldüm sevdiği evleniyor :KK43:

dizi gittikce heycanlanıyor bakalımm acaba dizi bu sene bitcekmiyki

leyla hiçte masum değil...o gece oğuzun yanına giden leylaydı iyi hatırlayın ki oğuz o aralar necladan hoşlanıyordu leylada bunu iyi biliyordu..
adam alkolün etkisiyle tecavüz etti sonra noldu leyla ona gitmeye devam etti..
yapamazmıydı..
tecavüz etti diye cıngar çıkarabilirdi ortalığı yıkar savcılığa gidebilirdi h,iç bişiy yapmadı oğuzla birlikte olmaya devam etti...
oğuz önce neclanındı şimdi kalkmış elimden aldı diyo....
leyla oğuzla evlenince nasıl sonrada görme olmuştu hatırlasanıza....
parise gidip kürklerle dönmeler evin içinde bile kürkü çıkarmıyordu yetmedi neclanın suratına pembe montu fırlatmıştı al bunu sen giy diye...
necla ne kötü olmuştu işte o anda hırslandırdı asıl neclayı...
birazda kendi arandı yani...
hadi bunları geçtim..
doktorunun kocasını ayartmadımı gerçekten!
yaptı bal gibide yaptı..
aradı sordu gezdi tozdu adama ümit verdi...
şimdi benim suçum ne diye bağırınıyor....
geçmişin bedelini ödüyorsun Leylacım..
hiç biriniz masum değilsiniz....
hadi hepsini geçtim oğuzla karşılaşınca hala neden elin ayağına dolaşıyor..
yok sayamıyorsun..
kestirip atamıyorsun...
amiyane tabirle gene apışıp kalıyosun...
madem oğuz hayatını mahvetti bu davranışlar hiçte normal değil....
sen hala oğuzla muhatap olup yanına yaklaşmasına izin veriyorsun....
senin suçun ne mi?
senin suçun geçmişte yaptığın hataların...
birtek necla değil günahını onun üstünden aklama...
sende suçlusun..
sütten çıkmış ak kaşık değilsin..
sadece iki psikolojik davranış yapıyorsun olayı kurtarıyosun..
kimse üstüne gelemiyo hasta diye...

tamam ailene dönüp bağırıp çağırmasını biliyosun..
madem nazmiye niye hiç bişiy söylemedin o anda..
benim suçum ne diye onaniye haykırmadında eve dönüp yıktın ortalığı..
çünkü nazını bitek ailen çekiyo bununda farkındasın....
onlara yapıyosun...

sen geçmişin bedelini ödüyosun....

olsun ama yaa ne kadar leyla suclu olsada bugünkü hali cok üzdü beni valla yazık dayanamadım agladım haline,,kız tam mutlugu yakalarken köpek ferhunde karıstırdı ortalığı ...

X