Yaprak Dökümü - Kanal D

tamam leyla da şuçsuz değil. zaten o yaptığı hatanın bedelini bebeğini düşürerek ödedi. ve oğuzla evlenirken ne nişanı oldu ne düğünü. babası yüzüne bile bakmadı. kolunun altında bir bohça ile çıktı evden. babası nikahta yoktu. oğuzun tavırları zaten mutsuzlukla ödedi bedelini. ama necla ne yaptı cem gibi bir çocuğu bırakıp leylanın kocasını elinden aldı kaçtı. ve sonra hiçbirşey olmamış gibi cem ile evlendi. leyla suçlu ama herşeyin her olumsuz şeyin sonucu ona patlıyor. abisi hapiste yattı ablası kaçarak evlendi necla kocasıyla kaçtı tam mutlu olacak kendine bir eş buluyor bütün olanların hesabı ondan soruluyor. neden kim suçluysa ona hesap sormuyorlar. onların arasında akıl sağlığını yitiren leyla değil mi? ve necla yı affeden de o! niye şimdi mutlu olacakken herşey altüst olsun. ve hesabı ondan sorulsun. necla da kapıyı vurup çıkıyor. affeden leyla olmasına karşı yaptığı hoş değil yıkılan yine leyla! üstelik necla yı ölümden kurtardı. ablasını desteklemesi gerekirdi. leyla yine akıl hastanesine yatacak. zaten ali rıza bey de leyla yı haklı görüyor.
bakalım yarın akşam neler olacak???

leyla yaptığı hatanın bedelini bebeğiyle ödediyse necla da tüm ailesini kaybederek sevdiği adamın beş para etmez biri olduğunu öğrenerek hayatındaki tüm insanların güvenini yitirerek ve fahişelik yaptığı gibi bir iftiraya maruz kalarak ödedi hayat neclaya pekte adil değildi
leylanın akıl hastanesinde yatması onu diğerleri yanında daha az suçlu yapmıyor
leyla çok zayıf karakterli biri olduğu için tedavi oluyor sürekli
necla tam tersine daha güçlü ve bence necla leyladan daha fazla çile çekti
leylanın ailesi yanındayken necla yapayanlızdı ve bence yeterince bedel ödedi
eğer leyla sinir krizi geçiriyorsa ve bunun sorumlusu neclaysa orada kalarak leylaya çok daha büyük kötülük yapardı
cemde bunun farkına vardı zaten neclayı dışarı çıkardı bence çok yerinde bir hareket eğer necla çıkmasaydı leyla daha fazla delirirdi o anda
ayrıca ali rıza beyin kimseyi haklı gördüğü filan yok
yaşanan olaylarda herkesin suçu var bunu da çok iyi biliyor

Arkadaslar Leyla yaptiklarini cekiyor.. ben suna inanirim biz ETME BULMA dünyasinda yasiyoruz.. Kuaförde sevketin nisanlanacagini söylemeyecekti.. Kendi kasindi sonucta.. ve bedelini cekiyor.

Nejla bence en dogrusunu yapti,bide orda oturup ah leylam canim leylam mi deseydi..

bencede, sonucta leyla bebegini kaybetmekle oguzla mutsuz olmakla birseylerin bedelini ödediyse neclada yapti bunu, o da yalniz kaldi, bilmeden genel evinde kaldi vs vs ve leylanin neclayi affetmesi kolayda olmadi tabiki, kardesini kaybedecegini anlayinca degerini anladi ve affetti, ama krüklerle hava atarken iyiydi, o yüzden bazen leylaya cok sinir oluyorum...
sonucta cemde neclayi hemen affetmedi onlarida daha zor günler bekliyor

leyla yaptığı hatanın bedelini bebeğiyle ödediyse necla da tüm ailesini kaybederek sevdiği adamın beş para etmez biri olduğunu öğrenerek hayatındaki tüm insanların güvenini yitirerek ve fahişelik yaptığı gibi bir iftiraya maruz kalarak ödedi hayat neclaya pekte adil değildi
eğer leyla sinir krizi geçiriyorsa ve bunun sorumlusu neclaysa orada kalarak leylaya çok daha büyük kötülük yapardı
cemde bunun farkına vardı zaten neclayı dışarı çıkardı bence çok yerinde bir hareket eğer necla çıkmasaydı leyla daha fazla delirirdi o anda

imza gülçin:asigim::asigim::asigim:

çok güzel ifade etmişsin arkadaşım.:1hug:
doğru söze ne denira.s.

herkes yaptigi seylerin bedelini ödüyor ama
ferhunde de ödesin artik ortaligi hep o karistiriyor
ayrica bu önceki olan olaylarda hem neclanin hemde leyla nin sucu var leyla oguzla evlenirken neclanin da oguza olan ilgisini biliyordu bunu bile bile evlendi oguzu iki kardes paylasamadi simdi ikiside bedel ödüyor ama nacla icin daha zor bu bedel sonucta enistesiyle kacti zamaninda

Yaw dizi bu sezon biter dimi
Çünkü sıktılar artık
Ve olaylar hep aynı gibi gidiyor
Nazmi gelmeseydi diziyi izlemeyi çoktan bırakmıştım
Ne dadlu o öyle ya:asigim:

şevkette gitti zaten o gittikten sonra eskisi gibi olmadı yerine gelen hödük adama duygu flnda vermiyoki hayran hayran izleyelim :jeyyar::jeyyar: bi konusması televizyonumuzu titretiyordu valla neyse tedvi olsun o yeterki razıyızsengözlerimebaksanab
ferhundenin yaptıkları çok olmaya başladı artık ya bir aile bu kadar üzülürmü yaa:KK43: ewlerden ırak kisiliksiz kızlar ..ilk başta leyla neclanın sevgilisini çaldııı sonrada necla onun kocasıyla kaçtı ne kadar sefil bi durum yaaa.. ben affetmezdim heralde leylanın yerinde olsaydım tamamm hatalı ama sonuçta kocasıydı .cemdekide ne sevgiymiş pöhhhkafamçokkarıştı

ayy sıktılar artıkk. ben sevket degıstıkten sonra ızlemıyorum artıkk onceden carsamba gunlerı evde hayat dururduu .. aynı konuda donup duruyolarr kafamçokkarıştı

bitmesin bitmesin:KK43:((mecbur biticek artık seneye ne başlarsa inşallah yerini doldurcak bişey başlar

ayyyyyy şu ferhundeyi biri öldürsün ya,:eek:klava::eek:klava: yoksa gidip ben öldürcem:jeyyar:,bi insan her seferindemi 4 ayagı üzerine düşer,:kızgın:acil ferhundenin başına bişi gelmesi lazım yoksa kuduruyom burda:bbo::bbo:

ayyyyyy şu ferhundeyi biri öldürsün ya,:eek:klava::eek:klava: yoksa gidip ben öldürcem:jeyyar:,bi insan her seferindemi 4 ayagı üzerine düşer,:kızgın:acil ferhundenin başına bişi gelmesi lazım yoksa kuduruyom burda:bbo::bbo:

elini kana bulama datlum deymezdelikafaduldendelikafadulden

:eek:klava:sorma dövecem şimdi ya kaza felan geçirse :eek:klava:

Haziranda dizi bitiyor kizlar

Aslinda bu sezon basi bitmeliydi diye düsünüyorum cünki cok uzadi, uzadikca da SIKmaya basladi, gerci simdi yine eski tadi aliyor gibiyim ama bitecek olmasi iyi bence, her ne kadar su an icin diziler arasinda en iyilerinden biri olsada cok uzadi. Yeni projelerde görmek istiyorum oyunculari. a.s

X