Yaprak Dökümü - Kanal D

ay valla diziyi hem seyrediyorum hem kendime kızıyorum bitirselerde rahatlasak ama bi sezon daha uzayacakmış aynı çekirdek yemek gibi bi hastalık oldu bu dizi bende izlemeye başladım gecen sene artık kurtulamıyorum etkisinden

tüüüüüüüüüüü yazıklar olsun böle adamlara öle pis sırfıntı kadınlara insanın sinirini bozuyor izlemiycem çok sinrlendim

aaaa çok şey kaçırmışım fenerin maçı vardı babam yüzünden ısleyemedım nettede izlenmıo donuyoo artık yarın izlerimm....bu ailede normal adam yokkı hepsi cins özellikler neclaya sinir olyom...fikretle leyla iyii....

dikkat ettimde cevriye ilk defa fikrete güzel şeyler söyledi.kıymetini bildi gerçi geç oldu ya neyse.tahsinde içkiyi çok abarttı,şimdi diyecek sarhoştum hatırlamıyorum ama madem içkiliyken kendine hakim olamıyosun içmeyeceksin o zaman.

dikkat ettimde cevriye ilk defa fikrete güzel şeyler söyledi.kıymetini bildi gerçi geç oldu ya neyse.tahsinde içkiyi çok abarttı,şimdi diyecek sarhoştum hatırlamıyorum ama madem içkiliyken kendine hakim olamıyosun içmeyeceksin o zaman.

Hadi o sarhostu o pis zillinin bahanesi ne?
Arada bir cevriye dogru soz soyluyordu canim Fikret'e ama simdi tamamen yumusadi.

ben tahsınle fıkretın olayında en basından bu yana tahsını sucluyorum
pıskın herıf bır de haklıymıs gıbı uste cıkmaya calısmalar, cocugumu getır demeler, tavır degıstırıp kayınpederıne aglamalar
sımdı de zıkkımlanıp eve gıtmemeler
allahalla
evdekı 3 tane cocugunun gunahı nee
annelerı oldugunde bıle yapmamıssın bunu
gozden cıkarabılecegın davranıslar sergılıyorsun bır de gıttı dıye ajıtasyon yapıyorsun
dıngıl herıfe hepsı mustehak
cıldırdım dun aksam resmen
baktı kocam sınırlenmısım eger tahsını savunacak tek kelıme etse paparayı o yıyecektı nerdeyse

sedefin garsonu çok tatlı yaaaaaaaaa

bişi sorcam ayrıca ben ne zmndır izlemiyorum tahsin o kadınla yattımı?

kızlar hepinizin ağzına sağlık tahsine söyledklerimiz için,ya hala etkisindeyim it herif ya
fragmanı izleyemeden izledim dün ondan şoka girdim

Tahsine gıcık oldum resmen hemen gitti pavyona habire içti durdu.
Bahar da dertli şarkılar söyledi damardan girdi resmen
Birde utanmadan namusumla çalışıyorum deyip tahsini baştan çıkardı gitti adamın dudaklarına hemen yapıştı .
Cevriye iyiydi beklenmeyen laflar ondan çıktı ama daha sonra özüne döner herhalde sempatiksalakcinni

ya kadın gidip tahsini öpmese belki bişiler yaşamazlardıda kadın az değil kardeşim yok sen benim yarattığım kahramanıma benziyosun yok bana içki ısmarla falan valla korkulur böyle tiplerdennn

Tahsine gıcık oldum resmen hemen gitti pavyona habire içti durdu.
Bahar da dertli şarkılar söyledi damardan girdi resmen
Birde utanmadan namusumla çalışıyorum deyip tahsini baştan çıkardı gitti adamın dudaklarına hemen yapıştı .
Cevriye iyiydi beklenmeyen laflar ondan çıktı ama daha sonra özüne döner herhalde sempatiksalakcinni
malesef öyle namuslu ayaklari yapan cok..adi kadin..birde agliyordu..

belki is pisirmemislerdir. :ecrin_bebek:
dikkat ederseniz ikisininde uzerinde alsanaalsanasmile aksamdan kalma kiyafetler vardi.
yani o halleriyle uyandilar
kadinin uzeri pek giyinik sayilmaz ama:)))
onu bende düsündüm..belli olmaz..belki aralarinda fazla birsey olmadi..

Kadın başlattı ama tahsinde devamını getirdi.isteseydi getirmezdi dimi

Getirmezdi ama sarhoştu birde tahsin frenliyemedi kendini kadın zaten alımlı seksi bakıyor tahsine oda uçtu gitti tabi

malesef öyle namuslu ayaklari yapan cok..adi kadin..birde agliyordu..

Evet ya gözyaşlarıyla işi bitirdi gerçi

ben tahsınle fıkretın olayında en basından bu yana tahsını sucluyorum
pıskın herıf bır de haklıymıs gıbı uste cıkmaya calısmalar, cocugumu getır demeler, tavır degıstırıp kayınpederıne aglamalar
sımdı de zıkkımlanıp eve gıtmemeler
allahalla
evdekı 3 tane cocugunun gunahı nee
annelerı oldugunde bıle yapmamıssın bunu
gozden cıkarabılecegın davranıslar sergılıyorsun bır de gıttı dıye ajıtasyon yapıyorsun
dıngıl herıfe hepsı mustehak
cıldırdım dun aksam resmen
baktı kocam sınırlenmısım eger tahsını savunacak tek kelıme etse paparayı o yıyecektı nerdeyse

Minik kalimerom sana katılıyorum..

Olayın en başından beri tahsin de hata.

Ona mı düştü arkadaşının bahar ı rahatsız etmesi olayı düzeltmeye çalışması felan.

Sanki başka işi gücü yokmuş gibi...

Hem madem fikreti aldatmamıştı o aralar fikret gider gitmez peşinden giderdi inandırmaya çalışırdı.

Hiç çabalamadı ki ha bire içti de içti.Sanki içince herşey değişecekmiş gibi.

Dün çok dua ettim fikret cevriye hanımı dinleyip aramadan önce dükkana gitseydi de ikisini yatakta görseydi diye.

İşte o zaman tahsinin suratını merak ederdim.

Cevriye hanım da ne güzel değişti ama fikretin kıymetini anladı iyi oldu

kadına sinir oldum akşam, bide sabah yeni gelin gibi sırıtıp günaydın demiyomu boğuvercektim ya alsanaalsanasmile

Dün gece de her zaman olduğu gibi uyuyup kalmışım. Sizin yorumlarınızı okuyup bir fikir edinmeye çalışıyorum.

X