Ay Allahim ne igrencsin gizzzz,
birak okadarini da hayal etmeyelim istersen hepimiz sag kalmak istiyoruz. :1ninca:
oy kıyamamm :gitme:ßen sucsuzum Leyla diye bagrıyodu zaten :gitme:
ferhunde ırıspısı mıttatla evleniyo dada nolsun mafoldumbenkaçırdım ya mittala evleniyor kavdumu ali rızaları anlatın kıslar
aynen laelaelaelaelaeamoooowww mithat bıyıkları kesmiş....valla o birbirlerini öptükleri anda midem ayaklara kalktı haaaa
ferhunde de mide mi var :1closedeyes:Aynennn. Allahım ev için Ferhunde nasıl yaptı bunu....:1shok:
ay bi de karsılık verseydi kusardım heralde kafamçokkarıştıgitti mithat karanın kaytan bıyıkları ferhunde nasıl öptü ama mithat karşılık vermedi pek fazla dikkat ettiyseniz kızlar
kocemen dudağı öptü minnarcık dudak ferhunde :1ninca:
bide gerçekten diziyi uzatıcaz diye iyice saçmaladılar yani öyle bi hal aldıki sanki ferhundenin yazdığı bütün yalanlar aslında gerçekte alirızalardan intikam alıyolmaz:
He gii kandirildik vallaha.
Kocam da bana diyor gecenlerde ki gozun aydin bir sezon daha devam ediyor diye.
Bende icimden sayiyorum iyi halt etmisler iyicene suyunu cikardilar ha, ona oyle desem iyi izlemeyelim ozaman artik dicek. kaydirigubbakcemile3
Onceleri bitecek diye uzulurduk dizinin ilk falan simdi de bir turlu bitiremediler diye sinir oluyoruz ama hakkatten baydi yani cok cok fazla uzattilar.
Ay bu arada herifi gordunuz mu fragmanda tamamen kel halini bilyardo topu gibi parim parim parliyor. Ferhunde de ne migdesiz kadin ya yeter ki erkek olsun tamam biraz etkilendi onun konustuklarini duyunca ama neden herifsiz duramiyor ya bu kadin annesi cok dogru bir laf soyledi ona ya ferhunde de nerde anlayacak kafa.
Eve bakinca tabiki uzulur onca gecirmis gune, kendini bile kendi yalanlarina inandirdi ya helal olsun diyorum.
Bu arada leylaya da bu dalgali sac cok yakismis.
dizi yeni sezonda sadece 13 bölüm olucakmış kızlar tam sezon değil yanicim. mithatla ferhunde evleniyor ve heralde ferhunde mithatın yanına demir atıcakki en mutlu o olucakmış.dizi kitaptaki sonla bitecekmiş, yani bu durumda ali rıza bey kötürüm kalıcak ve leylanın yanına mı yerleşicekler yani. öle bitmiyormuydu kitap? akşam şevkete çok güldüm ama ya. annesiyle sedef mutfaktayken bi "naber" deyişi vardı yerlere yattık ne o öle yumuşaklar gibi kaydirigubbakcemile3
Kitabı okuduysanız diziyle hiç alakası olmayan şeyler var aslında
Alirıza beyler leylanın yanına yerleşiyorlar sadece ama leylanın bir sevgilisi var oda çok zengin bir avukat.
Bakalım neler göreceğiz daha
kitabı okudum canım ona bakarsanız neclanında suriyeli bir adamla evlenmesi ama orda kuma olması lazımdı ferhunde röportajında öyle demiş de ondan dedim. sonu kitaptaki gibi diye.
bi ropartajda alı rıza asıl roman şimdi başlıyor demişdi sanırm bu sezon roman daki gibi sürecek
onlara her "her bahar sonbahar yaprak dokumu' ondandirrr..kaydirigubbakcemile3