Yaprak Dökümü - Kanal D

sucun oğuza kalmasına uzulurum yaa ben onların ii olmasını isyıodum pislik neclaya inat...
bide mithat karaya nolmuş öle bee iğrenççççç :umursamaz:

sucun oğuza kalmasına uzulurum yaa ben onların ii olmasını isyıodum pislik neclaya inat...
bide mithat karaya nolmuş öle bee iğrenççççç :umursamaz:

ßende üzülürüm Leyla ile çok iyi anlaşıyolardı ..:gitme:
Necla'da pek bi burnu havada oldu son zamanlarda lmaz:
Ya evet Mithat ne iğrenç olmustu kaydirigubbakcemile3

of yaa off nasıl geççek bu yazz canım ailemde dun sezon finaline girdi bu da haftaya girio ne olcak die duşun dur butun yaz :)))

gece sezonda ferhundeyle levent vardi ferhunde onlari levente sikayet ediyordu simdide mithatakaydirigubbakcemile3 neysemm bu sezon evleniyorr 3. yeeeeeeekaydirigubbakcemile3

ya kızlar haftayaki bölümün reklamını izlerken sezon finali yazdı..
hani bu yıl sondu,bitiyordu...ay kandırıldık mı yoksa
seneyedemi devam edecek yoksa

Son düzenleme:
ya kızlar haftayaki bölümün reklamını izlerken sezon finali yazdı..
hani bu yıl sondu,bitiyordu...ay kandırıldık mı yoksa
seneyedemi devam edecek yoksa

He gii kandirildik vallaha.
Kocam da bana diyor gecenlerde ki gozun aydin bir sezon daha devam ediyor diye.
Bende icimden sayiyorum iyi halt etmisler iyicene suyunu cikardilar ha, ona oyle desem iyi izlemeyelim ozaman artik dicek. kaydirigubbakcemile3
Onceleri bitecek diye uzulurduk dizinin ilk falan simdi de bir turlu bitiremediler diye sinir oluyoruz ama hakkatten baydi yani cok cok fazla uzattilar.

Ay bu arada herifi gordunuz mu fragmanda tamamen kel halini bilyardo topu gibi parim parim parliyor. Ferhunde de ne migdesiz kadin ya yeter ki erkek olsun tamam biraz etkilendi onun konustuklarini duyunca ama neden herifsiz duramiyor ya bu kadin annesi cok dogru bir laf soyledi ona ya ferhunde de nerde anlayacak kafa.
Eve bakinca tabiki uzulur onca gecirmis gune, kendini bile kendi yalanlarina inandirdi ya helal olsun diyorum.

Bu arada leylaya da bu dalgali sac cok yakismis.

amoooowww mithat bıyıkları kesmiş....valla o birbirlerini öptükleri anda midem ayaklara kalktı haaaa

herkesde aynı olay olmuş galiba herkesin o fragmandaki öpüşme sahnesinde midem kalkmış anladığım kadarıyla ferhunde bu yapar mı ? yapar........

gitti mithat karanın kaytan bıyıkları ferhunde nasıl öptü ama mithat karşılık vermedi pek fazla dikkat ettiyseniz kızlar

ayy bilemiom artık yatakta dahada komik olur bunlarrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…