Yaprak Dökümü - Kanal D

bizede her sezon yaprak dokumuuukaydirigubbakcemile3 bir dahaki sezon herzamankinden cok daha firtinali gececek:gitme: herkesi az cok biliyoruzda necla ne yapacak merak ediyorum acaba tekrar oguzu arayacak mi:1ninca:

Ayyy sinir ,çıkarsınlar onu diziden gıcık oluyorum.Diziyi belki izlemem seneye çok saçmaladılar artık...

dizi yeni sezonda sadece 13 bölüm olucakmış kızlar tam sezon değil yanicim. mithatla ferhunde evleniyor ve heralde ferhunde mithatın yanına demir atıcakki en mutlu o olucakmış.dizi kitaptaki sonla bitecekmiş, yani bu durumda ali rıza bey kötürüm kalıcak ve leylanın yanına mı yerleşicekler yani. öle bitmiyormuydu kitap? akşam şevkete çok güldüm ama ya. annesiyle sedef mutfaktayken bi "naber" deyişi vardı yerlere yattık ne o öle yumuşaklar gibi kaydirigubbakcemile3

o nasıl naber deyişti öyle eşimle yerlere yattık :roflol:zaten adamın konuşmaları öldürüyo beni nerdee eskisi:gitme:bu arada benimde midem kalktı o mithatın bıyıkları ne olmuş öyle dizi icabı bile olsa ne kadar kötü o öpüşme sahnesi çok komik olmuş,suyu çıktı artık bu dizinin keşke bu sezon bitirselerdi inanmıyorum artık şu kadar daha oynayacağız laflarına dizinin tututğunu gördükçe uzatıyolar binbir geceye dönecek bu gidişle:umursamaz:

Ferhunde'nin evlenme kararı, Mithat'ın ayaklarını yerden keser. Ancak Mithat'ın mutluluğu gelen önemli bir telefonla yarıda kesilir. Gelen haber, Ferhunde için de sürpriz olur. Oğuz'un ismi, sattığı bir yalıyla ilgili karanlık bir olaya karışır. Oğuz'un katil zanlısı olarak tutuklanması, Hayriye Hanım ve Ali Rıza Bey arasında yeni bir krize neden olurken, Leyla ve Ceyda arasında da büyük bir olay çıkar.

Leyla'nın yaşadıklarına daha fazla seyirci kalmak istemeyen Şevket, Leyla'ya doğru bir adım atar ve Leyla'ya bir teklifte bulunur. Bu arada Tahsin, Fikret'e çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır

Tahsin'in sürprizi Fikret için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Ferhunde'yi, annesi Nurdan Hanım'dan istemeye giden Mithat çok heyecanlıdır. Ferhunde, daha ilk günden kontrolü eline alır ve Mithat'tan herkesi şok edecek bir nikâh hediyesi ister

bu ferhunde nikah hediyesi olarak kesin evin tapusunu ister.evin sahibi olmak istediği için evlendi zaten.

ferhunde gibileri varmi gercekten sasiyorum
magduru nasilda güzel oynuyor diziyi bastan izlememis olsam bende inanacagim ferhundenin sucsuz olduna

mithat da bıyıksız ne cirkindi öööööööööööööö:1ninca:

fragmanı görmüştüm bencede öööööööööö laelaelaelaelae

ferhunde gibileri varmi gercekten sasiyorum
magduru nasilda güzel oynuyor diziyi bastan izlememis olsam bende inanacagim ferhundenin sucsuz olduna

vardır kimbilir daha ne içtn pazarlıklı insanlar vardır gerçek hayatta da

X