Yaprak Dökümü - Kanal D

Ay Allahim ne igrencsin gizzzz,
birak okadarini da hayal etmeyelim istersen hepimiz sag kalmak istiyoruz. :1ninca:

napım gıı aklıma gelio iştee....ayyy öpüşürken okadar komiktilerki bölleee dudak büzüştürmeleri falan...eee evli deellermi bacımm insanın aklına direk ekşınlı sahneler gelio:jeyyar::jeyyar:

ßen sucsuzum Leyla diye bagrıyodu zaten :gitme:
oy kıyamamm :gitme:
kaçırdım ya mittala evleniyor kavdumu ali rızaları anlatın kıslar
ferhunde ırıspısı mıttatla evleniyo dada nolsun mafoldumben
bi öpüşü var ferhundenin mittata miden kalkar :1ninca:

amoooowww mithat bıyıkları kesmiş....valla o birbirlerini öptükleri anda midem ayaklara kalktı haaaa
aynen laelaelaelaelae
kocemen dudağı öptü minnarcık dudak ferhunde :1ninca:

Aynennn. Allahım ev için Ferhunde nasıl yaptı bunu....:1shok:
ferhunde de mide mi var :1closedeyes:
gitti mithat karanın kaytan bıyıkları ferhunde nasıl öptü ama mithat karşılık vermedi pek fazla dikkat ettiyseniz kızlar
ay bi de karsılık verseydi kusardım heralde kafamçokkarıştı

kocemen dudağı öptü minnarcık dudak ferhunde :1ninca:

Kiz dudaktan cok biyiktan optu. :roflol::roflol:
Ama sanirsam mitat beyi oynayan kisi oyle bir sahnede azicik zorlandi ama dizi icin kendini boyle kel yaparak maskaraya ceviren adam neden opusme sahnesi de yapmasin degil mi.

bence mithat bey okadar iyi ve nazik biriki belkide o sebepten görüntüsü beni çok rahatsız etmedi sakallı daha iyiydi tabi ama böyle daha genç görünür diye kestirmişler sanırım :sm_confused:
bide gerçekten diziyi uzatıcaz diye iyice saçmaladılar yani öyle bi hal aldıki sanki ferhundenin yazdığı bütün yalanlar aslında gerçekte alirızalardan intikam alıyo :eek:lmaz: yaa bütün kötülüklerin anası ferhunde yine en mutlu oo ha tamam o şevketi seviyo hala ve sevdiği en nefret ettiğiyle beraber naniknanik bu çok acı ama yinede bu yetmez ilahi adalet tecelli etsin artık yeterrrrrr :eek:klava:

bide gerçekten diziyi uzatıcaz diye iyice saçmaladılar yani öyle bi hal aldıki sanki ferhundenin yazdığı bütün yalanlar aslında gerçekte alirızalardan intikam alıyo :eek:lmaz:

Kiz diyorum ya Ferhunde harbiden inaniyordur ha kendi yalanlarina, hatta dunku arabada aglarken shoka girerken sonra Mitat beye oyle anlatirken benim bile inanasim geldi yani dusun tabi usta yalanci nede olsa. :eek:lmaz:

dizi yeni sezonda sadece 13 bölüm olucakmış kızlar tam sezon değil yanicim. mithatla ferhunde evleniyor ve heralde ferhunde mithatın yanına demir atıcakki en mutlu o olucakmış.dizi kitaptaki sonla bitecekmiş, yani bu durumda ali rıza bey kötürüm kalıcak ve leylanın yanına mı yerleşicekler yani. öle bitmiyormuydu kitap? akşam şevkete çok güldüm ama ya. annesiyle sedef mutfaktayken bi "naber" deyişi vardı yerlere yattık ne o öle yumuşaklar gibi kaydirigubbakcemile3

gerçekten sensicim ferhunde yalanlarına kendiyle beraber dizi senaristlerinide inandırdı sanırım kaydirigubbakcemile3 ya ne bereketli kadınmış bu dizi başladığından beri leventide sayarsak 4. koca mithat bey :sinifsinif: gören evlenmeyi düşünüyo çok güzelde değil bide üstüne kötü kalpli :umursamaz: abartının bukadarı yaniii
bide ben kitabın sonunda ferhunde ölüyo diye biliyorum ama acaba ölüyoda öylemi kavuşuyo mutluluğa onumu kasteddiler fisfisfis

He gii kandirildik vallaha.
Kocam da bana diyor gecenlerde ki gozun aydin bir sezon daha devam ediyor diye.
Bende icimden sayiyorum iyi halt etmisler iyicene suyunu cikardilar ha, ona oyle desem iyi izlemeyelim ozaman artik dicek. kaydirigubbakcemile3
Onceleri bitecek diye uzulurduk dizinin ilk falan simdi de bir turlu bitiremediler diye sinir oluyoruz ama hakkatten baydi yani cok cok fazla uzattilar.

Ay bu arada herifi gordunuz mu fragmanda tamamen kel halini bilyardo topu gibi parim parim parliyor. Ferhunde de ne migdesiz kadin ya yeter ki erkek olsun tamam biraz etkilendi onun konustuklarini duyunca ama neden herifsiz duramiyor ya bu kadin annesi cok dogru bir laf soyledi ona ya ferhunde de nerde anlayacak kafa.
Eve bakinca tabiki uzulur onca gecirmis gune, kendini bile kendi yalanlarina inandirdi ya helal olsun diyorum.

Bu arada leylaya da bu dalgali sac cok yakismis.

ayy evet yaaa iyice baydı..önceleri kaçırmazdım şimdide arada bir yarım yamalak bakıyorum
bu sezon son dediler seneye yine devam ediyorlar....ayy madem devam edecektiniz neden son dediniz....ayyyy bu ailenin başına gelenler vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii gerdi beniiiiiiiiiiii
ferhunde ve mithatı bende yatakta düşünemiyorummmmmmmmmm...artık ferhundenin her gün başı ağırır.kaydirigubbakcemile3

dizi yeni sezonda sadece 13 bölüm olucakmış kızlar tam sezon değil yanicim. mithatla ferhunde evleniyor ve heralde ferhunde mithatın yanına demir atıcakki en mutlu o olucakmış.dizi kitaptaki sonla bitecekmiş, yani bu durumda ali rıza bey kötürüm kalıcak ve leylanın yanına mı yerleşicekler yani. öle bitmiyormuydu kitap? akşam şevkete çok güldüm ama ya. annesiyle sedef mutfaktayken bi "naber" deyişi vardı yerlere yattık ne o öle yumuşaklar gibi kaydirigubbakcemile3

Kitabı okuduysanız diziyle hiç alakası olmayan şeyler var aslında
Alirıza beyler leylanın yanına yerleşiyorlar sadece ama leylanın bir sevgilisi var oda çok zengin bir avukat.
Bakalım neler göreceğiz daha

bu sezon bitmesi gerekirdi sakiz gibi uzatiyolar..
mithatin ferhundenin evlenmesinin kitapla hic bi ilgisi yok..
:bbo:

Kitabı okuduysanız diziyle hiç alakası olmayan şeyler var aslında
Alirıza beyler leylanın yanına yerleşiyorlar sadece ama leylanın bir sevgilisi var oda çok zengin bir avukat.
Bakalım neler göreceğiz daha

kitabı okudum canım ona bakarsanız neclanında suriyeli bir adamla evlenmesi ama orda kuma olması lazımdı ferhunde röportajında öyle demiş de ondan dedim. sonu kitaptaki gibi diye.

bu son bahar son olmadı.

merak etmeyin ferhunde yeminlen bak mithat,ı ayakta uyutur.
bulur birini.ne ferhundeymiş yaa.

yolu sevgiden geçen herkesle bir şekilde buluşuyor.

bir yaman beyle aralarında birşey olmadı.....

bi ropartajda alı rıza asıl roman şimdi başlıyor demişdi sanırm bu sezon roman daki gibi sürecek

selam kızlarr yaprak dokumu fanatıgı acıklı sahnede aglıyan bırı olarak seozna veda etmesını huzunle beklıyorum seneye yarı sezon dedıler aslında bu sezon sondu bakalım yıne nasıl aglatıcaklar bızı

aslinda ferhuss yaman beyle evlenseydi bugune kadar daha mutlu olurduu...oguzla evlensede eksinn olurdu hayatiiiiiikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bizede her sezon yaprak dokumuuukaydirigubbakcemile3 bir dahaki sezon herzamankinden cok daha firtinali gececek:gitme: herkesi az cok biliyoruzda necla ne yapacak merak ediyorum acaba tekrar oguzu arayacak mi:1ninca:

X