Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Bu yorumu begendiginize göre ayrilmicaksiniz allah sabir versin size öyle bi adamla yasamak icin
Yo sadece hoşuma gitti. Eşimi çok seviyordum çünkü. Ama dün vekalet verdim boşanmak için arkadaşıma. Dilekçe hazirlayip başvuracak bakalım

eskiden ne guzel, dumduz “erkektir, yapar” diyenler vardi... okumaz gecerdik olay biterdi.. simdi kendince psikolojik tahliller barindiran ama aslinda zirvaliktan baska bir sey olmayan upuzun destanlar yaziyorsunuz ya, insanin gozune takiliyor ister istemez..

konu sahibi bosanma, bari bu adami serbest birakip baskalarinin canini yakmasina izin verme.. sen o dopdolu yorumdaki gibi buyuk bir olgunlukla (!) sineye cek otur..

Yahu arkadaslar çok peşin hükümlüsünüz vede önyargılı. Yuvalar dağılıp duruyor, ocaklar sönüyor. Iyi bir sey mi boşanmak ? Evet kadinimiz güçlü dursun , aldatılmasın , senin canin sagolsun aslanim kaplanim diyerek cocuk yetistirmesin ki o erkek kendinde hak gorup karisini aldatmasin. Babasini ornek alip karisini ezmesin. Ama bakiyorsunuz dunya boyle degil. Kadin guclu, kadin sabirli ve kadinin duygusal zekasi yuksek. Erkek denilen varlik hele ki evliliginin ilk donemlerinde baglanmakla ilgili sorunlari fışkırıyor adeta. Yuvayı ayakta tutmak isteyen hep kadın. Çünkü olgun olan kadın. Yazdiğım şeye grlince erkektir yapar demedim, hakki var demedim, yaptigi iyi bir sey demedim. Bos bos konusmayin ve nasil bilirseniz oyle yapin. Kaldi ki aldatan erkek kendi düsünmeli ya aynisini karim yapsaydi diye zaten.

Ama üç aylık evli bir kadın için kendi başınıza gelenleri sayıp dökerek , ağız birliği ederek yuvanizi dagitin demekten baska bir secenek de olmali degil mi ? Bosanilacaksa yine bosansin ama once dogru tutumla tuttugu eli birakmamayi bir zorlasin. Kim olursaniz ne olursaniz olun evlilik çok çok baglayici bir yemindir. Eşi hastaysa bu kadin tedavi edecek, bir sorunu varsa yine bu kadin kosacak. Adam da ayni sekilde elbette. Ama bu kadin belki esinde bambaska iyilikler goruyor belki onsuz mutlu olamayacak belki kocasi bambaska bir bakis acisi kazanacak. Kaldi ki şu hareket nedir bir düsünün internet üzerinden düsuk kadinlara yazi yazmayi resim gondermeyi ergenler yapabilir ancak. Yetiskin ve evli bir adam ucuncu ayinda yapiyorsa bu basit hareketinden dolayi bosanmalidir elbette. Bu kadinin da gururu var ugradigi da hakarettir. Ama evli iseler arada bir yemin var , pesin hukumlerle nasilsa yine aldatacak denmez. Olumlu tutumlar ve olgunlukla ki bunu kadin son derece guzel yapar ,aile bunu asabilir ve o adam bakmissiniz iyi bir aile babasi olur. Herseyi denediyse herseye ragmen cabaladi ama olmadi ise ancak o zaman bosanmak soz konusu olur.

Yahu kimse arkadaşa zaten durudk yerde 3aylık evlisin kızım çok olmuş boşan demiyor ki
adam nişanlılıktan başlamış yeni evli karısını aldatmış gizli tel hesaplar bilmem ne iş sadece fiilen olunca mı aldatmaktır hayır tabi ki de
adamın karısına saygısı yok kadın napsın kocam da kocam evim de evim mi desin bi yanlış yaptıysa sonucuna katlanacak

Bakın ota çöpe boşan denmez, gönül ister ki evlilikler bitmesin ancak şahsım adına söylüyorum sizi bilemem ama "ahlak"benim kırmızı cizgimdir.ahlaksiz bir adam benim kocam olamaz,onun için kılımı kıpırdatmam,ahlak duygusunu yitirmiş bir adam benim çocuğumun babası da olamaz.siz bu konuda ki ahlaki, vicdani deformasyonu gözden kaciriyorsunuz.internettki "düşük"kadınlar demissiniz adamın konuştuğu kadınlar için.peki bu bey ne oluyor sizce?kadınlar düşük,adam zaafina yenik düşmüş gariban mı?adamın haya perdesi yırtılmış,utanma duygusu yok.ve bu adam sapkın.boyle adamları yok sayacaksin,yalnızlığa mahkum olmalılar,layık oldukları çöplüğe bırakilmalilar.birde isim gücüm elin sapığını adam etmeye mı calisicam?
Hasta olur,yatalak olur,parasız kalır,kaza olur, iftiraya uğrar vs..kocamın yanında dimdik dururum,işte asıl evliliğe vefa bu gibi durumlarda ortaya çıkar,
ahlak duygusunu yitirmiş,utanmaz,sapık, vicdansızlar için degil

Bence siz fazla yorum yapmayin..konu sahibininde kafasini karistirmayin..ilerde cocugu veya cocuklari olur...babasiz olarak büyükmek zorunda kalirlar..veya piskolojisi bozuk..babalarini örnek alan ahlaki bozuk cocuklar olacak..baskalarinada zarar verecek yeni ahlaki bozuk insanlar...yanliş yanlişi dogurur ..bu vebali yüklenmek istermisiniz.bakin ben 2 cocuklan ayrildim yazik deyilmi o cocuklara ..yol yakinken herkez düzenini kursun..her erkekten baba olmaz..kocada olmaz...o aşagilik basit dedigin kadinlarin nerden biliyorsunuz basit aşagilik oldugunu..o erkek müsfettesi ne oluyo bu durumda...nasil bir mantik cözemedim..yoksa siz erkekmisiniz...hatta kimbilir konu sahibinin hala -sözde-kocasi da olabilirsiniz akli basinda bir kadin yazmaz sizin yazdiklarinizi...

Son düzenleme:

Tam istediğim yorum, telefonu parça pınçik edince kocası bir daha aldatmaz tabiki.(!) Telefonu parça pinçik etmek önemli tabi.

Ay ya Allah aşkına neden o yuvaları hep kadınlar düşünüyor da erkekler anca s.. peşine düşüyor? Tövbe insanın ağzını bozdurmakta üstünüze yok.

uzuuuun up uzuuun ama içi boş olan yorumlar

siz kadın değil de erkek olmaliymissiniz beyniniz tam erkek beyni

Bende eşimin yakaladığımoda abimin sevgilisi diye uydurdu inanma minareyi çalan kılıfını hazırlar. Geçmiş olsun diyeyim bende aldatildim walla diyecek bir şey bulamıyorum erkek işte ne yaparsan yap aldatarak zaten 4 yıllık facesini varmış senden önce ve sonra bu bağımlı gibi birşey işte

Bende eşimin yakaladığımoda abimin sevgilisi diye uydurdu inanma minareyi çalan kılıfını hazırlar. Geçmiş olsun diyeyim bende aldatildim walla diyecek bir şey bulamıyorum erkek işte ne yaparsan yap aldatarak zaten 4 yıllık facesini varmış senden önce ve sonra bu bağımlı gibi birşey işte

Düşünemedikleri için şuan bu haldeler zaten. Çok boş bi yorum

Siz boşanmış mıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…