Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Allah size vermesin. İnşallah hep mutlu olun. Ben öyle hayallerde evlendim ki. Eşyalarımi tek tek aldim. Tek tek her şeyimi düzenledim. Evimi bir yuva yaptım onun için. Ama 3 ayda neler gördüm işte. Asla güvenmemek gerekiyormus.

Yol yakınken ayrılın bence.
Çünkü bir kere de değil onlarca kere yapmış aynı şeyi.Yani tek seferlik hata da denilmez buna.Üstelik siz bulmasaydınız devam da edecekti.Sizi aptal yerine koymuş,siz de arkanıza bile bakmayın böyle biri için.

Allah size vermesin. İnşallah hep mutlu olun. Ben öyle hayallerde evlendim ki. Eşyalarımi tek tek aldim. Tek tek her şeyimi düzenledim. Evimi bir yuva yaptım onun için. Ama 3 ayda neler gördüm işte. Asla güvenmemek gerekiyormus.

sanal seks bir bağımlılık. bunu yapmaya büyük ihtimalle sizden önce başladı ve bırakamadı. bu gerçekten ileri derecede bir bağımlılık,çünkü orada olmadığı birisi gibi davranabiliyor.

konuşmalara az çok baktıysanız,normal şeyler değildir. asla gerçekleştiremeyeceği fantezileri yazmıştır,2 gün aralıksız sevişme vs gibi laflar. bu insanlara garip bir zevk veriyor çünkü gerçekte yapamayacağını bildiği için kimliği gizli şekilde atıp tutuyor.

geçen dönem psikoloji dersinde uzun uzun bahsetti hocamız,madde bağımlılığıyla eş değer seviyeye geldiğini söylemişti.

Aynen öyle. Bir sürü ahlaksız konuşma var ve hiçbirini gerceklestirmesi mümkün değil. Aşırı çarpık şeyler var. Kadınlar hep başka başka yerlerden

Ben bulmasam bile o atacakmış mış mış. Hep mışlarla geçmiş hayatım da haberim olmamış

Boşanmayacaksanız bizim burada bir şey söylememize gerek yok açıkçası
Ama benim midem bu kadar dalavereyi kaldırmazdı .
Ne için zırlıyor çocuk gibi merak ettim , yine yapacak yine yapacak
Zira siz yakalamasaydınuz devam edecektı pişmanlık falan söz konusu olmayacaktı .
Hayatınız boyunca kocanızın peşinde koşturarak ömür geçer mi ?
Var mı bu psikoloji ?

Bir erkekte yakalanmadan pisman olsa aglasa.hep yakalandıktan sonra pişman oldukları aklina geliyor.evde düzenimi sağlayan bir kadın olsun,ama bende sapıkça yaşantıma devam edeyim kafası.bunca yıl bundan vazgecmemis bir anda bir aydınlanma gelip şimdi mi vazgececekmis.karar sizin.ben olsam o iğrenç mesajlardan sonra hissedeceğim tek şey tiksinti olurdu herhalde.boyle bir adam için aglamazdim bile.

Ben kesinlikle birdaha yapmicagini zannetmiyorum boşan yada bosanma diyemem böyle bı vebal alamam ama bildiğim tek şey yine yapar onun için hakkinizda hayirli karari umarım verirsiniz

Okurken içim acıdı resmen.Ne kadar seversen sev içinde acını elbette yaşayacaksın kim ne derse desin yaşayacaksın ama kendini suçlamamalısın.Bu adam sağlıklı bir adam değil ne alaka saçma salak fotoğraflar atıyorsun insanlara bunun ruhu sapık affedersen ilerde çocuğun olduğunda bı adamla nasıl Yanyana bırakacaksın lütfen bu insanı affetme hayatının hatasını yaparsın rezil adam bu çok üzülerek söylüyorum resmen sapıklık

Siz bilirsiniz ama aldatmaların çoğu affettikten sonra tekrarlıyormuş. Çok zor bir durum ama daha başındasınız herşeyin. Umarım bu durumu atlatırsınız...

bakin size göre evlendikten sonra aldatma sayılır olabilir ama bu adam sizi tanıdığından bu yana aldatmış evlenmiş yine devam etmis hicmi merak etmiyorsunuz acaba bu adam ben yakalamasaydım diye ha bunuda diyeyim bir kere göz yummana bakar sonrası gelir Cok sınır oldum ya Allah aşkına sevgiden benzetmeyin seven yapmaz

bu arada her kim bu pisligi yerse direk arkadaşa başlıyo yalannnnnnnn

Ya yakalamasaydiniz ? Dusunun... hala devam ediyor olacakti.Piskin piskin gelip size sevdigni soyleyecekti opecek sarilacakti.Simdi tabiki aglayacak zirlayacak pisman oldum vs diyecek oh iyi yaptim diyecek hali yok her aldatio yakalanan omurgasiz hayvan gibi kiliktan kiliga girecek inanmayin.Yol yakinken yol verin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…