Muhtemelen suçumu hafifletir diye söyledi yalanı.
Allah size vermesin. İnşallah hep mutlu olun. Ben öyle hayallerde evlendim ki. Eşyalarımi tek tek aldim. Tek tek her şeyimi düzenledim. Evimi bir yuva yaptım onun için. Ama 3 ayda neler gördüm işte. Asla güvenmemek gerekiyormus.Çok üzücü gerçekten
Ben de evliyim eşimi çok da seviyor güveniyorum ama başıma gelse ben de ayrılırım
Çünkü asla eskisi gibi olmaz artık
Kalbimi yerinden sökerim ama affedemem diye düşünüyorum
Sana güç ve sukünet dilerim
Daha tazecik evlisin çok zor
Ama iyi ki çocuk yokmuş
Allah size vermesin. İnşallah hep mutlu olun. Ben öyle hayallerde evlendim ki. Eşyalarımi tek tek aldim. Tek tek her şeyimi düzenledim. Evimi bir yuva yaptım onun için. Ama 3 ayda neler gördüm işte. Asla güvenmemek gerekiyormus.Çok üzücü gerçekten
Ben de evliyim eşimi çok da seviyor güveniyorum ama başıma gelse ben de ayrılırım
Çünkü asla eskisi gibi olmaz artık
Kalbimi yerinden sökerim ama affedemem diye düşünüyorum
Sana güç ve sukünet dilerim
Daha tazecik evlisin çok zor
Ama iyi ki çocuk yokmuş
Aynen öyle. Bir sürü ahlaksız konuşma var ve hiçbirini gerceklestirmesi mümkün değil. Aşırı çarpık şeyler var. Kadınlar hep başka başka yerlerdensanal seks bir bağımlılık. bunu yapmaya büyük ihtimalle sizden önce başladı ve bırakamadı. bu gerçekten ileri derecede bir bağımlılık,çünkü orada olmadığı birisi gibi davranabiliyor.
konuşmalara az çok baktıysanız,normal şeyler değildir. asla gerçekleştiremeyeceği fantezileri yazmıştır,2 gün aralıksız sevişme vs gibi laflar. bu insanlara garip bir zevk veriyor çünkü gerçekte yapamayacağını bildiği için kimliği gizli şekilde atıp tutuyor.
geçen dönem psikoloji dersinde uzun uzun bahsetti hocamız,madde bağımlılığıyla eş değer seviyeye geldiğini söylemişti.
Ben bulmasam bile o atacakmış mış mış. Hep mışlarla geçmiş hayatım da haberim olmamışYol yakınken ayrılın bence.
Çünkü bir kere de değil onlarca kere yapmış aynı şeyi.Yani tek seferlik hata da denilmez buna.Üstelik siz bulmasaydınız devam da edecekti.Sizi aptal yerine koymuş,siz de arkanıza bile bakmayın böyle biri için.
Ben kesinlikle birdaha yapmicagini zannetmiyorum boşan yada bosanma diyemem böyle bı vebal alamam ama bildiğim tek şey yine yapar onun için hakkinizda hayirli karari umarım verirsinizMerhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
Okurken içim acıdı resmen.Ne kadar seversen sev içinde acını elbette yaşayacaksın kim ne derse desin yaşayacaksın ama kendini suçlamamalısın.Bu adam sağlıklı bir adam değil ne alaka saçma salak fotoğraflar atıyorsun insanlara bunun ruhu sapık affedersen ilerde çocuğun olduğunda bı adamla nasıl Yanyana bırakacaksın lütfen bu insanı affetme hayatının hatasını yaparsın rezil adam bu çok üzülerek söylüyorum resmen sapıklıkMerhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?