Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Sizi gercekten seven aldatmazdi. Bir tek kadinla olsa oke, ama 10larca kadin var. Ayrica en ozel ve en anlamli anlarinizda bile (gelinlik esya alma vs) sizi kandirarak baska kadinlarla konusmus.
Asla yapmaz dememek lazim malesef, insanoglundan hersey beklenir. Allah kimseyi sasirtmasin, bence ayrilman en dogru karar. Cocugunuzda olmadigina gore seni tutan ne? Sevgi bazen yetmiyor....

Aldatma sayılmaz, erkeklerin pisliği. Ben bakmayan erkek olduğunu sanmıyorum.

Bir akrabam da yeni evli iken eşi ile ilgili böyle bir durum yaşadı ,sözler verildi bir daha olmayacak falan sonra adam tekrar aynı hatayı yapti mi yapmadi mi bilmiyoruz ama kadın piskopata döndü haklı olarak. Guvensizlik üzerine kurulan yeni iliskileri ve kadindaki bu hep şüpheci tavirlardan dolayi adam da pes etti boşanmayı kabul etti.Güven biterse bence evlilik de bitmiştir ya da eninde sonunda bitecektir.

zaten en çok da güvenilen kefil olunacak tipte adamlar bu tip aldatmalar yapar, resimler iğrenç yazışmalar, bu bir hastalık, ve malesef bağımlılık boyutunda, evet sizi seviyordur ama hayatına kendince bir renk kattığını sanıyor

Delillere rağmen iki senedir boşanamadınız mı??
Benim mesele biraz farklı. Davayı bazı nedenlerden dolayı açamadım hemen.sonra affettim kabul ediliyormuş 6 ay içinde kullanmayınca. Zaten evi bana Bıraktı. Araba benim üstüme., takılar bende. Sadece beni bırakmıyor

Belli ki kendisinde engelleyemediği dürtüsel bir bozukluk var. Bunu şimdiden yaptıysa hep yapacak. Birlikteliğinizi sürdürürseniz her ana acaba ile kafayı yersiniz. Yol yakınken ve çocuk da yokken yolunuza bakın. Değilse o acıdığınız çocuklu kadın gibi olursunuz

Eger o kadina dha yazik 4 cocugu var dediginiz kadin gbi olmamak icin bence bosanin.. 3 aylik evlilik uzun bir sure degil. Bosanin gtsin 1 kere yapan defalarca yapan. Ne demek ben gelinlik felan bakarken o kadinlari aramis. Yol ver gtsin kendine yeni hayat kur mis gbi yasa..

Kusura bakmayında köpek bo... yemekten vazgeçmez diye bir laf vardır bilmem bilir misiniz. hiç değişmez bu adam sizi sevse korksa yapmazdı. U

İyi akşamlar Davanız neden bu kadar uzun sürdü? Aldatma ispat edildiğinde eş kişisi eşimi seviyorum dese bile hakim boşamıyor mu?

Affetikten sonraki süreçte neler oldu da tekrar boşanma noktasina geldiniz ben onu merek ettim.

İyi akşamlar Davanız neden bu kadar uzun sürdü? Aldatma ispat edildiğinde eş kişisi eşimi seviyorum dese bile hakim boşamıyor mu?
Konu eskiymiş bende şimdi farkettim afedilip tekrar boşanma aşamasına gelinmiş sanirim

Ama hala yalan söylemeye devam ediyor
Bence ruhsal sorunlarıda var iki farklı karakteri canlandırmak iki ayrı hayat yaşamak gibi
Ben düzeleceğini sanmıyorum eline de bu kadar sağlam delil geçmeyebilir
Ver mahkemeye hem boşan hem tazminat derim
Baba hissetmiş demek..

Konu eskiymiş bende şimdi farkettim afedilip tekrar boşanma aşamasına gelinmiş sanirim
Yok hiç affetmedim aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadık bir süre. Başımda bir kaç problem vardı. Onları halledince davayı açtım. Bu sürede araba aldık benim üstüme. Kendi maaşımı biriktirdim aştın hesabında.benğm için maddi olarak epey karlı bir süreç oldu. Şimdi boşanıyoruz

Bunlari kendiyle ilgili seyler ortaya dökülmesin diyemi yapti ex eşiniz.Yoksa barişma ihtimalinize goremi üstünuze araba filan alindi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…