- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
nedense ben duygularını dile getirmenden yanayım yazdıklarını bir bir okudum ve anlattığın adam senle aynı duyguları paylaşmıyo olsa dahi seni kıracak bi insan değil. en fazla seni kırmadan olmayacağını seni insan olarak çok sevdiğini söyleyecektir. hatta sen olumsuz tepki aldığın için belki faceden yazmaya çekineceksin o da bunu fark edip sana nasıl olduğunu soracaktır, seni rahatlatmak maksadıyla. bu yorumum eğer duygularına karşılık alamazsan benim gözümde olabilecekler. ama eğer olumlu yanıt alırsan yaşayacağın mutluluğu bi düşün? bence hiç bu kadar arayı açmadan söyleseydin daha etkili olabilirdi. yüz yüzeyken her şey daha farklı hisler daha kuvetli yoğun olurdu diye düşünüyorum.
benim başıma hiç böyle bi şey gelmedi ama iş arkadaşım buna benzer bi durum yaşamıştı. 3 yıl platonik sevdi patronunu umutsuzluğun dibini yaşadı onların da ilişkisi işten ayrıldıktan sonra bayram mesajıyla sınırlıydı sonra bi gece mesaj attı arkadaşım ve ardı arkası geldi bi süre mesajlaşmışlar daha sonra erkek ona duygularını açmış. meğer o da kızı seviyormuş. 3-4 ay kadar birlikte oldular ve sonra anlaşamayıp ayrıldılar. kız hala seviyo ama erkek başkasıyla nişanlandı çok kısa bi süre içinde. onlarınki kötü bitti ama benim üni.deki bölüm hocam öğrencisiyle evlenmiş bi adamdı, bu da belki umut olur sana ama mutlaka ona duygularını aç ya da tamamen sök at içinden sevgisini. ikincisini yapmak daha zor o yüzden bire yoğunlaş derim ben. ona göre hayatına bi yön ver belirsizlik en tahammül edemediğim şeydir. bi şey ya olsun ya olmasın ama sonucu biliyim. dilerim bize mutlu haberi verirsin
aslında bunu gece saat 2 gibi yazmıştım ama kk da bi sorun vardı. o yüzden şimdiye kaldı, o kadar yazmışken sana iletmemek olmazdı. hadi bi cesaret buse
bölüm hocanz ne kadar cesaretliymiş ki öğrencisi ile birlikte olup evlenmiş keşke bizim karşımızdaki adamlarda öyle olsa