- 23 Ocak 2013
- 183
- 0
Yani mutlaka anlamıştır diyorsunuz.. O zaman farklı bir yol izlemek lazım. Bence ilk adım siz'i sen'e çevirmek olabilir. Ufak birşey gibi görünse de bence çok önemli bir adım. Bir şekilde konuşma esnasında örneğin "böyle böyle mi yapTIN" desen, sonra "Pardon sen dedim ama, içimden sen'li konuşmak geliyor açıkçası. Yine de problem olursa demeyebilirim." desen. Orda ne diyecek bakalım. Önemli bir samimiyet adımı olacağını düşünüyorum. Çünkü siz dediğin bir adama direk aşkını itiraf etmek çok güç olur.
:) Aaaa evet güzel fikir bir defasında olmuştu bu biliyor musun benim kep törenimde bununla çektirdiğim fotoğrafımı bu görmemiş bende dedim ki Hocam neden fotoğrafımızı beğenmediniz dedim o da dedi ki neden mi beğenmedim paylaştım ya dedi bende dedim ki hayır o değil benim koyduğum başka resim var koydum ama beğenmeDİN dedim ama bilerek yapmadım hiç bir şey de olmadı valla Daha şimdi msj attım bak mesajıma
İyi geceler Hocacım: yarın okulun kayıt günü eğer okulda çalışacaksanız sakın yorulmanıza izin vermeyin :) Dikkat edin kendinize..
Olmuş mu