- 11 Haziran 2016
- 4
- 2
- 33
Hepsi planli oldu cnm.39.haftanın icinde.benim sut gelmeme problemim olmadi cok sukur hepsinde hemen emzirdim.insallah senin icinde hayirlisi olsun.merhaa canım senin sezeryanların planlı tarihte mi oldu, mesela ben hamileyim sezeryan olucam ama şöyle düşünüyorum doğum için suyum geldğinde veya sancım başladığında sezeryana alsalar yani plansız olsa. bebeğimin kendisinin gelmesini beklemek istiyorum vücut hazır olmadan hop diye alıyolar ne süt geliyor ne bişi
bence taamamen bünye meselesi , tabiki sezeryan ameliyat gibi olduğu için daha sancılı olabilir ama önemli olan kendini nasıl hazırladığı ve hissettiği annenin psikolojisi çok önemli . siz güçlü bir bayanmışssınız maşalahh. konu sahibi arkadaşa gelince kötü bir doğum anı yaşadığın için psikolojik açıdan kendini kötü hissediyorsun aama derler ya haticeye değil neticeye bakmak lazım. normal doğumda allah korusun ya bebeğine bişey olsaydı , sağsalim sezeryanda olsa almışssın kucağına . anne olmuşssun hemde çok iyi bir anne ama takıntıların bebeğini bile hissetmene izin vermiyor. bu kadar takıntılı ve kötü duruma sokarsan kendini sütünde kesilir allah muhafaza . kollarındaki mucizenle anını yaşa geçmişteki kötü anlara takılıp şimdiki zamanda bebeğinide kendinide mutsuz etme.39+4 te sezaryen oldum ertesi gün hastaneden yürüyerek çıktım oğlumla tek ilgilendim sanki doğum yapmamış gibiydim oğlum aynı gün hastaneden taburcu edildi ama ben kaldığım için mecbur kaldısütüm de geldi ki süt meselesi yapılan doğumun çeşidiyle alakalı değilmiş