- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.572
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Aaaa hayret 10 dakika olmuş ve kimse yazmamış , vay bu günleri de gördüm :)
İnsanlar susmayacak, siz duymayacaksınız.Neden babana ben bu halimden memnunum yorum yapma diyemiyorsunuz?
10 dakika boyunca kimse yazmamış , hani yazıyoruz ya hemen onu dedim , kötü bi niyetle demedim valla .Anlayamadım ne drmek istediğinizi?
Azim ve istikrar şart bence .
Aman aman kilolu da değilsin bence fit görünüyorsun bilemedim .
10 dakika boyunca kimse yazmamış , hani yazıyoruz ya hemen onu dedim , kötü bi niyetle demedim valla .
Beni bu boy mahvetti
Kaç kilosunuz? Hafif balık etisiniz gibi geldi bana.
Hatlarınızı belli edecek fotoğraf yükleseydiniz daha detaylı inceleyebilirdim. Şu an hiçbir şey anlaşılmıyor boyunuz uzun. Günlük yürüyüşlere çıkabilirsiniz tempolu yürüyüş ve koşuyla günü kapatabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ise ufak tefek pilates ve sıkılaşma yöntemlerine başlayabilirsiniz.
Tabii hepsinden önce beslenme düzeniniz çok çok önemli karbonhidrat almayın demiyorum sağlığınız açısından almak zorundasınız ve bağımlılığınızı terketmeniz gerek. Mesela sağlıklı ekmek ve zeytinyağlarla yemeklerinizi süsleyebilirsiniz ve bol bol protein alarak spor yapabilirsiniz.
İlaçlara da dikkat etmenizi rica ederim. Bazı ilaçlar spor esnasında baş dönmesine sebep oluyor o yüzden spor yapacağınız zaman ilaç kullanmamanızı tavsiye ederim... ve bol bol su için.
Boy 1.76 kilo(lar) 90 küsür
En kamufle eden fotoğrafımı seçtin
Aslında yok ya ne gerek var tarzında yorum bekliyor olabilir misin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?