Yanlış mı yaptım

Onun kardesı ıle babanızı kıyaslayamazsınız.
Sız kendı kardesınıze hıc hedıye almıyormusunuz?
Eşimin kardeşi ile kendi babamı kıyaslamıyorım yanlış anlaşıldı sanırım o lafı söyleyen benim kendi kardeşim. Ve tabii kardeşime hediye alıyorum sürekli evlenmeden önce de alıyordum evlendikten sonra da alıyorum

Sakın ağlama ağlanacak bir durum yok. Eşinin de bir suçu yok uzak durup boşu boşuna aranıza soğukluk sokma, olayı da anlatma bence. Küçücük bir mevzu zaten yeterince büyümüş iyice büyümesin
Anlatmadım tabi ama içimde şişti olay. En çok koyan da kendi kardeşimin laf söylenesi ve annemlerin triplenmesi. Ya gereksiz Bi trip değil mi sizce de

Esınızın ailesiyle, kendi ailenizle ilgili diyecegım bir sey yok. Tazminatınızı da ıstedıgınız gibi harcarsınız.

Fakat sıze saygı duymayan, enerjinizi emen, sureklı olumsuz seyler söyleyen, sizi aleni sevmeyen, haddi olmadan hayatınıza karisan insanlara hediye alarak onları utandıramazsınız, buyukluk sizde falan kalmaz.

Su bile vermemeniz gereken insanlara lutfen hediye almayın, toka bile.

Konuda üzerine vazife olmayan şeylere karışmayan tek bir insan bile yok. Neden bu kadar iç içesiniz?

Kusura bakmayın ama konudaki kimse haddini bilmiyor.
Eşinizin kardeşi size, iş hayatınıza, evliliğinize karışıyor.
Aileniz eşinizle ve ailesiyle ilişkinize karışıyor. Ve hatta eşinizin kendi ailesiyle ilişkisine de yorum yapıyorlar.
Siz eşinizin kardeşiyle ilişkisine karışıyorsunuz.
Ailesi eşinize karışıyor.

Böyle bir ortamda kaos yaşanması çok normal değil mi?
Hepiniz birbirinize biraz sınır çizerseniz hepinizin kafası rahat eder.

Ben cok anlattim pismanim ondan sana yazdım canim. Bem ettim sen etme..

Kesinlikle ailelere bu tarz şeylerin anlatılmaması taraftarıyım. Siz zamanla unutuyorsunuz ama anne-baba asla unutmayıp bileniyorlar.mesela bu hediye mevzusundan annenize söz etmeseydiniz bu kadar başınız ağrımayacaktı.

Nasıl pişman oldum söylediğime Bi bilseniz bu kadar tepki vereceklerini düşünemedim

Bu akşam annemi aradım soğuk konuşuyordu benle sizce nasıl davranmam gerekiyor

Evdeki herseyi ailenize anlatmayin siz esinizle ayri bi ailesiniz anlatmayin o da ailesine sizi anlatmasin ama siz esimin ailesi mudahil demissinizde anlattiklatinizdan sizin aileniz evinizim tam ortasinda bilmem farkinda misiniz dikkatli olun alin kendi ailenize birer kücük hediye sorduklarinda da hersey iyiymis gibi davrann konusmayin emin olun esinizle daha da mutlu ve huzurlu olacaksiniz

Nedeni, herseyi anlatmaniz belki de..Sizin aileniz de karisiyor ki.. ayrica esinizin ailesi bile almayin hediye demis, neyse alinmis bunda buyuk bir olay yok ki.. hepimiz yapmisizdir, bize hediye almayana almisizdir bi hediye, bu kadar olay olacak birsey yok.

En büyük hatanız herşeyi oturup annenize anlatmanız. İkinci büyüknhatanız da eşinizin aikesine veridği değeri sizin kendi ailenize vermemiş olmanız. Kardeşinize doğum gününde hediye alır mısınız mesela? Yani aileniz buyur dediysek allah razı olsun da ortadan kalkmadı ya demek istemiş. Yalnız şu da ayrı bir olay benim annem birebir bu olayı yaşamış olsa tine de asla o lafları etmez iyi olmuş kızım elinzie sağlık der geçerdi.

A
Aileni anlayamadım.Körümü olucakmışsın.Ne aldınki hediye bu kadar kızdılar.Ailenızde tazmınatınızdan pay istiyo sanırım.Ayrıca kıdem tazmınatı derhal ödenmesı gerekır.Taksit ,çek,bono keşke kabul etmeseydınız.

Tabiki de hediye alıyorum bu zamana kadar hiç bir doğum günlerinde hediye almadığımız olmadı eşimle birlikte.

Bana söylenen tazminatı eşimin ailesine yedirdiğimiz ki kimseye bişi yedirdiğimiz yok aslında kendimiz zor geçiniyoruz. Kardeşimin bana dediği tazminat aldım diye babama hediye alcakmışım hani benim için sürekli uğraşıyorlar destek oluyorlar diye. Bizim şuan eşimin kardeşine hediye almamız da doğum günü olduğundan dolayı hani durduk yere alınmış olsa hak vericem tavırlarına

İş yeri bu zamana kadar tazminatları o şekilde veriyor. Ben pek bişi değiştiremedim yani taksitle alıyorum mecbur. Ailem tazminatımı direk istiyordu ama bana açık açık söylemiyorlardı. Hediye olarak da basit Bi gömlek aldık hani çok pahalı bişi de değil verdikleri tepkiye baktığınızda altına araba çektik sanki

O zaman siz de eciği cücüğü anlatmayacaksınız. Benim annem ne kazandığım parayı bilir ne de onu ne yaptığımı. Ben söylemem o da sormaz.

O zaman siz de eciği cücüğü anlatmayacaksınız. Benim annem ne kazandığım parayı bilir ne de onu ne yaptığımı. Ben söylemem o da sormaz.

Bizim öyle değildi işte malesef. Evlenmeden önce maaşımı onlara verdiğim için ne kadar aldığımı falan bilirler. Gider olraka ne kadar giderimiz var bilirler söylemediğimizde de sorar söylediğimde hem kızar hem maddi açıdan yardımcı olur. İlk başta biraz problemlerim vardı bende annemle duygusal yaklaştım annemle dertleşmek anlamında anlattım hep. Bu sefer iyice işin içine girmiş oldular.

Anlatmayın lütfen bişey.Boş yere ınsanlarakarsı dolduruosunuz.Sız unutursunuz ama onlar unutmaz.2 kişilik yasayın bence ılıskınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…