Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi 1 günde 11 kişi kadar hızlı ama ben konuyu takipteyken mutfağı topladım, ütü yaptım, dikişle uğraştım, kızımı uyuttum, duş aldım hala finale gelemedik.

kelime dağarcığıma bir yenisi daha eklendi fb. ben de bilmiyodum

ayrıca tüm yorumları okudum, alemsiniz.

Ya sen ateistim istediğimi yaparım diyordun ateistlere karşı inancımı kaybetmiştim çok şükür küçük bir bebeymişsin
He bir de ruhsal sorunların var

Konsomatristlik yaptigini mi hayal ediyo yani?

hanımlar o 24 saatte 11 kişi olayı yalan, öyle bir beden öyle bir enerji olmaz yani. bu işin profesyonelleri bile 24 saatte o kadar şeyi kaldıramaz, inanmayın.

bana özelden daha önce 1 günde 5 farklı kişiyle birlikte olan ve bu yüzden rahatsızlanan biri yazmıştı zamanında o da bi hanım kızımızdı, buradan.

Her biri 1.5 dakikadan 11 kişi 15-16 dakika sürer. Belki öyle bişeydir

İşte bende anlamadım işin tuhaf kısmı bende bilmiyorum
Fenerbahçe ne alaka dedim
Sayfa sayfa okudum yok değilmiş
Biraz daha ilerledim ;kızım sorma belki bilinesi ama bilmediğin cahil kaldığın birşeydir sus bekle belki soran olur da öğrenirsin deyip yine bekledim bu sayfaya geldim kimse yazmamış
Hakkaten ne ya
Derken 24. Sayfa da öğrenmiş oldum
Keşke bilmesek, hiç öğrenmesek, olmasa böyle hayatlar
Bir insan kendisini nasıl bu kadar aşağı çeker bilmiyorum
İnşallah sağlıklı bir düşünceye sahip olur, bundan sonra ki hayatınızı kendinizi sevip sayarak devam ettirisiniz
Zira bu yaşanılan hayatın sonu hüsran

Son düzenleme:
Yazanlar oldu ama ben de yazayim:

F*** buddy demek, mealen yatak arkadasi. İki insanin hicbir beklentiye girmeden sadece seks icin bir araya gelmeleri

Başka telefonu olabılır.Telefonunu karıstırmanızı onerırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…