Eger yanlis dusunuyorsam, kotu niyetli olan bensem soyleyin ben bilemiyorum arkadaslar
Konu anneannem ve dedem vee malesef maddiyat.
Annemin abisi ve ablasi var 20 yil once Almanyaya gitmisler ve orada yasiyorlar seneden seneye ya gelirler ya gelmezler gelirkende anneanne ve dedeme 1 poset tatli getirirler hepsi bu.
Biz yillardir anneanne ve dedeme baktik yani cok bir maddi yardimda bulunmadik ama onu alin bunu getirin ne istedilerse aldik yaptin parade istemedik yani 20 yildir onlara iyi veya kotu biz baktik daha dogrusu yardimci olduk yanlarinda olduk herzaman, yeri geldi annem haftayin her gunu gitti bizim evden once onlarin evinin isini gordu herneyse
Dedem bayramda kardesler bir araya gelince benim biraz bir param var hepinize 5er bin lira veriyorum evlatlarimin hakki bu dedi .. Sagolsun Allah razi olsun ama ben cok bozuldum
Bizi kayirmasini beklerdim evet tamda kayirmasini beklerdim
Cunku teyzem ve dayim senede 1 kez gelir 2 kez aradiysa annem gunde 2 kez aradi ve hep yanlarindaydi, bizide onlarla bir tuttu ben cok kirildim (bu arada kardesler arasinda maddi durumu en kotu olan biziz, dayim ve teyzem ortak is kurdular Almanyada harika bir dozen kurdular, benim annemde babamda asgeri ucret aliyor)
Belki vicdansizca ama anneme artik oraya eskisi kadar gidip her islerini gormeyecegim sende okadar gitme madem senede 2 kez arayanlar her gun yanlarina giden bir ozaman bizde oyle yapalim dedim, aslinda sinirden dedim annem cok kizdi onlara veripte bana vermeseler bile ben giderim dedi
ama ben cok bozuldum arkadaslar haksizmiyim, haksizsam siz soyleyin