- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
-
- Konu Sahibi inceldigiyer
Yaptiğin her iyiliğin karşiliğini bekler misin? Bir kere bu konuya karişman çok yanliş. İkincisi ben de ailemden uzagim her zaman yanlarinda olamiyorum peki ailemin bu durumda evlat ayrimi yapmasi mi gerekiyor?
Haksizsin para icin mi yalakalik yapiyordun ? Daha cok vermedi diye mi bu celal ???
Annen doğru demiş
Cok açgözlüsün
biz paralari oldugunu bile bilmiyorduk, yalaka biride degilim
bence haksizlik o yuzden kirildim
bundan sonra bende senede 1 kez gideyim madem, ozaman benim oyle yapmamda ayip olmaz
İyi de Türkiye içinde bile her zaman gelip gitmek mümkün değilken insanlar Almanya dan nasil sürekli gelip gitsinler? Sen parayi ortaya koy bana en çok kim bakarsa para onun de bari.oyle birsey deme yetkisine sahip degilim
ama ileride beni 2 evladim oldugunda birisi yanimda olup her ihtiyacim oldugunda yardimima kostugunda
Digeri ise bayramdan bayrama kutlamak icin aradiginda
ayrim yapar butun hatta butun parami bile yanimdakine veririm, nekadar dogru nekadar yanlis bilmiyorum ama dusuncem bu
Adam nolursa olsun ayırmak istememiş eşit dağıtmış en güzelini yapmiş sen icinden geldiği icin yahut hatir icin , Allah icin yapmiş olsan zaten bize cok verilseydi hesaplari peşinde koşmazdın .. yalakasin evet daha cok verseydi onlardan iyisi olmazdi kosa kosa giderdin hatta siz ne iki yuzlu ne hesapci ne para duskunu insanlarsiniz ya
Cidden boyle insanlari gorunce sinirim tavan yapiyor okadar ucuzsunuz ki
seviyenize inmek istemiyorum
daha fazla yorum yapmaniza ve tanimadigiz bir insan yuzunden bukadar sinirlenmenizede gerek yok
iyi gunler
Sizin durumunuz farkliEvliyim Istanbuldayim. Kardesim okuyor ailemin yaninda. Senede 3-4 kere gitsem de kardesim daha cok yanlarinda.. Ama en cok bana yardim ederler. O zaten yanimizda bisey olsa yanindayiz, sen oyle degilsin ihtiyacin olur isteyemezsin der bana surekli yardim ederler. :/ Hep ezilmisimdir. Cunku kardesim genc okuyor ve benden cok harcayacagi zamanlar universite caglari... Ama ailem bana gonderiyor. Ona da harclik veriyorlar her seyini karsiliyorlar arabasi dahi var. Ama o da diyebilirdi ablam evlendi gitti ne diye hala ona gonderiyorsunuz? Bence yanlissiniz.
Sizin durumunuz farkli
eger kardesin evlenip kendi ailesini kursaydi daha farkli olurdu su an o ev o hanede hala ayri yuva kurmamis, onunda bir ailesi oldugunda daha farkli olur
ama su da var, maddi durum, kardesinin iyi olup senin kotu olursa tabiki sana gondersinler
ama kardesin ve karisi anne babana bakacak maddi durumlarida senden kotu olacak ve hala onlara degil sana yardim ederlerse bence haksizlik olurdu
yani durumdan duruma degisiyor
dedemin teyze ve dayima verdigi 5bin lira onlar icin luks, bizim icin buyuk ihtiyac mesela