Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Ben pek beğenmedim seni kusura bakma
Kimse sana çirkin demedi ayrıca
Diğer kadın daha hoş belki dedim
Ne yani eşler daha hoş bir bayana bakabilir mi demek istiyorsunuz bu arada kadın güzel ve benim arkadaşım ona bir lafım yok sadece eşim öyle davranınca bir sormak istedim yanlış mı düşünüyorum diye

Burnumu Allah yarattı.

Her yoruma neden kahkahayla gülüyorsun? Eşimin beni aldatması durumu sizi baya mutlu ediyor sanırım üzgünüm öyle bişey söz konusu değil
Eşin seni aldatmıyor da adama Allah sabır versin acıdım bu kadar kıskanç biriyle yaşamak ölüm gibi birşey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…