- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
- 28
- Konu Sahibi bluerose96
-
Ne yani eşler daha hoş bir bayana bakabilir mi demek istiyorsunuz bu arada kadın güzel ve benim arkadaşım ona bir lafım yok sadece eşim öyle davranınca bir sormak istedim yanlış mı düşünüyorum diyeBen pek beğenmedim seni kusura bakma
Kimse sana çirkin demedi ayrıca
Diğer kadın daha hoş belki dedim
Beni beğen diye koymadım resmimiBen pek beğenmedim seni kusura bakma
Kimse sana çirkin demedi ayrıca
Diğer kadın daha hoş belki dedim
Burnumu Allah yarattı.Burnunuz lens miŞaka şaka gözleriniz çok güzel maşallah Hamilelik hormonlar falan bence, size öyle gelmiştir. Yoksa eminim arkadaşının çocuklu çocuklu karısına, kendi eşinin yanında göz koyacak bir karaktersizle evlenmemişsinizdir
Niye koydunuz o zaman?Beni beğen diye koymadım resmimi
çirkin olmadığımı göstermek için bayan balıklama atlayanNiye koydunuz o zaman?
Hani güzellik çirkinlik göreceliydi?çirkin olmadığımı göstermek için bayan balıklama atlayan
Evet kendimi göreceli olarak güzel buldğum içinHani güzellik çirkinlik göreceliydi?
Birileri de sizi göreceli olarak çirkin bulabilir yani. Ne ispatladınız fotoğrafla şu an? Anlamaya çalışıyorum.Evet kendimi göreceli olarak güzel buldğum için
Siz baya alıngansınız yaa şaka da kaldırmıyorsunuz valla durum ciddiBurnumu Allah yarattı.
Evet bulabilir bunu ben söyledim zaten sen neyin ispatındasın asılBirileri de sizi göreceli olarak çirkin bulabilir yani. Ne ispatladınız fotoğrafla şu an? Anlamaya çalışıyoru
Fotoğrafımı mı koydum neyi ispat edeceğim sizeEvet bulabilir bunu ben söyledim zaten sen neyin ispatındasın asıl
Allah sahibine bağışlasınEvet kendimi göreceli olarak güzel buldğum için
Hıhı hıhıKendine göre göreceli olarak güzel olduğu için fotoğrafını koymuş
Onunla aynı şeyi hissetmemizi istemiş
Herkes istediğini söyleyebiliyorken ben neden kendimi savunamamAllah sahibine bağışlasın
Abartma artık yeter
Her yoruma neden kahkahayla gülüyorsun? Eşimin beni aldatması durumu sizi baya mutlu ediyor sanırım üzgünüm öyle bişey söz konusu değilFotoğrafımı mı koydum neyi ispat edeceğim size
Peki aldatsın bakalım ahsjdjdjsjdkfkfSize hatun derken bile kadına bakıyorsa normal değil aldatır yakında sizi. Kusura bakmayın göreceli olarak hamile bir kadına üzülmesin diye yalan söyleyemeyecegim
Bu fikri siz ortaya attınız. Sizin içinize düştü kurt. Biz açmadık ya konuyu.Her yoruma neden kahkahayla gülüyorsun? Eşimin beni aldatması durumu sizi baya mutlu ediyor sanırım üzgünüm öyle bişey söz konusu değil
Eşin seni aldatmıyor da adama Allah sabır versin acıdım bu kadar kıskanç biriyle yaşamak ölüm gibi birşey yaHer yoruma neden kahkahayla gülüyorsun? Eşimin beni aldatması durumu sizi baya mutlu ediyor sanırım üzgünüm öyle bişey söz konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?