- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Ama bu adam ondan hoşlandığımı sandı ve ben gıcık oldum o okulda çocupum okuyo denk gelip karşılaşırsak ya benimle ilgili hep böyle düşünücekBakmadan başka somut bir hareketi, lafı sözü olmamış bu kadar takılacak bir şey göremedim
Sadece gözünüzü kaçırdınız diye hoşlandığınızı sandığını düşünmüyorum ben. Siz gergin durunca o da gerilmiştir hepsi bu.Ama bu adam ondan hoşlandığımı sandı ve ben gıcık oldum o okulda çocupum okuyo denk gelip karşılaşırsak ya benimle ilgili hep böyle düşünücek
Ama niye ozaman gözlerinşn içine baktı okadar uzun süre bide arkamdan süzmesi çok sinir bozucuSadece gözünüzü kaçırdınız diye hoşlandığınızı sandığını düşünmüyorum ben. Siz gergin durunca o da gerilmiştir hepsi bu.
İnsanlar birbiriyle konuşurken gözlerinin içine bakar zaten normali bu. Bence böyle şeyleri düşünüp kafaya takmayın. Taciz ihtimalinden vesaire korkuyorsanız odasında baş başa kalmayın, onun dışında bir problem yok bence ortada.Ama niye ozaman gözlerinşn içine baktı okadar uzun süre bide arkamdan süzmesi çok sinir bozucu
Nasıl öyle bir kanıya vardınız... Neden öyle zannetsin ki? Süzdüğünden emin misiniz? Eğer süzdüğünü gördüyseniz sizde adamı süzmüşsünüz demektir.Ama bu adam ondan hoşlandığımı sandı ve ben gıcık oldum o okulda çocupum okuyo denk gelip karşılaşırsak ya benimle ilgili hep böyle düşünücek
Bencede değildir ama adam niye öyle oldu öyle anladı gibiTövbe tövbe.. Siz hiç dışarı çıkmıyor musunuz? Hiç mi insan içine karışmıyorsunuz? Biraz takıntılısınız anladığım kadarıyla...
Göz kaçırmak bir kur belirtisi değildir. Ne yapacaktınız adamın gözünün içine içinemi bakacaktınız?
Size bakıldığını hşssetmiyomusuz siz bakmasanızdaNasıl öyle bir kanıya vardınız... Neden öyle zannetsin ki? Süzdüğünden emin misiniz? Eğer süzdüğünü gördüyseniz sizde adamı süzmüşsünüz demektir.
Sizi suclayan yok ama kocaman kadınsınız sanki adam sizi taciz etmiş gibi tavırlar icine girmişsiniz. İnsanlar birbirleriyle bu şekilde iletişim kuruyor,gözüne bakar dinlersiniz biri birşey anlatinca,sizin durumda bu tam olarak. Siz tuhaf davranınca adamda tuhaf olduğunuzu düşünüp bakmıştır diye düşünüyorum.Ne kadar sert yorumlar geldi hemcinslerimden sanki suçlu benim
Ne kadar sert yorumlar geldi hemcinslerimden sanki suçlu benim
Suçlu konuşurken gözünüze bakan müdürNe kadar sert yorumlar geldi hemcinslerimden sanki suçlu benim
Ne kadar sert yorumlar geldi hemcinslerimden sanki suçlu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?