- 27 Ekim 2022
- 4.682
- 13.411
- Konu Sahibi purpleflower35
Psikologa hatta pskiyatriye gidin. Sosyal fobinizi yenmek yerine insanlara iftira atmaya kalkmayin yoksa basiniza is acilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu adam saçını düzeltirken sapık gibi bakıyodu ben mi uyduruyorum benim gerginliğimden ötürü beni yanlış anlamış olabilir evet ben zaten kendimede kızıyorum evet iletşim problemim var çözmek istiyorum. Ama bazı erkeklerinde niyeti bozuk yanlış anlamaya meyilliler hiç savunmayın onları
Kk kadınları sopayla üstüme gelmeye devam edicekse kapansın silinsin konum. Arkadaşlar anlatmak istediğiniz şeyi bana daha saygılı ve yumuşak bi uslupla anlatabilidiniz tamam ben kurmuş olabilirim ama sizinde uslubunuz yanlış
Bugun burda yaziyorsunuz bu olayi yarin baska bir olay olur herkese soylersiniz belkide yanlis anlasilmayla taciz suclamasinda bulunursunuz birine. O sebeple siz kendinizi duzeltin once ister okuyun burdaki yorumlari ister gormezden gelin sorun sizsiniz bunun farkina varin.Ne iftirası sanki adamın adını yazmışım okulun adını yazmışım yada birilerine söylemişim gibi söylüyorsunuz iftira arsaydım eşime anlatırdım tada tanıdığım herkese anlatırdım burda da yanlış mı anlaşıldım diye konu açmazdım. Yazmayın artık istemiyorum sizin yorumlarınızı okumucamda sizde boşuna zahmet etmeyin bakmıyorum artık
Adamın bakışları dışında konuşmasında sizi rahatsız eden bisey oldu mu? Sonuçta yeryüzünde milyarlarca insan var,hepsinin bakışı farklı,sizin düşündüğünüz gibi sapıkça bakmamıştır belki,o da sizin davranışlarınızdan rahatsız olduğu icin ne yapacağını şaşırmıştır.. hem adamın dediginiz gibi sapıkça bir düşüncesi olsa sizi memurun yanına götürmezdi degil miNe iftirası sanki adamın adını yazmışım okulun adını yazmışım yada birilerine söylemişim gibi söylüyorsunuz iftira arsaydım eşime anlatırdım tada tanıdığım herkese anlatırdım burda da yanlış mı anlaşıldım diye konu açmazdım. Yazmayın artık istemiyorum sizin yorumlarınızı okumucamda sizde boşuna zahmet etmeyin bakmıyorum artık
tamam yanlış anlaşılmamışsınızdır, siz de karşı tarafı yanlış anlamışsınızdır o an "acaba göz kaçırmamı yanlış mı anladı" diye düşündüğünüz için. algıda seçicilik gibi bir şey. bir çocuğunuz var. olmasa bile hayatınızın her anında insanlarla iletişim kurmanız gerekecek. kafada kurmak yerine sosyal fobiniz için bu yüzden yardım alın.Ne iftirası sanki adamın adını yazmışım okulun adını yazmışım yada birilerine söylemişim gibi söylüyorsunuz iftira arsaydım eşime anlatırdım tada tanıdığım herkese anlatırdım burda da yanlış mı anlaşıldım diye konu açmazdım. Yazmayın artık istemiyorum sizin yorumlarınızı okumucamda sizde boşuna zahmet etmeyin bakmıyorum artık