- 7 Aralık 2022
- 78
- 99
- 18
- 29
- Konu Sahibi saricicek2
Merhaba kadınlar kulübü ailesi. Uzun süredir forumun takipçisiyim fakat üyeliğimi yeni oluşturdum. Sizlere danışıp beni doğruya yönlendirmenizi umuyorum. 1.5 senelik güzel giden bir ilişkim var. Evlilik konuları son 7-8 aydır sürekli gündemimizde, ailesi çok hevesli ve israrciydi. Sonrasında ortaya çıktı ki ailesinin hiç maddi bir hazırlığı yok. İkimizin çalışıyor olmasına güvenip kendileri halletsin bizene, zaten çalışan kızlar artık altın takmıyor, ben bu yaştan sonra gezip tozacagim düğünle mi ugrasayım şeklinde arkadaslarina anlatıyormus annesi. Ben bunuda kabul ettim ikimiz yapacağız tabiki dedim. Ama sevgilim bunları duydugumu bilmiyor ve bana hala annemler yapacak annem bunları şunları yapacak bana öyle dedi diyor. Yani kısacası sorun müstakbel kayınvalidemin sevgilime hallederiz olur olur sen takma bunları ben herseyini yaparım diyip, sağda solda kendileri yapacaklar çalışıyorlar çalışanlar bişey istemez zaten ben ne yapayım demesi. Ben bişey istediğimden değil zaten ikimiz yapacağız koskoca insanlarız, takıldığım şey sevgilime farklı konuşup etrafa farklı şeyler diyor oluşu. Bu tavrı ileride de devam eder mi? Yol yakınken dönmeli miyim?