Konuyla alakalı bende doktora gittim görüştüm bir tedavisi varsa uygulayalım diye. Ama herhangi bir tedavisi olmadığını söyledi doktor. Sadece istersem belirli dozlarla alerjeni az az vücuduma verip o şekilde tolere seviyesini artırabileceğimizi ama bunun yıllar sürebilen bir süreç olduğunu anlattı. O dönem mantıklı gelmişti tedavi için görüştüm ama o dönemde doktor evde kedi varken bunu yapamayacağımızı söyledi. Vücudum zaten halı hazırda kediye çok tepki verdiğini birde üzerine o tarz bir tedaviye başlarsak anafilaktik şoka girip olebilecegimi söyledi bende hal öyle olunca aşı tedavisine hiç başlamadım. Siz nasıl bir tedavi görmüştünüz?
bana hap ve 2 burun spreyi vermişti
benim burnum tıkanmıştı ve asla nefes alamıyordum burnumdan
öksürük falan yoktu zaten astımla ilgim de yok
bana verdiği hapı 30 gün boyunca kutu bitene kadar her gün kullandım, spreylerden birini 5 gün kullanıp bıraktım
doktor öyle demişti
diğer spreyi de günde 2 kez düzenli kullandım 30 gün boyunca
benim sorunum hap kutusu bitmeden düzelmişti. hap ve spreylerle de bitmezse ne olacak dediğimde
iğne olmam gerektiğini söylemişti ama iğne kısmına kalmazsa çok iyi olur demişti
hap tedavisi sırasında da hiç öyle kediden uzak dur falan dememişti , ben bu şekilde atlatmıştım
kaldı ki senin yaşadığın durumda sen tedavi olmak zorunda da değilsin kedi sokağa atılmadığı sürece
başka çözümleri var bu işin arkadaşının yanından taşınması gibi
en az hasarla da bu durumdan kurtulmak mümkünmüş aslında
dediğim gibi arkadaşın iyi niyetli değil
kalkıp kira konusunda yaptığı saçma sapan teklif de cabası yani
bu ekonomide neden bedavaya oturacakmış kirasını ödemediği evde kalmamalı
arkadaşınla ilgili ne yapmayı düşünüyorsun ?