Aynı şekilde düşündüm. Sizin onu düşündüğünüz kadar arkadaşınız sizi düşünseydi konu şimdiye kadar hallolur, kedi de diğer evde olurdu.
Çift kira ödemeniz, bunun dile getirilmesi ayrıca çok absürd. Sizin kedi mevzusunu dillendirmeniz bir kenara, madem samimiyetinize dayanarak bu teklifi yapacak cüreti buluyorlar (sizde normal buluyorsunuz) sağlığınız söz konusu olduğunda elini taşın altına koymaları daha da normal.
Konuyu doğru anladıysam. Şimdi siz şuan oturduğunuz evin kirasını nişanlınızla ödüyorsunuz. Bu durumda arkadaşınız ev arkadaşı veya kiracı değil sizin misafiriniz olmuyor mu? Bir kaç ay boyunca misafirperverliğinizden faydalanmış olacak. Başka bir alternatifte varken ev sahibinin sağlığını dengesizleştiren bir konuyu halletmeli diye düşünüyorum. Ve bunu dile getirmenizi normal buluyorum.
İki tarafta evlilik sürecinde yoğun bir tempodasınız. Bir kaç ay dişimi sıkayım derken astım atakları ve hastane-ev arası mekik dokurken en tatlı dönemlerinize extra zorluk eklemiş olacaksıniz.