E tamam da kirayı siz ödeyecekseniz o evde biraz konfor alanı istemekte en doğal hakkınız. Ki kedinin götürebileceği bir ev varken halihazıda,ısrarla yanınızda tutmaları,sizin hastalanmanıza göz yummaları da size yapılan haksızlık. Sonuçta kolay mı size yaşatılan,nefes alamıyorum diyorsunuz,sizin hayat kaliteniz düşmüşken onlar böyle bir istekle geliyor sizden "nişanlım oturmaya devam etsin ama kirayı ödemesin"diye bir istekte bulunabiliyorlarsa,"kediyi götürürseniz olur" demeniz gayet normal.
Anormal olan nişanlısının size ettiği kına yakarsınız lafı ve de arkadaşinizin hala sizinle kalması. Ayrıca hakkını helal et bu hale gelmene ben sebep oldum diyemeyen kendini hala haklı gören kişi de sizin sandığınız kadar iyi arkadaşınız değil.
İnsan arkadaşının evinde ufacık bir bardak kırsa kazara telafi etmeye çalışıyor,mahçup oluyor,yerine yenisini alıp gidiyor(ben öyleyim en azından ben sebep olduysam bunu yapıyorum)sizin konunuz bunların çok üstündeyken,bunlardaki sıfır mahcubiyet de çok şaşırtıcı. Birde pişkin pişkin konuşuyor hala nişanlısı şaka gibi.