Konu kedi köpek olunca bazıları konuyu bile okumadan beynini kenara çıkarıp yorum yazabiliyor. Çok itici bir tavır ya. Yapmayın artık şunu.
Ya kardeşim, sen gerçekten iyi misin kendinde misin? Bahsi geçen ev arkadaşının nişanlısı kim ki sizin adınıza böyle kira ödemeli saçma sapan şeyler teklif ediyor? Bir de utanmadan kedi gelmesin ama senin nişanlın kiranizi ödesin demiş. Bu çocukla bu kız yapamaz ben diyim, adamda iş yok ama neyse konu o kız değil. Gerçi ev arkadaşın da çok bir akli başında değil, yıllardır sizi hiç düşünmemiş, belli ki evde rahatı yerindeydi, kira da uygundur belki, hiç sesini bile çıkarmamış sizin hastalığınıza.
Size gelince de, hadi ev arkadaşınızın nişanlısı manyak, ev arkadaşınız da düşüncesiz ama siz de bir tuhafsiniz yani. Böyle saçma bir teklifi nisanliniza söylerken ben napiyorum ya bu çocuk niye boşuna para ödüyor diye hiç mi sorgulamadiniz
yani ortada bir ayıp varsa bu çok ayıp. Gerekirse siz ödeyin de nisanliniza neden kendi evinizi ödetesiniz yani hiç anlamadım. Bana böyle teklif gelse kediyi de ev arkadaşını da diğer eve yollardım o yine kibarlık etmiş. Beyefendi çocukmuş bırakma sakın ama biraz da hızlandırılmış enayilik nedir eğitimi almanızı tavsiye ederim çift olarak