- 29 Temmuz 2023
- 676
- 1.157
Bizim gururumuz onurumuz yok muKızlar merhaba.
Uzun zamandır buraya yazacak kadar büyük bir sıkışıklık hissetmemiştim. Sanırım paylaşmazsam patlayacağım.
Eşimle tanıştığımız günden oğlumun doğduğu güne kadar libidosu yüksek bir kadındım. Eşime karşı büyük bir çekim hissederdim ve genellikle atağa geçen de hep ben olurdum. Hatta bazen kendimi kötü hissederdim bu ilişkinin erkeği benmişim gibi gelirdi. Doğumdan sonra eskisi gibi hissedemedim, içimden eşime yaklaşmak gelmedi, bu oğlum 1 yaşına gelene kadar inişli çıkışlı devam etti. Ayda 1, 3 ayda 1 birlikte olmaya başladık tabii ki bu aramızda sessiz bir probleme yol açtı. Allahtan eşimle birbirimize bu konuda her zaman açık olduk, ne o beni zorladı ne ben onu, akışına bırakıp yoluna sokacağımıza inandık, ki öyle de oldu. Sorun şu, benim boyum eşime göre kısa ve eşim bunun şakasını her zaman yapar. Bazen fazla gelir yükselirim bazen alttan alır geçerim. Son günlerde oğlum nedeniyle biraz daha alıngan ve öfkeliydim, eşim yine boyumla ilgili şaka yaptı. Onun boyu uzun olduğu için boyuna atıf yapamazdım, penis boyuna atıf yaptım. Kısa demedim, senin boyuna bir şey diyor muyum ben gibi bir şeyler söyledim ne dediğimi de hatırlamıyorum o sinirle. Eşim buna çok alınmış, 1 haftadır kafasında bir sürü şey kurmuş. Benimle 1 haftadır doğru düzgün konuşmuyor, bugün ne olduğunu sorduğumda bana bunun çok ağrına gittiğini, benimle bi daha eskisi gibi olamayacağını, oğlumuz olmasa direkt ayrılacağını vs. söyledi. Ona bunu böyle hissederek söylemediğimi, öyle olsa bunca zaman halimden tavrımdan anlamayacak kadar aptal olmadığını vs. söyledim. Üstelik bu ilişkinin cinsel isteklisi benken, haz almasam neden etrafında dolaşayım mart kedisi gibi? dedim. Tartışmadık çünkü tamamen tavrını koymuştu, kesin karar vermiş ve asla ulaşamıyorum. Ayrılıktan bahsedince canım iyice sıkıldı, bunu aşmamız gerek ama nasıl bilemiyorum. Yanlış bir cümle kurduğumun farkındayım ama bunun altının dolu olmadığını ona nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Olay çok sıcak olduğu için üsteleyemiyorum da konuşmak adına. Nasıl bir yol izlemem gerek, siz olsanız ne yapardınız?
evet, oldukça. İki tarafın bu kadar farklı düşünüyor olması kadın-erkek farkını ilk defa bu kadar net anlamamı sağladı. Bizim için çok basit gerçekten, tüm yazılanlara bakınca bunda ne var ki diyorum ama onun tarafından duyunca da çok büyük bir olay gibi geliyor. Zamana bırakıp gidişatı göreceğiz yapacak çok da bir şey yok bu saatten sonra...Eşimle konuştum az önce böyle desem sen napardın diye. Çok kırılırdım. Kendimi eksik ve sana yetemediğimi seni memnun edemediğini hissederdim. Bunlar çok hassas ve çetrefilli konular dedi. Biz burada ne var bunda öyle söyleyen böyle cevap alır diyoruz ama erkekler için bu konu bizim düşündüğümüz kadar basit değil gerçekten onu anladım. Baya sıkıntılı bir duruma girmişsiniz umarım en iyi şekilde çözülür.
Ezilmek değil de yanlış anlaşılmaya yuvamı yıkmak istemiyorumHak etmiş siz neden edildikçe eziliyorsunuz
Bunun boyutunun bu kadar büyük olacağını düşünsem böyle bir söz zaten söylemezdim. Altı dolu bir cümle değildi benim için, eşimin bu kadar büyük bir sıkıntı hissedeceğini düşünmedim açıkçası. Belki bana söyleyemediği, dile getiremediği şeyler vardı benim ağzımdan duyması da kendini iyice kötü hissettirdi. Ben başlangıcını bilmediğim için son damlayı damlatmış oldum istemeden ve bu çığ gibi büyüdüRahatsız olduğunuzu bildiği bir şeyi bu kadar sık yapması sorun gerçekten. Evet alınmakta da çok haklısınız. Ancak yine de başka bir yerden vurabilirdiniz. O sizin memeleriniz sarkık ya da vajinan çok geniş gibi cümleler kursaydı haketmiş derdim. İkisi aynı ayarda değil bence. Bu kadar kafaya taktığına göre de kompleksi var demek ki kendini yeterli göremiyor. Eşime öyle bir şey desem oha Allah seni çarpar başka bir şey bulamadın mı bana sallayacak der geçer. Çünkü göz var izan var kısa da desem gerçek bir durum olmaz bu yüzden de takmaz. O yüzden erkeklerin kendilerini eksik görebilmeye açık olan durumlarıyla alakalı espri yapılmamalı diye düşünüyorum. Kadınlık ve erkeklik için bir sınır var bence genel fiziksel özellikler hariç.
Penis boyu ruhsal bir durum mu o da fiziksel işteFiziksel bir şey söylemeliymişim mesela şişman deseymişim devede de boy var deseymişim ama o tarz bir şeyin affı ya da özrü olmazmış, öyle diyor
Konuştukça aştık bu konuyu. Benim gözümden görmesini sağladım, ben de kırıldığı noktayı anladım. Hallettik.Son durumunuz nedir
Amaan boşver..senin boyuna takılmasınzaten k9tinbir durum. Birdaha boyuna laf etmez . Ne ayıp yani. Haketmiş boşver durur durur düzelir. Çok da kendinden geçerek özir dilemene gerek yokKızlar merhaba.
Uzun zamandır buraya yazacak kadar büyük bir sıkışıklık hissetmemiştim. Sanırım paylaşmazsam patlayacağım.
Eşimle tanıştığımız günden oğlumun doğduğu güne kadar libidosu yüksek bir kadındım. Eşime karşı büyük bir çekim hissederdim ve genellikle atağa geçen de hep ben olurdum. Hatta bazen kendimi kötü hissederdim bu ilişkinin erkeği benmişim gibi gelirdi. Doğumdan sonra eskisi gibi hissedemedim, içimden eşime yaklaşmak gelmedi, bu oğlum 1 yaşına gelene kadar inişli çıkışlı devam etti. Ayda 1, 3 ayda 1 birlikte olmaya başladık tabii ki bu aramızda sessiz bir probleme yol açtı. Allahtan eşimle birbirimize bu konuda her zaman açık olduk, ne o beni zorladı ne ben onu, akışına bırakıp yoluna sokacağımıza inandık, ki öyle de oldu. Sorun şu, benim boyum eşime göre kısa ve eşim bunun şakasını her zaman yapar. Bazen fazla gelir yükselirim bazen alttan alır geçerim. Son günlerde oğlum nedeniyle biraz daha alıngan ve öfkeliydim, eşim yine boyumla ilgili şaka yaptı. Onun boyu uzun olduğu için boyuna atıf yapamazdım, penis boyuna atıf yaptım. Kısa demedim, senin boyuna bir şey diyor muyum ben gibi bir şeyler söyledim ne dediğimi de hatırlamıyorum o sinirle. Eşim buna çok alınmış, 1 haftadır kafasında bir sürü şey kurmuş. Benimle 1 haftadır doğru düzgün konuşmuyor, bugün ne olduğunu sorduğumda bana bunun çok ağrına gittiğini, benimle bi daha eskisi gibi olamayacağını, oğlumuz olmasa direkt ayrılacağını vs. söyledi. Ona bunu böyle hissederek söylemediğimi, öyle olsa bunca zaman halimden tavrımdan anlamayacak kadar aptal olmadığını vs. söyledim. Üstelik bu ilişkinin cinsel isteklisi benken, haz almasam neden etrafında dolaşayım mart kedisi gibi? dedim. Tartışmadık çünkü tamamen tavrını koymuştu, kesin karar vermiş ve asla ulaşamıyorum. Ayrılıktan bahsedince canım iyice sıkıldı, bunu aşmamız gerek ama nasıl bilemiyorum. Yanlış bir cümle kurduğumun farkındayım ama bunun altının dolu olmadığını ona nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Olay çok sıcak olduğu için üsteleyemiyorum da konuşmak adına. Nasıl bir yol izlemem gerek, siz olsanız ne yapardınız?
bir daha boyunla ilgili dalga gecmeye cesaret edemediyse iyi.Konuştukça aştık bu konuyu. Benim gözümden görmesini sağladım, ben de kırıldığı noktayı anladım. Hallettik.
Ozguvensiz erkeklerin tek ovundugu sey... Donanimli erkek buna takmaz bileBizim psikolog şey demişti erkekler bu tür şakalarda kendini geri çeker o yüzden bu tür laf sokmalardan, şakalardan uzak durmak gerekir. Çünkü erkeğin tek övündüğü şey bu demişti
Boy farkınız çok mu ben de onu meram ettim kısa bir kadın olarak uzun bi flörtüm var bu ara daKızlar merhaba.
Kendi vucudundan rahatsiz olan kadin zaten eşiyle bu sekilde dalga gecmez. Bu adamin kendisiyle alakali kompleksi oldugu halde esiyle boy konusunnda dalga gecmis sonra da yemis lafıRahatsız olduğunuzu bildiği bir şeyi bu kadar sık yapması sorun gerçekten. Evet alınmakta da çok haklısınız. Ancak yine de başka bir yerden vurabilirdiniz. O sizin memeleriniz sarkık ya da vajinan çok geniş gibi cümleler kursaydı haketmiş derdim. İkisi aynı ayarda değil bence. Bu kadar kafaya taktığına göre de kompleksi var demek ki kendini yeterli göremiyor. Eşime öyle bir şey desem oha Allah seni çarpar başka bir şey bulamadın mı bana sallayacak der geçer. Çünkü göz var izan var kısa da desem gerçek bir durum olmaz bu yüzden de takmaz. O yüzden erkeklerin kendilerini eksik görebilmeye açık olan durumlarıyla alakalı espri yapılmamalı diye düşünüyorum. Kadınlık ve erkeklik için bir sınır var bence genel fiziksel özellikler hariç.