Bir bardak su versem eşime Allah razı olsun der. Ya da bana yardım edince çok sağol canım derim. Bunlar aradaki samimiyeti arttırır. Değer verildiğini hissettirir.Övünülecek neyi var hiç anlamıyorum yani geçmişiz bu konuları anlaşmışız ki her türlü evliliğe karar vermişiz, çocuk yapmışız ne bileyim hangi çağdayız ten uyumu çok önemli ilişkilerde artık her genç bunu bilerek evleniyor mutlu olmasam mutlu etmesem neden evleneyim
Böyleyse bile razıyım çünkü kararsızlık belirsizlik en sevmediğim şey, bitecekse biter düzelecekse de çabalarız yani. Ortada kalmak çok kötü
alttan almak bir yerden sonra bu hale geliyor galiba haklı olabilirsiniz
Ohh ağzınıza sağlık iyi demişsiniz....o sizin boyunuzla dalga geçecek siz hep susacaksiniz ha..oldu paşam..madem öyle işte böyle....hiccte özür dilemeyin ne münasebet...asıl bugüne kadar dalga geçilen siz tavır koymaliydiniz...eşlerin birbirlerinin fiziksel özellikleriyle dalga geçmesi bence çok çirkin, hadsizlikKızlar merhaba.
Uzun zamandır buraya yazacak kadar büyük bir sıkışıklık hissetmemiştim. Sanırım paylaşmazsam patlayacağım.
Eşimle tanıştığımız günden oğlumun doğduğu güne kadar libidosu yüksek bir kadındım. Eşime karşı büyük bir çekim hissederdim ve genellikle atağa geçen de hep ben olurdum. Hatta bazen kendimi kötü hissederdim bu ilişkinin erkeği benmişim gibi gelirdi. Doğumdan sonra eskisi gibi hissedemedim, içimden eşime yaklaşmak gelmedi, bu oğlum 1 yaşına gelene kadar inişli çıkışlı devam etti. Ayda 1, 3 ayda 1 birlikte olmaya başladık tabii ki bu aramızda sessiz bir probleme yol açtı. Allahtan eşimle birbirimize bu konuda her zaman açık olduk, ne o beni zorladı ne ben onu, akışına bırakıp yoluna sokacağımıza inandık, ki öyle de oldu. Sorun şu, benim boyum eşime göre kısa ve eşim bunun şakasını her zaman yapar. Bazen fazla gelir yükselirim bazen alttan alır geçerim. Son günlerde oğlum nedeniyle biraz daha alıngan ve öfkeliydim, eşim yine boyumla ilgili şaka yaptı. Onun boyu uzun olduğu için boyuna atıf yapamazdım, penis boyuna atıf yaptım. Kısa demedim, senin boyuna bir şey diyor muyum ben gibi bir şeyler söyledim ne dediğimi de hatırlamıyorum o sinirle. Eşim buna çok alınmış, 1 haftadır kafasında bir sürü şey kurmuş. Benimle 1 haftadır doğru düzgün konuşmuyor, bugün ne olduğunu sorduğumda bana bunun çok ağrına gittiğini, benimle bi daha eskisi gibi olamayacağını, oğlumuz olmasa direkt ayrılacağını vs. söyledi. Ona bunu böyle hissederek söylemediğimi, öyle olsa bunca zaman halimden tavrımdan anlamayacak kadar aptal olmadığını vs. söyledim. Üstelik bu ilişkinin cinsel isteklisi benken, haz almasam neden etrafında dolaşayım mart kedisi gibi? dedim. Tartışmadık çünkü tamamen tavrını koymuştu, kesin karar vermiş ve asla ulaşamıyorum. Ayrılıktan bahsedince canım iyice sıkıldı, bunu aşmamız gerek ama nasıl bilemiyorum. Yanlış bir cümle kurduğumun farkındayım ama bunun altının dolu olmadığını ona nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Olay çok sıcak olduğu için üsteleyemiyorum da konuşmak adına. Nasıl bir yol izlemem gerek, siz olsanız ne yapardınız?
Sizi haksız görmüyorum öfkeyle her söz söylene biliniyo erkekler için gerçekten çok hassas bir nokta o size yatakta eksik olduğunuzu söylese ne hissedersiniz onlar içinde bir eksiklik gibi düşünün benimde boyum eşime göre bir tık kısa hep dalga geçer pek umursamam sizin öfkeli ve sinirli bir zamanıniza denk gelmiş öfkeliyeken her şey batar insana ama eşiniz bence çok kırılmış kendini eksik hissetmiş anladığım kadarıyla bence bir süre sessiz kalın zamani gelince ve sakinleşince kendi gelicektir normal davranın geçecektirKızlar merhaba.
Uzun zamandır buraya yazacak kadar büyük bir sıkışıklık hissetmemiştim. Sanırım paylaşmazsam patlayacağım.
Eşimle tanıştığımız günden oğlumun doğduğu güne kadar libidosu yüksek bir kadındım. Eşime karşı büyük bir çekim hissederdim ve genellikle atağa geçen de hep ben olurdum. Hatta bazen kendimi kötü hissederdim bu ilişkinin erkeği benmişim gibi gelirdi. Doğumdan sonra eskisi gibi hissedemedim, içimden eşime yaklaşmak gelmedi, bu oğlum 1 yaşına gelene kadar inişli çıkışlı devam etti. Ayda 1, 3 ayda 1 birlikte olmaya başladık tabii ki bu aramızda sessiz bir probleme yol açtı. Allahtan eşimle birbirimize bu konuda her zaman açık olduk, ne o beni zorladı ne ben onu, akışına bırakıp yoluna sokacağımıza inandık, ki öyle de oldu. Sorun şu, benim boyum eşime göre kısa ve eşim bunun şakasını her zaman yapar. Bazen fazla gelir yükselirim bazen alttan alır geçerim. Son günlerde oğlum nedeniyle biraz daha alıngan ve öfkeliydim, eşim yine boyumla ilgili şaka yaptı. Onun boyu uzun olduğu için boyuna atıf yapamazdım, penis boyuna atıf yaptım. Kısa demedim, senin boyuna bir şey diyor muyum ben gibi bir şeyler söyledim ne dediğimi de hatırlamıyorum o sinirle. Eşim buna çok alınmış, 1 haftadır kafasında bir sürü şey kurmuş. Benimle 1 haftadır doğru düzgün konuşmuyor, bugün ne olduğunu sorduğumda bana bunun çok ağrına gittiğini, benimle bi daha eskisi gibi olamayacağını, oğlumuz olmasa direkt ayrılacağını vs. söyledi. Ona bunu böyle hissederek söylemediğimi, öyle olsa bunca zaman halimden tavrımdan anlamayacak kadar aptal olmadığını vs. söyledim. Üstelik bu ilişkinin cinsel isteklisi benken, haz almasam neden etrafında dolaşayım mart kedisi gibi? dedim. Tartışmadık çünkü tamamen tavrını koymuştu, kesin karar vermiş ve asla ulaşamıyorum. Ayrılıktan bahsedince canım iyice sıkıldı, bunu aşmamız gerek ama nasıl bilemiyorum. Yanlış bir cümle kurduğumun farkındayım ama bunun altının dolu olmadığını ona nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Olay çok sıcak olduğu için üsteleyemiyorum da konuşmak adına. Nasıl bir yol izlemem gerek, siz olsanız ne yapardınız?
Çok yanlış yapıyorsunuz ona söylediğiniz sözü bir nevi doğruluyorsunuz bence aldatma vs ciddi şeyler olmadığı sürece yatakları ayırmak hiç iyi Bir şey değil evliliğinizi zedeler bence bir daha yapmayinUmarım dediğiniz gibi olur çünkü bu bir hafta bile çok zor geçti. Evin içinde iki yabancı gibi o orda ben başka odada aynı yatakta bile yatmıyoruz
Ya esiniz de diyemedi mi boyu onemli degil islevi onemli diye
Ay aman evlilik bitirme olayina bak ya
Siz yine burada alttan alip esinizin huyuna nasil giderim,gonlunu nasil alirim diye cirpiniyosunuz vallahi hak etmiyolar ya sinir oldum
Iyi ki cukleri var ya valla boy boy yapaylari var kadin isterse erkege ihtiyaci bile olmaz yani adam olsunlar jvjcjcjckfkBam teline dokunmuş bence bunlarda özellikle bel altı vurunca hararetleniyorlar. O zaman sende dalga geçme enişteğğ
Iyi ki cukleri var ya valla boy boy yapaylari var kadin isterse erkege ihtiyaci bile olmaz yani adam olsunlar jvjcjcjckfk
Önümüzdeki hafta ailem şehir dışına çıkıyor, oğlumla beraber 1 hafta orda kalmayı planlıyorum. Varken karar almak kolay, yoklukla başa çıkabilir mi, boş eve gelmeyi kabullenir mi onu görmek istiyorumBelirsizlik diye birşey yok.
Kendine bi süre var mesela 2 hafta baktın hala mırın kırın istemiyorsan ver dilekçeni de.
Zaten alttan ala ala böyle tepene çıkartmışsın sanırım bu adamı.
Kendi her türlü şaka yaparken iyi sen bunalıp birşey söyleyince ayrılırdım bilmem ne.
Kestirip atan biri olamadım hiçbir zaman hele ki böyle küçük bir şey için çözüm aramak daha doğru. Anlaşamıyorsa iki taraf o zaman zaten dönüp bakmam arkama karar verilmiştirYa esiniz de diyemedi mi boyu onemli degil islevi onemli diye
Ay aman evlilik bitirme olayina bak ya
Siz yine burada alttan alip esinizin huyuna nasil giderim,gonlunu nasil alirim diye cirpiniyosunuz vallahi hak etmiyolar ya sinir oldum