Yanlış anlaşılma!

Özür dilenecek bir şey dediğimi ya da kastettiğimi düşünmüyorum açıkçası ama o öyle hissetmiyor sorun da tam olarak bu. Benim için gül geç bir şey onun için “erkeklik” anlamında rahatsız edici bir noktada ve bunu kabullenemiyor

Bence eşiniz de kendi penis boyundan memnun değilmiş ki bu kadar büyütmüş olayı.
Açıkçası bunu da belirttim, yarası olan gocunura getirdin konuyu benim aklımdan geçmezken senin böyle bir düşüncen mi vardı dedim

Kesinlikle katılıyorum

Bu tarz şeyleri de hep konuşuruz inanır mısınız her konuda dürüstüz yani pozisyonundan tutun orgazm seviyesine kadar konuşabiliriz böyle bir düşünceye kapılmasına çok üzüldüm sanki eşim değil başka biri konuşuyor gibiydi

Adam nazlanmaya yer ariyor hani erkek benmisim gibi demissiniz ya evet o kadinsi tribal moda girmiş
Nazı uzatirsa siz uste çıkın valla ben nazli erkeklerden o kadar soğudum ki bir tribe komple iliskiyi bitiririm
Benim de biç karnım almıyor, çocuğumun nazı niyazı yetiyor yani

Huzursuz yatıyorum uyumadığını biliyorum ama sırt sırta gece bitmiyor o yüzden ya geç yatıyorum ya da oğlumun yanında

Konu tam da bu. Eskisi gibi olamazmış bundan sonra hep bu aklına gelirmiş de bilmem ne. Küçücük çocuk değiliz adam 37 yaşında yahu ilk birlikte olduğu kişi de değilim yani bu kadar naz niyaza gerek yok

Benle eşimde öyleyiz gerçekten sizin yatakta onu tatmin edemediginizi soyleseydi ne hissedersiniz birazcik düşünü anlicaksin kırıldığını yatklarinizi ayırarak hata yapıp uzatmış siniz bu saçma konuyu bence sessiz kaldığınızda anlicakti art niyetinizin olmadığının benim eşim ayrı yatigimda çok sinirlenir ben senin erkeğinim senin yanında bile yerim yoksa bana ne gerek var der bazı erkekler için çok hassas konular

Konu tam da bu. Eskisi gibi olamazmış bundan sonra hep bu aklına gelirmiş de bilmem ne. Küçücük çocuk değiliz adam 37 yaşında yahu ilk birlikte olduğu kişi de değilim yani bu kadar naz niyaza gerek yok

Aslında karşılıklı bir birbirinizi affedebilseniz o dangozluk yapmış başlatmış evet ama bir yuva bu yüzden de yıkılmamalı ya. Sonuçta sen ondan memnun olmasan evli kalır mısın? Birbirinizi yeniden övmeye ve aşk ateşine ihtiyacınız var. Takıntılı insanlar aşamıyor aklına geliyor ondan o yorumu yaptım.

Fiziksel bir şey söylemeliymişim mesela şişman deseymişim devede de boy var deseymişim ama o tarz bir şeyin affı ya da özrü olmazmış, öyle diyor
Amma kompleksliymis esiniz. Ne sacmalik. Bunun icin bosanacaksa bosansin. Kendimi acikladiktan sonra bunun icin evlilik bitirmeyi dusunen adamin da pesinden kosmazdim.

Valla kendi kaşınmış ağır olmuş falan da demiyorum Hak etmiş

Neden sürekli sizin boyunuzla dalga geçtiğini söylemiyorsunuz bundan rahatsız olduğunuzu ve aynı hissi vermek istediğinizi söyleyin

Valla kendi kaşınmış ağır olmuş falan da demiyorum Hak etmiş

Neden sürekli sizin boyunuzla dalga geçtiğini söylemiyorsunuz bundan rahatsız olduğunuzu ve aynı hissi vermek istediğinizi söyleyin
Aynı his olamazmış o başka bir konuymuş onun gözünde yeterlilik gibi bir şey sanırım

Amma kompleksliymis esiniz. Ne sacmalik. Bunun icin bosanacaksa bosansin. Kendimi acikladiktan sonra bunun icin evlilik bitirmeyi dusunen adamin da pesinden kosmazdim.
Akşam oğlumuz uyuduktan sonra yanına geçtim, 1 haftadır hiçbir şekilde konuşmamıştık akşam biraz konuştuk ama tamamen farklı konulardan. Ona temas etmeme dahi izin vermiyor şu an ciddi bir krizde kendince. Bilmiyorum ilişki nereye gider, sadece aynı evde çocuğumuzun anne babası olarak yaşayamayız sonuçta, gittiği yer burası olursa herkes yolunu çizmekte özgür. Bir yanlış anlaşılma yüzünden evlilik biter mi, bitebilir demek ki

Siz kirilmiyor musunuz boyunuzla dalga gecilince... işte aynı şey...herkesin kendine göre kırıldığı şeyler farklı olabilir..işine gelince öyle gelmeyince böyle...geri adım atmayın..az kendine gelsin esiniz

Burada söylenenlere gaza gelmeyin derim. Sakince konuşun.
Erkeklerde bu olay gurur meselesidir.
Evi ayırmayı düşünüyorum demişsiniz bence yapmayın olay dönülmez boyuta girer.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…