Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleri

ben Serdar Ortaç'ın Şeytan şarkısında ''şeytan diyorki sataş şuna' kısmını şeytan diyorki sana şuna,die söliyodum taki albüm kapağını okuyana kadar.....:bbo: :icecream: sositososito

benim 6 yaşındaki yeğenim de istiklal marşına 'korkma sönmez mustafaaa' diye başlıyor,kahkahalarımız karşısında devam edemiyor zavallı. :çok üzgünüm:

ya çok güzel,mantıklıda afferim ona

arkadaşım gercekten öle bende öle yapıyorum,

Telli telli tellli su telli turnaa
Sanma ki yarali ucmaz bir dahaa
Takilmis kanadi göcmen bulutaa
Hersey binip gitmis ucurtmalaraa

( Sakin cikmaa patikaa yollaraaaa ) Kismini bennn kücükken hepp
Sakin cikma patiklee yollaraa <====== diye söylerdim .. sırnaşık şey

Ay valla gecenin bu saati ne güldüm kızlar, koptum yaa...Süpersiniz.Şimdi düşününce gelmedi aklıma ama, bende hep yanlış anlarım şarkı sözlerini.Aklıma gelirse yazarım hemen...

murat boz zaten bu kafada yeni sevgili bile zor bulurum zaten bu kafada seni degil evi bile zor bulurum-tatlicadiarzu-en son hatırladıgım bu aklıma geldikçe yazarım:roflol:

gurup hepsi aşk sakızımısın aşkın kızımısın olarak anlamıştım bide kavak yelleri beni almadıgın an üşürüm sabaha kadar ı beni al hatırla olarak anlamıştım yanlız orta okulda bi arkadaşım vardı mustafa sandal aya benzer yüregimi ah iyimser yüregim diye söylüyordu çok sinir olurduk dogrusunu ögretmek istedigimizdede o bize kızardı bazı şarkıcılar harfleri yuvarlıyor ve tam anlaşılmıyor bi tek ben degilmişim yani

[
aman melikem kavurmalık karı diye algılıyordum ve hatta terbiyesiz adam diye kızıyordum[/B][/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:

Ben de tarkanin sen üzülme gülüm incinme şarkisini

sen üzülme gülüm incir ye olarak anlamiş bi süre anlam verememiştim. Pop müzik işte sözler hep saçma sapan demiştim hatta.

Aşk incelik ister canım hoyrat olma ( TARKAN )

Kuzenlerim bunu; Aşk incelik ister canım POYRAZ olma şeklinde söylerlerdi,kardeşimle ölürdük gülmekten:))

kızlar çok harikasınız valla benimde aklıma geldi 3 yaşında komşu kızı vardı büşra diye beni çok severdi tarkanın yeni şarkısı verme verme akıl verme şarkısını büşra canım yavrum merve merve akıl verme olarak söylerdi kızancık adım merve ya meme abla meme abla ah nasıl özleim onu

Bende Ali Güven'in yolcu şarkısını yanlış söylemişim meğer yıllarca kaydirigubbakcemile3 şarkıda geri dönmeye kalkma yolcu arama gittiğin yerden diyo ya ben onu hep araba gittiğin yerden diye biliyodum son günlerde yeniden çalmaya başlayınca gerçeği öğrendim :roflol:

evet kizlar benimde cok olu birde bu ne demekki diye dusunurum hep ablamda dalga gecer

bende bir çok şarkıyı yanlış anladıgım oldu ama hatırlayamıyorum. hepsi çok komikti ama koptum burda:)

ben murat bozun 'Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum
Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum' Şu dili yakalayamam diye anlardım' sonra doğrusunu okuyunca acaba sapıkmıyım dedim kendi kendime:)

harbiden bende koptum yaa helede afife ablaya :roflol:

bende hepsi grubunun aşk sakızımısın şarkıcısını aşçı kızımısın dıye anlıyordum
yıne hepsi grubunun yalan yalannn şarkısınıda yala yalaaa dıye anlıyordum kımsede düzeltmemişti.hatta bu nasıl şarkı yala dıye bagırıyolar dıyodum :mymeka:

bı arkadasımda hakan altunun nefesımsın sarkısını ben senin ne yarin ne de canııın yerıne
ben senın ne alin nede canın diyordu,kaç kez düzelttım ı ıhh yıne bıldıgı gıbı soyluyo kaydirigubbakcemile3

ya kızlar koptum valla okudukça yaaa..ay bugün beni ne güldürür acaba diye düşünüyodum..iyiki girmişim bu topiğee..ya çatlıycam vallaaa...ay siz çok yaşayın emiii...hele şu afife ablayla,maça kızı ,melikem kavurmalık karı /öldürdü beni..delikafadulden

Ben de tarkanin sen üzülme gülüm incinme şarkisini

sen üzülme gülüm incir ye olarak anlamiş bi süre anlam verememiştim. Pop müzik işte sözler hep saçma sapan demiştim hatta.

ya bayılıcam gülmekten ...gözümden yaşlar geliyo göremiyorum tuşlarııı..ay hepsi birbirinden komik..Allah ömrünüze ömür katsın kızlarrrrsırnaşık şeydelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:

Teomanın Gönülçelen şarkısını uzunca bir süre Görümceler diye söylemiştim .Allahtan sevabına uyaran biri çıkmıştı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…