Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleri

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Sizinde yanlış anladığınız, doğrusunu öğrendikten sonra güldüğünüz ya da alaya alındığınız şarkı sözleri var mı?sırnaşık şey

Ben Hepsi grubunun şarkısında geçen "aşk sakızı mısın" kısmını "açtık gözümüzü" olarak söylüyordum.Kardeşim benimle günlerce dalga geçti:)

• Konu Sahibi EU2
Ben pek doğru anlamam zaten mutlaka kendimce uydururum bişeyler :roflol:

• Konu Sahibi EU2
bende yildiz tilbenin delikanlim sarkisindaki

Hafife alma, ask vurur insana
Bu kadar kolay sanma, ah delikanlim

kismini

Afife ablaaaa, ask vurur insana

diye söyledim seneler boyunca.. gecenlerde tesadüfen dogrusunu ögrendim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

• Konu Sahibi EU2
Samimi bir arkadasim
Ferdi TAyfur´un "Neyleyim sen yoksan eger" sarkisinu
"Leylegim sen yoksan eger" olarak söylüyordu.. Farkedince kopmustum :roflol:

• Konu Sahibi EU2

:roflol::roflol::roflol:
yanlız değilsin bacım uzun bi süre bende bu şarkıyı afife abla diye söylemiştimm

• Konu Sahibi EU2
kızlaaarr bende hepsi'nin aşk sakızımısın şarkısını ilk zamanlar anlayamamıştım ve maça kızımısın diye söylüyordum :tomato:

• Konu Sahibi EU2
bende yıldız tilbenin yalan mı şarkısını "iki kadın bir ana "diye biliyordum meğer o adammışsırnaşık şeysırnaşık şey

• Konu Sahibi EU2
Ben de Nil in söylediği Tektaşımı kendim aldım şarkısındaki

"sağ eller havaya, pırlantalar buraya

tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım

girmesinler havaya
" bölümünü

"sağ eller havaya, pırlantalar buraya

tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım

bilmesinler ama ya"
diye söylerdim...:roflol::roflol::roflol:

ferdi tayfurun
ben de özledim ben de resmin var şu an elimde şarkısını

resmin var şu alemde diye biliyorrdum

ibo tatlıses in
aman melikem kavur balıkları şarkısını

aman melikem kavurmalık karı diye algılıyordum ve hatta terbiyesiz adam diye kızıyordum

bende yildiz tilbenin delikanlim sarkisindaki

Hafife alma, ask vurur insana

Afife ablaaaa, ask vurur insana

diye söyledim seneler boyunca

Samimi bir arkadasim
Ferdi TAyfur´un "Neyleyim sen yoksan eger" sarkisinu
"Leylegim sen yoksan eger" olarak söylüyordu.. Farkedince kopmustum :roflol:

ibo tatlıses in
aman melikem kavur balıkları şarkısını
aman melikem kavurmalık karı diye algılıyordum ve hatta terbiyesiz adam diye kızıyordum[/B]

Ay bu konuyu nerden buldum bilmiyorum bu saatte asık suratımı güldürdünüz ya:roflol:Konuyu okuduğumdan beri gözümden yaş geliyor hele afife ablayla leyleğim sen yoksan eğere yazarken bile gülüyorum:roflol:Ama bende sözleri hep yanlış anlarım:roflol:

Tarkan'ın Pare Pare şarkısını ilk dinlediğimde ;Ee pes yani fare fare de şarkı mı?:1shok: olurmuş dedim.Yaşlılık işte ,kulaklar eskimiştatlicadiarzu

Levent yükselin beni bırakın şarkısında geçen sustu haykıran şehir son kuşlar havalandı....cümlesini;sustu haykıran şehir dolmuşlar havalandıdiye anlardım .....
Yaşarın;bir tanem şarkısındaki ya bu gece gel yada gelir ecel kısmınıda ya bu gece gel yada deliricem....anlardım..
:roflol::roflol:

bende muazzez abacının bu akşam hüzünleri evde bıraktım olan sözlerini bu akşam kızın nerde evde bıraktım diye sölerdim

bide özledim teninin kokusunu özledim diye bi şarkı var dı ya kimin sölediğini hatırlayamadım şimdi onu özledim terinin kokusunu özledim diye sölerdim.bıde adama kızardım ter kokusuda özlenirmiymiş hastamı ne adam derdim.hatırladım şimdi selami şahin in sarkısıydı bu

bi arkadaşım vardı, "ada vapuru yandan çarklı" diye başlayan şarkıyı, senelerce "adama vapur yandan çarptı" diye söylemiş.. saftı zaten biraz :roflol:

benim bi arkadaşımda (emrahın tırlamışım)şarkısını
belliki fırlamışım diye söylüyordu
bende fırlamışım değil tırlamışım dedim
hadi ya valla ben öyle biliyordum dedi...

düzgün söyliyebilseler bizlerde düzgün anlarıza.s.

ayy çok güldüm vallahi..bnm annemde çok söler öle şimdi bi örnek vermeicem :) :) siz çok yaşayın emi kıslarrrr

askin nur yenginin

gel yabani
gor halimi
el bana
ben sana deli
sarkisini ben hep
gul yabaniii gor halimi diye soylerdim bi gun kardesimle cam silerken mirildaniyodum boyle kardesim dedi abla bidaha soyle bakiyim soyledim ve gulmekten yerlere yatti..abla bu oyle degil boyle diyince hem utandim hemde bende cok guldum.....zaten adinida onun askin nur rengi biliyodum .yengiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…