Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleri

vallaha koptum yaaaaaa. kahkahalara boguldum okurken resmen.sırnaşık şey :roflol: bizde kücükken her sarkiyi bol bol yanlis anlardik ama allahtan bikac senedir, sarki sözlerini önce okuyorum , ondan sonra söylüyorum :icecream:

hehehehehe yokmu devamı yaa sıkıldıkça burayı açar gülerim.

aha bi tane daha geldi..ilkokul 4 deydim o zaman tarkan kış güneşi çıkmıştı..
yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni kısmını senelerce
yoruldum her yudumda kaybetmekten seni diye söyledim..

benim eşimde geçen seneye kadar üsküdara gideriken altıda bir yağmur diyerek söylüyordu bu şarkıyı altıda bir yağmur ne demekse

inanın koptum gece gece :roflol::roflol:
küçükken ablam
çıktık açık alınla on yılda her savaştan
diyeceğine
çıktık açık alana
sanıyordu...
a.s

inanın koptum gece gece :roflol::roflol:
küçükken ablam
çıktık açık alınla on yılda her savaştan
diyeceğine
çıktık açık alana
sanıyordu...
a.s

bizde ilkokuldayken bi çocuk marşın o kısmını çıktık ağacın dalına diye söylüyodu ama daha küçüktük yaa ilkokul 5e falan dgidioduk nasıl yer ettiyse aklımda hiç unutmam

Ben şu anda öğrendim doğrusunu. kaydirigubbakcemile3

bi arkadaşım vardı, "ada vapuru yandan çarklı" diye başlayan şarkıyı, senelerce "adama vapur yandan çarptı" diye söylemiş.. saftı zaten biraz :roflol:

eller ayır sabile
yıllar ayır sabile
yollar ayır sabile
biz ayrılamayız.

kardeşim yıllarca bu sarkının sabile isimli bir kıza yazıldığını iddia etti. tabi çocukken :
)

Öldüm arkadaşlar gülmekten... gözlerimden yaşlar geldi vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güzel bi konu olmuş... Benim hala yanlış bildiğim şarkı sözleri vardır ama farkında değilimdir... farkına varınca yazarım buraya

ay cok komikmis valla esim uyuyordu kahkahama uyandi zavalli:roflol:

Kesinlikle mükemmel bir topik..
Çok hoşuma gitti....ya...
Bizde doludur öyle yanlış veya uydurulmus sarkı sozlerı...kaydirigubbakcemile3
Genellıkle kardeslerım ve kuzenlerım superdır bu konda..Allahım bır de o kadar emınler kı dogru soyledıklerınden ıddıaya bıle gırerler...:roflol:

Mesela;
Tarkan
Sen uzumle gulum,incir yee
(Sen uzulme,gulum incinme...)

Teoman
Bır kantaresi ol konbilimin ucuna..(kardesım Gıray...)
Bır kar tanesı ol kon dılımın ucuna...
bir kar tanesi peri ağzımdaaaaa
bir kar tanesi eri ağzımda

Ensende tutuklu kaldim.."
Ben sende tutuklu kaldim.."

Daha o kadar cook kı gul gul oluruz bunlara..
Ozellıkle yabancı cok dınlerız...Yabancı sarkı sozlerını daha bır komık uydururlar..
şarkı:şebnem ferah,çakıl taşları

Şebnem Ferah (kuzenım Sıbel..)
farkında olmadan senlen yükseldin mi
altında ağ olmadan yerden yükseldin mi?

sana sarı naneler aldım çilek pazarından..:roflol:

Mesela;
Mıchael Jackson;
ALL that she want ıs another baby shes gone tomorrow
bIZ kucukken aynen boyle soylerdık
Oooohh get ci bants izeva na beybi şisga tamarooo
(dayım hastasıydı 24 saat dınlerdı bız de ezberlemıstık boyle:roflol:)

we are the champions
-vi ar dı çepkının olarak
söylerdikk

Aklıma geldıkce yazarım ıns..
Bu bolumu canlı tutalım super super supeeerrr

]

bende gökhan tepenin yürü yüreğim şarkısının şu kısmını yanlış söylerdim hep
anıları acıları biraraya topla yak dağıt külleri yerine
anıları acıları biraraya topla yak ta tütsülerihahaha:roflol::roflol:

erkan oğur un söylediği bi türkü vardır çok güzel.türkünün son kısmı şöyle "bir ane ettiğim isyandan utandım" ben onu şöyle anlamışım "virane edip gittiğim yardan utandım" eşim farketti hala geyiğini yapıyo resmen yazmışım yaaaa

:roflol::roflol:kavurmalık karı haa.. ay koptum çok yaşa emi:roflol::roflol:

Ben de teomanın bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım kısmını bir barta birası üstünde diye anlıyordum. barta birası neyse..

hepsine çok güldüm vallaa ama afife ablayla adama yandan carpan vapur en iyilerdendi

olmasa mektubun şarkısındaki

'nerde o taverna, nerde sinema' kısmını 'nerde o taverna nerdesin e bak' diye söylüyodum

Şebnem Ferah tan...

Al beni yanına dünyadan koru
Yeniden öğret dünyadaki yolu tanrım

kısmını hiiiiiiiiiiiçççç anlamıyodum,,şarkıyı söylerken orasını mırıldanarak anlıyodum.Şu internet çıktıda ne dediğini öğrendim şükür.Şimdide nasıl anlamamışım hayret bişey,açık açık duyuluyo işte diyorum,gülüyorum kendimeee:)))

Ben de Mahsun Kirmizigülün söyledigi bir sarkiyi yillar öncee ..

Tabiplerde ilac yoktur yarama
Ask deyince ötesini arama

Her nesnenin bir bitimi var ama
( Aska hudut cizilmiyor mihriban ) kismini
Ask gafurdur cizilmiyor mihriban diye anlamistim .. :roflol:

Ne alakaysaa .. -tatlicadiarzu-

bikaç yıl önce bi arkadaşımdan duymuştum günlerce gülmüştüm,ismail yk'nın bi şarkısı
Allah belanı versin
Allah seni katil etsin(kahretsin )
ve kendisine bunun yanlış olduğunu söylediiğim zamanda ısrarla -hayır asıl seninki yanlış,diye üstelemişti
:roflol:

Yaşarın;bir tanem şarkısındaki ya bu gece gel yada gelir ecel kısmınıda ya bu gece gel yada deliricem....anlardım..
:roflol::roflol:

aaaa o öyle değilmiymiş:roflol::roflol::roflol: şimdi öğrendim sözde size gülüyodumsırnaşık şeysırnaşık şey

benim 6 yaşındaki yeğenim de istiklal marşına 'korkma sönmez mustafaaa' diye başlıyor,kahkahalarımız karşısında devam edemiyor zavallı. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…