düzgün söyliyebilseler bizlerde düzgün anlarıza.s.
Sizinde yanlış anladığınız, doğrusunu öğrendikten sonra güldüğünüz ya da alaya alındığınız şarkı sözleri var mı?sırnaşık şey
Ben Hepsi grubunun şarkısında geçen "aşk sakızı mısın" kısmını "açtık gözümüzü" olarak söylüyordum.Kardeşim benimle günlerce dalga geçti:)
ferdi tayfurun
ben de özledim ben de resmin var şu an elimde şarkısını
resmin var şu alemde diye biliyorrdum
ibo tatlıses in
aman melikem kavur balıkları şarkısını
aman melikem kavurmalık karı diye algılıyordum ve hatta terbiyesiz adam diye kızıyordum
bi arkadaşım vardı, "ada vapuru yandan çarklı" diye başlayan şarkıyı, senelerce "adama vapur yandan çarptı" diye söylemiş.. saftı zaten biraz :roflol:
bendede ilkokul yıllarından beri kara basma iz olurr sarkısının esrarımı çözemedim o yıllar almanyadan yeni gelmişim turkcem yok olesine ezberlemişiz ammma siyah giyme toz olur anlamındamı kara basma(kumaş)iz olur,lapa lapa kar yagmış da onlaramı basarızda iz olur,tereddütteyim yıllardır ayrıca neden bu kadar önem veriyorum bilemedim şimdi :)))))))))
Sizinde yanlış anladığınız, doğrusunu öğrendikten sonra güldüğünüz ya da alaya alındığınız şarkı sözleri var mı?sırnaşık şey
Ben Hepsi grubunun şarkısında geçen "aşk sakızı mısın" kısmını "açtık gözümüzü" olarak söylüyordum.Kardeşim benimle günlerce dalga geçti:)
ferdi tayfurun
ben de özledim ben de resmin var şu an elimde şarkısını
resmin var şu alemde diye biliyorrdum
ibo tatlıses in
aman melikem kavur balıkları şarkısını
aman melikem kavurmalık karı diye algılıyordum ve hatta terbiyesiz adam diye kızıyordum
ayy çok eğlenceli bi topic olmuş bu yaaaa