Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleri

düzgün söyliyebilseler bizlerde düzgün anlarıza.s.

Hahahaha :roflol: doğru walla doğru düzgün şarkı söyleyen mi var piyasada düzgün söyleyenlerde zaten piyasada değil :sm_confused:

bende aşk kızımısın diye anlıyordum:roflol::roflol:

hay allah iyiliğinizi versin yemin ederim gülerken adam kızdı yavaş ol be yuuh dedi bana.tamam tamam dedim ama dayanamadım.vallaha benimde birsürü var ama şuan bunlara takıldım aklıma gelmiyo...:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ya beni yıllar öncesine götürdünüz kızlar. Karadenizli bir arkadaşım vardı adı İdris. Aşkın Nur Yengi'nin Ay İnanmıyorum diye bir şarkısı vardı taaaa yıllar önce. Bizimki bunu "AYRAN YAYIYORUM" diye söylerdi. Önce şaka yapıyor sandım meğer gerçekten öyle sanıyormuş. Çok gülmüştük.

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bi arkadaşım vardı, "ada vapuru yandan çarklı" diye başlayan şarkıyı, senelerce "adama vapur yandan çarptı" diye söylemiş.. saftı zaten biraz :roflol:

buna çok güldüm,,,,,:roflol::roflol::roflol:

eller ayır sabile
yıllar ayır sabile
yollar ayır sabile
biz ayrılamayız.

kardeşim yıllarca bu sarkının sabile isimli bir kıza yazıldığını iddia etti. tabi çocukken :
)

bendede ilkokul yıllarından beri kara basma iz olurr sarkısının esrarımı çözemedim o yıllar almanyadan yeni gelmişim turkcem yok olesine ezberlemişiz ammma siyah giyme toz olur anlamındamı kara basma(kumaş)iz olur,lapa lapa kar yagmış da onlaramı basarızda iz olur,tereddütteyim yıllardır ayrıca neden bu kadar önem veriyorum bilemedim şimdi :)))))))))

Canım aynısını bende düşünüyordum inanki :roflol:
Okulda koroda söyletiyorlardı ne alaka diyordum, neden sonra beyaz kar olduğunu anladım tatlicadiarzu

Birde yıllar önce Emel Müftüoğlu'nun bastın faka diye bir şarkısı vardı.
Bende bastın tasa diye söylerdim.
Sonrada tas ile ne alaka diye düşünürdüm
:roflol:
Çocukluk işte:icecream:

yeni aklıma geldi bi uydurma sarkım daha var benim.olacak o kadar diye program vardı ya levent kırca nın.neyse o şarkı da ben aç gözünü zeynelllll tekrarı yok bunun diye sölerdim sonradan öğrendimki aç gözünü seyret tekrarı yok bununmuş.

bende aşkın kızımısın anlamıştım onu :roflol:

ayyyy çok güldüm inanın...heleki aman melikem kavurmalık karı....puhaha nasıl kahkaha attım apartman inlemiştir..benimdeçok var ama şimdi hiç aklıma gelmiyor....

heh geldi bitane..sezen aksu hadi bakalım kolay gelsin bir acaip zor yarış kısmını hep ZORLA İŞ diye söylerdim..taa üniversite 1 de mırıldanırkn ev arkadaşım farketti 2 gün güldü..

Aşkın Nur Yengi nin ay inanmıyorum şarkısı vardı.Ben onu aylanmıyorum diye anlamışım ve hep söylemişim.Bir gün ev arkadaşım farketti de düzelttik...

Ben pop şarkıların nerdeyse tamamını algılayamıyorum
Gülbenin laylalayının "annemde seviniyo" yerini "annen bizde biliyo" die sayıklıyodum tatlicadiarzu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy koptum beeen

ferda anıl yarkın'ın vardı bir şarkısı...

ah neredeysen orda kal, bunaldım hatta hep orda kal...
bende dahil ilk zamanlar millet bunu he portakal diye algılamıştık....:))

ayy çok eğlenceli bi topic olmuş bu yaaaa

ay evet yaaaa, kahkahalarla güldüm cok eglendim valla:roflol:
harika bir topic olmus gercekten..

benimde kuzenim burak kut'un "komple komple komple" sarkisini
"gofret gofret gofret" diye anlamis, ne alakaysasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…