• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Arkadaşın eşi nasıldı sizin eşinize ? O da bakıyor muydu ?
kadınlar gördüklerinde, hissettiklerinde genelde haklıdır ama sizi de gazlamak istemem.. belki biraz gerginsiniz ya da hep öyle anlara denk geldi, yanlış yorumladınız…
Eşinize bir şey söylemeyin eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin, takip edin derim.

Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?
Bence hormonlardan derim size öyle gelmişte olabilir . Daha önce bu konularda şüpheniz varmiydi ? Açıkçası esiniz arkadaşının eşine bakacak kadar karaktersiz mi ? Ondan öyle bişi bekliyor musunuz?

Yalnis anlamayın belkide öyle degildir size oyle gelmistir siz taniyosunuz esinizi herkeze bakarmi yani hemen kötü düsünmeyin

Arkadaşının karısına yan gözle bakacak bir adamla mı evlendiniz sizce? Bu ciddi bir problem. Eğer siz yanlış anladıysanız büyük hakaret karşınızdaki insana. O yüzden dile getirilmesi evlilik hayatınızda sıkıntı yaratacak bir olay. İyi düşünün doğru adımlar atın.

Arkadaşın eşi nasıldı sizin eşinize ? O da bakıyor muydu ?
kadınlar gördüklerinde, hissettiklerinde genelde haklıdır ama sizi de gazlamak istemem.. belki biraz gerginsiniz ya da hep öyle anlara denk geldi, yanlış yorumladınız…
Eşinize bir şey söylemeyin eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin, takip edin derim.
Aslında kendime cok kızıyorum neden böyle düşünüyorum sorun bende mi vs diye yiyp bitiriyorum kendimi paikolojik sorunum var diye bile düşünür oldum eşime konduramadığım için ona bahsetmedim ve arkadaşının eşinde bir sıkıntı yok zaten küçük bir bebeği var bütün akşam onunla ilgilendi.

Eşini bizden iyi tanıyor olman lazım bakar mi bakmaz mi ama şüphe duyduysan demekki eşinde öyle bı potansiyel varki suphe ediyorsun

Ben cidden salağım hiç bakmam gözü nereye bakıyor diye yani güvendiğim için herhalde
Siz bence pek güvenmiyorsunuz bu adama
Daha evvel olmasa böyle bir şeyi kimse eşine yakıştıramaz
Sanki daha evvel de yakalamış bundan dolayı da kolay dillendirebiliyorsunuz gibi

çok ağır şeyler bunlar

Bence hormonlardan derim size öyle gelmişte olabilir . Daha önce bu konularda şüpheniz varmiydi ? Açıkçası esiniz arkadaşının eşine bakacak kadar karaktersiz mi ? Ondan öyle bişi bekliyoBen cidden salağım hiç bakmam gözü nereye bakıyor diye yani güvendiğim için herhalde
Siz bence pek güvenmiyorsunuz bu adama
Daha evvel olmasa böyle bir şeyi kimse eşine yakıştıramaz
Sanki daha evvel de yakalamış bundan dolayı da kolay dillendirebiliyorsunuz gibi

çok ağır şeyler bunlar
Çocukluğumdan gelen güven problemim var benim aslında benim kendi içimde problemlerim var eşime güvenmesem çocuk yapmazdım herşeye katlanacak bir kadın değilim elbet sadece paylaşmak istedim

Birdaha görüşmeyin rahatsız olduysanız
Problem adamdaysa görüşmemesi neyi değiştirecek? Bugün bununla görüşmese yarın bir başkasına yürüyecek adam. Çevresinde dişi sinek bırakmayana kadar sürecek mi bu görüşmeme durumu?

Eşini bizden iyi tanıyor olman lazım bakar mi bakmaz mi ama şüphe duyduysan demekki eşinde öyle bı potansiyel varki suphe ediyorsun
Potansiyel yok hiçbirşeyini yakalamadım bunca sene ve herşeye katlanacak bir kadın değilim ama benim cok öncelerden gelen güven problemim var malesef bunu bildiğim için eşime bahsetmiyorum onu kırmamak için

Back