• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin abisi yanlış mı anladı bir hatam var mı sizce ?

Ne kadar alttan almışsınız
Alınırsa alınsın haber verseydi belki o gun başka bir planınız olacaktı ne saçma işler bunlar esin de o lafları duyup güldü mü
Esimin haberi var dedigimde onayladi beni zaten o bana karsi oyle bi cumle kullanmadi ki esimde cay kek vs koymus meyve

O gece de tartistik esimle farkli bi konudan ben babamin yanina gectim
Konu dışı olacak. Bilgisi olanlar daha doğru yönlendirebilir. Bu sizin yaptığınızı da hatalı buldum. Tartışmalarda evi terk etmeyin eğer şiddete dönecek gibi değilse. Hukuki olarak da yaptırımı olabilir ayrıca evlilik bir nevi evciliğe dönüşür. Dışarıdan çocukça görünüyor.

Abisinin dusuncelerini degiştirin diyen yok ama siz insanlarin neye karisip karişamayacaginin sinirini belirlemeniz lazim. İlla kavga, polemik cikartmaniza gerek yok bunu yaparken.

Karsinizda saygili konuşmayan bir insan varken gülümsemek, alttan almak laf gelmesinden korkmak ileride daha cüretkar olmalarini saglamaktan başka bir işe yaramayacaktir genelde. Madem yeni evlisiniz nasil başlarsa oyle gider diyeyim ben size, devamli susarak aaa bu kizcagiz da susuyor artik dikkatli olalim demeyecek kimse. Ona gore kendinize nasil davranilmasini istiyorsanjz bir siniriz olmali yoksa boyle devam, siz bilirsiniz
Haklisiniz bende zaten toyum diyorum ne yapabilirim yeni evliyim diyorum
Boyle seylerin hesabini yapmak bile gelmiyor aklima cunku esimden yana sorun yok ilk defa boyle bi durum olunca da afalladim
Ornegin sanane esim karismiyor bana demek yerine esimin haberi var dedim
bu sefer aileme soyleyince ki aileme de kizdim niye aradiniz diye.

O cumleyi kullanan birine laf anlatsam ne olacak ki
İşte burda hata yapıyorsunuz.Siz sustukca haklı olduğunu düşünecek ve esinizde buna katılacak O zaman Cat Cat cevap vermezseniz ilerde bu lafların arkasını toplamak yine size düşer,çünkü esinizde iş yok .Siz gelene kadar birşeyler sipariş etmemiş,size o kadar laf edilmiş sesini çıkarmamış.Zaten başımıza ne geliyorsa bu minnoş gelin olma hevesinden geliyor.Ben neysem oyun kimseye göre eğilip ,bükülemem dediğiniz noktada kendinize asla laf soylettirmezsiniz.

Ince dusunmek evet evliligim de yeni ve toyum aman laf gelmesin ayip olmasin diye diye simdi boyle oldu 100 kere yaptim 1 kere yapmadim laf oldu nasil davranacagim konusunda gercekten toyum hem esimi kirmadan hem kendim hem aileler zaten ben bir baslarsam konusmaya duramiyorum icime atiyorum s an da da olanlari airf kimse kirilmasjn dye he he diyip gulumseyip gecmeye calisiyorum
Kendini böyle ezdirirsen daha çok üzerinde tabiri yerindeyse tepinirler senin. Kocanda da iş yok belliki pısırık, o lafları eden abisine kapının yolunu gösterememiş

Konu dışı olacak. Bilgisi olanlar daha doğru yönlendirebilir. Bu sizin yaptığınızı da hatalı buldum. Tartışmalarda evi terk etmeyin eğer şiddete dönecek gibi değilse. Hukuki olarak da yaptırımı olabilir ayrıca evlilik bir nevi evciliğe dönüşür. Dışarıdan çocukça görünüyor.
Haklisiniz. Daha onceye ait durumlar ve tekrarlanan bazi seyler soz konusuydu o an gittim bende. Kendisi de taksiye kadar pesimden geldi zaten . Bu gun uzun uzun konustuk ikimizde hayirlisiyla sorun kalmayacak

Merhaba kızlar.
Eşimin abisi 8 9 gün önce aradı size geleceğim kalacağım dedi bende tamam abi haber edersin dedim. Hatta eşime de alışveriş yapalım bir seyler hazirliyim dedim.
Iki gun once esime abimi arayacagim ne zaman gelecek diye hazirlik yaparim dedm
Arama haber verir zaten dedi.
Ertesi sabah hamile bi arkadasim aradi moreli de bozuktu disari cikmak istedigini soyledi - esimle esi de arkadas
Bende tamam dedim evi topladim hazirlandim kapidan ciktim disarida abisi aradi 2 3 saate geliyorum diye bende tabi abi buyur gel ben disardayim arkadasimla dedim.
Saat aksam 5 gibi ciktim. Istanbul tragisi vs. 6 gibi arkadasimin yaninda oldum avm ye gittik falan sohbet muhabbet bebege de alisveris yaptik hatta kiz fenalasti kusma krizleri lavabolar derken saat gecti 7.5 gibi gelmis abisi de. Beni aramaya basladilar 8 gibi. Bende durumu anlattim esime tamam dedi. Kahvalti bile etmemistim arkadasta bende bi de yemek yiyelik dedik kalktik. Saat 10 oldu eve gectim hizli gideyim diye taksiyle arkadasi da biraktim kapiya kadar hamile bisey olur diye gozumle goreyim dedim 7 aylik hamile bu arada.
Eve geldim esimin abisi aciz kizim dedi yemek falan da yapmamissin geldim sen yoksun bende abi durum boyle boyle kizda hasta hamile moreli bozuktu posetleri de vardi yardimci oldum bilseydim gelecegini bi gun onceden hazirlik yapardim biliyosun beni dedim zaten arayacaktim esim zaten arar dedi dedim. Bi gun onceden bilgim olsaydi her zamanki gibi hazirlardim dedm kiza da soz vermistim trafik vs anca geldim dedim. Oyle mi olduk simdi dedi guldu. Evli kadin saat 10 da eve mi girer dedi. Bende esimin bilgisi oldugunu soyledim sordumhatta esime de dedim ama anca gelebildim dedim
Bu saatte eve giremez benim esim eve almam dedi bisey demedim gulumsedim yemek hazirliyim abi dedm hemen yok ben yedim dedi 5 6 kere sordum israr ettim hayir gerek yok dedi ( bende disarda yediler
herhalde bana takiliyorlar zannediyorum )
O gece de tartistik esimle farkli bi konudan ben babamin yanina gectim
Sabah da abim erken cikmis gormemis gittigimi.
Babannem de abimi aramis bu cocuklara ne oluyor diye.
Benim evden ciktigimi da bilmiyor abisi
Abim ben erken ciktim demis olir boyle seyler ama demis eve 10 da geldi evli kadin o saatte disarda olmaz yemek hazir degildi ac yattim sorun ac yatmakta degil falan demis daha sonra . Acaba alindi mi anlamiyorum?
Baba dediğiniz kim kendi babanız mı?
Eşinizin abisi misafiriniz iken siz ve eşiniz farklı bir konudan tartışıp evde misafir olmasına rağmen siz çıkıp babanızın evine mi gittiniz?

E durum böyle ise yanlış anlaşılmaya çok müsait değil mi?

İşte burda hata yapıyorsunuz.Siz sustukca haklı olduğunu düşünecek ve esinizde buna katılacak O zaman Cat Cat cevap vermezseniz ilerde bu lafların arkasını toplamak yine size düşer,çünkü esinizde iş yok .Siz gelene kadar birşeyler sipariş etmemiş,size o kadar laf edilmiş sesini çıkarmamış.Zaten başımıza ne geliyorsa bu minnoş gelin olma hevesinden geliyor.Ben neysem oyun kimseye göre eğilip ,bükülemem dediğiniz noktada kendinize asla laf soylettirmezsiniz.
Bundan sonra daha dikkatli olacagim hepinize cok tesekkur ederim sonuc olarak bazi seyleri daha onceden yasayip gorup fikir veriyorsunuz

Tatsizlik olmasin diye sesimi cikarmiyorum esim var arada diye su ana kadar hep tatsizlik cikmasin esime laf gelmesin diye cabaladim . Aksam 10 muhabbeti de benim canimi sıktı ama arada esim var diye gulumsedim gectim

Elbette esim karismaz kiminle oldugumu nerede oldugumu bildikten sonra ki yakin arkadasinin esiyleyim avm deyim. Birbirimizi bu konularda asla kisitlamayiz guven tam. Fakat tatsizlik cikmasin diye bir sey demedim esimin bilgisi var dedim sadece

O zaman esiniz abisine sorun yok, bizim iliskimiz boyle demeliydi. Esiniz sizi, sizin onu dusundugunuz kadar düşünmüyor. Evlilikte herkes kendi ailesini idare etmezse sorun cikiyor

Baba dediğiniz kim kendi babanız mı?
Eşinizin abisi misafiriniz iken siz ve eşiniz farklı bir konudan tartışıp evde misafir olmasına rağmen siz çıkıp babanızın evine mi gittiniz?

E durum böyle ise yanlış anlaşılmaya çok müsait değil mi?
Konu benim gitmem degil ama aileme yemek vs yok demis saat 10 da eve geldi demis okursaniz belirttim

Ayip olmasin diiye de defalarca sordum zaten . Esime de dolap orada degil mi disardan yemediniz mi diye ona da laf soyledim adam sesini bile cikarmadi zaten laf gelmesin aman diye ugrasiyorum

ne lafı gelecek?
defalarca sormanıza da gerek yokmuş.
bu kadar alttan alırsanız laf gelir asıl.

Haklisiniz bende zaten toyum diyorum ne yapabilirim yeni evliyim diyorum
Boyle seylerin hesabini yapmak bile gelmiyor aklima cunku esimden yana sorun yok ilk defa boyle bi durum olunca da afalladim
Ornegin sanane esim karismiyor bana demek yerine esimin haberi var dedim
bu sefer aileme soyleyince ki aileme de kizdim niye aradiniz diye.

cıks işte sanane de denmez eşimin haberi var da denmez. koskoca insanım eve kaçta geleceğimi bilirim diyecektiniz.

cıks işte sanane de denmez eşimin haberi var da denmez. koskoca insanım eve kaçta geleceğimi bilirim diyecektiniz.
Simdi esime gorusmek istemedigimi soyledim haklisin sen bilirsin bir sey diyemem dedi. Bende cevap verdim sen yokken ama anlamiyor ne diyim dedi daha. Bende gorusmek istemiyorum dedim milletin lafiyla mi ugrasacagim dedim haklisin dedi konuyu netlestirdik. Gorusmeyecegim kendisi isterse gorusebilir

Sen haklısın arkadaşım. Hem arkadaşının hem abinin gönlünü hoş etmek istemişsin hatta. Ne güzel maşallah. Bırakın kötü kötülüğünü etsin.
Evet ama buna ragmen laf oluyor bende gorusmeyecegim daha. Buradaki aldigim fikirlerden yola cikarak karar verdim. Esimde sen bilirsin dedi

off ben o kısmı da anlamadım.
sizin babaannenizle eşinizin abisinin nasıl bir alakası var? nasıl ne alaka birbirlerini aramaları.
babannem tartistik diye abimin de evde oldugunu bildigindenn ne oldu diye ertesi gun aramis ben evde uyurken. Sabah erken cikmis zaten benim evde olmadigimi bilmiyordu.bizde abisi var demistim . Zaten kararlastirdik gorusmeyecegim burdan yola cikarak esimle konustum

Simdi esime gorusmek istemedigimi soyledim haklisin sen bilirsin bir sey diyemem dedi. Bende cevap verdim sen yokken ama anlamiyor ne diyim dedi daha. Bende gorusmek istemiyorum dedim milletin lafiyla mi ugrasacagim dedim haklisin dedi konuyu netlestirdik. Gorusmeyecegim kendisi isterse gorusebilir

iyi olmuş haddini bilsin bundan sonra.
sinir oldum adama.
evli kadın 10 da dışarda olursa ne oluyormuş acaba. zarlı olunca 12 ye kadar zarsız olunca 10 a kadar duramazsın. ima ettiği şey çok terbiyesizce.

Back