Yanıyorummmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor size tani koymusmuydu acaba bu yasadiklarinizin nedeni olarak

Yorumunuz saçmalık ötesi

Ona katiliyorum canim.Insan boyle baska bir alemde yasiyormus gibi geliyor.10 senem bosa gitti.Insan ne yaparsa kendine yapiyor.Iradeyi guclendirmenin ona sahip olmaktan geciyor.

1 hafta oncekine gore bi nevi iyim ama kafam hala bulanik ve kurtajin sokunu atlatamiyorum giden bebegim icin cok uzuluyorum her an aklimda hic aklimdan cikmiyor.arada nefesim darlaniyor bogulacak gibi oluyorum.doktor yok burda doktoru bekliyorum sanirim gelecekmis ins zamanla tam iyilesirim.ama iyilessemde giden bebegimi nasil unutacam bilmiyorum

Birincisi kürtaj yasal bir şey dolayısıyla doktora katil diyemezsiniz o sadece işini yapıyor. İkincisi doktorlarda vicdan var biraz saygı duyun üstelik bu pandemi döneminde bizler için canlarını veriyorlar. Üçüncüsü ve en önemlisi yeni kürtaj olan bir kadınla (canı hala yanıyorken) daha düzgün bir şekilde konuşabilirsiniz!!

Tesekkur ederim ben onun demek istedigini anladim doktorlarimiz tabiki kiymetli bizim icin.sadece emin misin neden diye sorsaydi keske ama sormak zorunda mi derseniz tabi ki hayir anne olarak ben aldirmak istiyorum demisim doktor ne yapsin.

Benim doktorlara her zaman saygım vardır... Ailem akrabalarım arkadaslarım cogu doktor.. Hemsiredir.!!! Evet kürtaj yasal.. Benim anlatmak istediğim bu karar bir anda verilmiyor bir cok kez doktor hastasına soruyor.. Sormak zorunda!!! Siz bu farkı anlamadınız... Biraz empati yaparak düsünün.. Ancak öyle anlarsınn

Reactions: Nrr
Uzulme canim ya insaniz sonucta degil mi hatalar bizim icin aslinda bu durumda sonlandirman dogru olaniydi o nefes alamama bir sure devam eder ama sonra gecer.
Ara ara aklina gelecek ama onemli olan suan sensin ve yasayan cocugun gecicek bunlar.

Dogru canim doktor sormadi bile neden iyi dusundun mu deseydi keske tabiki suclu aramiyorum ama keske deseydi
Ama sorsa fikrin yine de degismezdi bence kendinde diyorsun cok kotu durumdaydim diye doktorda seni oyle gorunce kararli oldugunu dusunmustur.
Onlar sonucta yasal sure de oldugu icin sorma gibi bir zorunlulugu yok sen yap dersen ne yapsin yapacak ben doktorda hata goremedim kararli oldugunu dusunmustur.

Doktorda hata yok canim soran da vardir elbet sormayanda sormak zorunda mi dersen tabiki hayir sormak zorunda degil. Viruste yogunlukta hangi hastasina ayri bu kadar ilgi gosterebilsin anliyorum .ama kotu oldugumu anladigini sanmiyorum cunku yuzume bile bakmadi evraklari verdi imzalat dedi.Allah hic bi saglik calisanimizi basimizdan eksik etmesin.annesi olarak ben yavruma sahip cikamadim onlar ne yapsin ki

Allah kimseye yasatmasin

Acil olarak tedavi görün lütfen.Geç bıle kalmışınız.Çocuk ıcın bızım hıc bır sey solemeye hakkımız yok .Insanlar onu rahmınde hıssedebılmek ıcın neler yapıyorlar .Ama ne dıyebılırız ?Allahla sızın aranuzda .Lıtfen tedavı olun lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…