• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıyorummmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi üzmeyin, yıpratmayın artık. Hatanızın farkındasınız zaten bu yüzden tekrar belirtip canınızı yakmiycam ama hatalar insanlar içindir ve siz de insansınız neticede. Biraz sakinleşin, iyileşin, sonra da bu olaydan ders alın ki boşuna yaşamış olmayın bu tecrübeyi. Kendinizi suçlamak yerine iyileşmeye çalışın, çünkü yapabilirsiniz
Teseekkur ederim ins

Burada boyle ben kendimde değildim ben neler yaptim gibi seyler sizi arindirmaz psikolojik tedavi icin degil kürtaj icin hastaneye gidebilmişsin olan olmus bu dan sonrası icin daha dikkat et ve en kısa surece psikologla görüş geride esin ve kizin var kendini toparlamalisin
Tesekkurler

Bu kadar hırpalanmayın lütfen minik bir yavrunuz daha var. Henüz kalp atışı bile yokmuş kese daha yeni oluşmuş. Canı yanmadı. İnsana dönüşecekti dönüşmedi. Lütfen olayı çocuğunuza kıymak olarak adlandırmayın... bu sizi daha kötü yapar ki öyle bir şey yok.. psikolojik destek alabilirseniz iyi gelecektir..
Cok zor gercekten yasadiklarim 😢😢 tesekkur ederim psikologa gidecem

üzerinden 1 yil gecmesine ragmen düsük nedeni ile kaybettigim 6 haftalik ikizlerimin yası var hala icim yaşyorlar gibi gün sayıyor yaşasalardi suan 7. aylarina girmis tam sevilmelik zamnalari olacakti ve abileri doku uyumlu kardesleri sayesinde ilik nakli olabilecekti . Şuan anne olabilmek icin 2. evladima kavusmak icin tüp bebek mücadelesi veriyorum diyeceklerim bu kadar 😔
Allah yardımcınız olsun, kuzunuza Allah'tan tez vakitte şifa diliyorum...

Geçmiş olsun ağır şeyler yaşamışsınız. Yorumum biraz acımasız olabilir ama bence en mantıklı, en gerçekçisini yapmışsınız. Bebeğiniz küçükken ve psikolojiniz bu kadar ağırken bu ekonomik şartlarda çocuk için doğru zaman değildi bence de. Yani ben olsam aynısını yapardım sanırım. Ama tabi bu çok kişisel bir karar, pişman olmuşsunuz, o da normal.

Benim anlayışıma göre belli bir haftadan önce hamilelikte bilinçsiz, bilinci olmayan bir şey fetüs. Bu yüzden bana vicdansızca gelmiyor. Tabi dini yorum farklıdır. Yaşam ne zaman başlar felsefi metafizik tartişmasını burada yapamayız. Ama sizin bu psikolojinizden bebeğiniz etkilenebilir. Bana göre bu asıl odaklanılması gereken şey.

Bence bizim verebileceğimiz tavsiyeler bir yere kadar, psikiyatrist size yardımcı olmalı. Ama şunu bilin ki bir sürü insan bunu yaşıyor. Sizin suçunuz da değil bunlar. Ve atlatıyor. Siz de atlatacaksınız, iyi olacaksınız. Çok yüklenmeyin kendinize.

Oyle kotuyum ki bu dediklerinizde haklisiniz pskikolojim yillardir bozuk bunla yasamaya alistim veya ona bile halim yoktu doktora gidemedim.kisisel bakimima bile ozen gostermiyorum.banyo yapmak istemiyorum .kendime kiziyorum neden gitmedim doktora gitsem duzelirmiydim.
Peki beklentiniz nedir ?
Kişisel bakım yapacak doktora gidecek haliniz yok ne yapılabilir ?
Kadın doğuma gıtmeden evvel eşinizle el ele verip bir psikiyatriyle görüşülebilirdi.
Korunmak içinde görüşmüşsünüzdür inşallah.

Bu kadar hırpalanmayın lütfen minik bir yavrunuz daha var. Henüz kalp atışı bile yokmuş kese daha yeni oluşmuş. Canı yanmadı. İnsana dönüşecekti dönüşmedi. Lütfen olayı çocuğunuza kıymak olarak adlandırmayın... bu sizi daha kötü yapar ki öyle bir şey yok.. psikolojik destek alabilirseniz iyi gelecektir..
Geçmiş olsun ağır şeyler yaşamışsınız. Yorumum biraz acımasız olabilir ama bence en mantıklı, en gerçekçisini yapmışsınız. Bebeğiniz küçükken ve psikolojiniz bu kadar ağırken bu ekonomik şartlarda çocuk için doğru zaman değildi bence de. Yani ben olsam aynısını yapardım sanırım. Ama tabi bu çok kişisel bir karar, pişman olmuşsunuz, o da normal.

Benim anlayışıma göre belli bir haftadan önce hamilelikte bilinçsiz, bilinci olmayan bir şey fetüs. Bu yüzden bana vicdansızca gelmiyor. Tabi dini yorum farklıdır. Yaşam ne zaman başlar felsefi metafizik tartişmasını burada yapamayız. Ama sizin bu psikolojinizden bebeğiniz etkilenebilir. Bana göre bu asıl odaklanılması gereken şey.

Bence bizim verebileceğimiz tavsiyeler bir yere kadar, psikiyatrist size yardımcı olmalı. Ama şunu bilin ki bir sürü insan bunu yaşıyor. Sizin suçunuz da değil bunlar. Ve atlatıyor. Siz de atlatacaksınız, iyi olacaksınız. Çok yüklenmeyin kendinize.
Tesekkur ederim keske daha onceden kendim icin biseyler yapsaydim.ya da korunmayi hic aksatmasaydim hepsi benim sucum kabul ediyorum.dediklerinizde haklusiniz ama kurtaj psikolojisi cok agir yasayan bilir bir omur pismanlik 😢😢 hep aklimda

Sizin dediginiz kadar aklim basinda olsa zaten yapardim bunlari dusunememek diye bisey var degil mi.son 1 yildir kisesel bakimimi bile yapmaktan acizdim bence cok elestirmeyin insanlarin kafasini bilemezsiniz.ben zaten kotuyum ilk yorumumuzu saygiyla karsiladim haklisiniz dedim hala elestiriyorsunuz.korunma konusunda da haklisiniz ama oldu iste herkes yilin 12 ayi korunuyor mu illaki arada malesef ki kacamaklar oluyor.dogum kontrol hapi kullanamiyorum emziriyordum cunku hala.bende istermiydim boyle oldum .tedbirimi aldim ama bi anlik tebdbirsizlikte basima geldi uzgunum
Herkes yılın 12 ayı korunuyor mu dedin ya tabi ki evet...Çocuk dusunmuyorsan başka başka yolu mu var.Yillardir hastasınız kendinizi düzeltmek adına doktora gitmemissiniz çocuğu duyunca ertesi gün doktorda almışsınız soluğu...Yapacak bişey yok artık olan olmuş...Bı evladiniz daha var tedavi olun ve ona odaklanin artik

Bence en mantıklı olanı yapmışsınız biraz acımasızca görünsede. Bu psikolojide iki küçük çocuk hem onlara hem size haksızlık olurdu. Biran önce hepinizin iyiliği için tedavi olun çok rahatlayacaksınız emin olun

Bence en mantıklı olanı yapmışsınız biraz acımasızca görünsede. Bu psikolojide iki küçük çocuk hem onlara hem size haksızlık olurdu. Biran önce hepinizin iyiliği için tedavi olun çok rahatlayacaksınız emin olun
Suan sunu diyebilirim evet cok kotuydum devam etse daha da kotu olacaktim bunlarin farkindayim.ama baska cozumunu bulamazmiydim dayanabilseydim cok pismanim acisi gecmek bilmiyor.

Suan sunu diyebilirim evet cok kotuydum devam etse daha da kotu olacaktim bunlarin farkindayim.ama baska cozumunu bulamazmiydim dayanabilseydim cok pismanim acisi gecmek bilmiyor.
Mecburi bir durumdu ama öyle düşünün. Hem bedenen hem zihnen ve ailesel olarak sizi yıpratıp acı verecek birşeyse böylesi daha hayırlıdır belki. Şu noktadan sonra düşüneceğiniz şey evladınız için düzelmeye çalışmak. Psikolojik bir durum normal ve tedavisi var. Asıl hatayı hiçbirşey yapmadan böyle devam ederseniz yaparsınız. Boşuna beklemişim diyeceksiniz bana inanın

Mecburi bir durumdu ama öyle düşünün. Hem bedenen hem zihnen ve ailesel olarak sizi yıpratıp acı verecek birşeyse böylesi daha hayırlıdır belki. Şu noktadan sonra düşüneceğiniz şey evladınız için düzelmeye çalışmak. Psikolojik bir durum normal ve tedavisi var. Asıl hatayı hiçbirşey yapmadan böyle devam ederseniz yaparsınız. Boşuna beklemişim diyeceksiniz bana ins bende iyilesirim cok istiyorum bo
Mecburi bir durumdu ama öyle düşünün. Hem bedenen hem zihnen ve ailesel olarak sizi yıpratıp acı verecek birşeyse böylesi daha hayırlıdır belki. Şu noktadan sonra düşüneceğiniz şey evladınız için düzelmeye çalışmak. Psikolojik bir durum normal ve tedavisi var. Asıl hatayı hiçbirşey yapmadan böyle devam ederseniz yaparsınız. Boşuna beklemişim diyeceksiniz bana inanın
Ins bende iyislesirim cunku yasamak degil bu yasadigim resmen ot gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back