- 28 Kasım 2010
- 41.769
- 138.371
- 798
- Konu Sahibi mehdiyeoktay
-
Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?
Alıp evde saklardım ben olsam da neyse.
Çocuk iyi yapmış bence. Parası yokmuş. Satmış. Belki senin takabilme durumun geleceği zaman yeniden alacaktı.
6 yıldır berabersin evlenme teklifi alıyosun ama liseli gibi annemler görmesin ühühüh diye geri veriyosun. ben olsam ben de satarım heralde.
Sevgilini haklıBir konuda dusuncelerini merak ediyorum. . 6 yıllık sevgiliniz bir gun bir surprizle evlenme teklifi ediyor tek taş alarak ve sizde kabul ediyorsunuz. Ama bir sure yuzugun onda kalmasini istiyorsunuz ailenizden dolayi takamaciganiz için ve sevgiliniz yuzugu sakliyor. Neyse telefonda kamerayla konusurken yuzugu soruyorsunuz takmak istiyorum artik diyorsunuz ve aldiginiz cvp, ben yuzugu sattim , neden diye sordugunuzda aldiginiz yanit. . O siralar calismiyordum ve satmak ZORUNDA kaldim. . Ne dusunursunuz ve yaparsiniz?
Ya iyide evlilik teklifi ozel bisi degilmi? Satmasi normalmi ustelik bana danismadan?? Daha simdiden bana alinan ona sakla diye verdigim hemde enn ozel seyi satmasi dogalmi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?